Croxšu īpašnieki!!! Gribas paņemt Legend Elite. Bet par tiem modeļiem netieku skaidrs. Garums 2.10-2.40 un testa līdz 24 vai 28 grami ir kas no jaunā modeļa?
Cik liela starpība blankā ir no avid modela ar eliti jūtībā?
Lidz sim man aspro 6-24g ir lidzi vienamer un copi saku ar so katu vai nemu lidx tikai vinu riktigs universalis lidakam/asarim ko darbinu pamata. No maza rotina vai dziga līdz 130 voblerim pec vajadzibas.
Vardsakot ir kads no croksiem ko man būtu vērts pamēģināt?
GatGed, 12.decembris 2019, 12:29
Pēdējās Elites ir tikpat "skaļas" kā japāņi. Kad sākam runāt par 4 gr. niansēm - noteikti ir vērts pieminēt lietošanas veido, piemēram - man ir vecā M viendaļīgā 7,6 garuma Elite, jau gadus 10, super kāts 9-11 cm vobleriem, vieglam dropšotam, bet nākmā M 7 pēdu Elite ir ar pilnīgi citu asumu un, manuprāt - vobleriem ir par cietu, toties ir daudz dzidrāka un labi der džigam. Man ir arī Aspro, ir daudzi augstā gala kāti, bet katram ir sava vieta un lietošanas veids. Vissliktāk savu vietu atrada Krievim ražotā Elite MH+, jo rokturis par garu, pati mīksta un ļurīga, be - arī atrada vietu - krenkiem, spinerbaitiem utt. Šobrīd viss, kas plānāks par MH atpūšas un arī H ASPRO nav iekļuvis lietošanas topā, reizēm vēl lietoju MH Vigore, ļoti universāls kāts ar lielisku jaudu. Tomēr - pamazām pārvācos uz kastinga kātiem dēļ lielajiem mānekļiem un svariem kā arī dēl copes tehnikas. Gan jau atkal kaut kas pamanīsies.
12.decembris 2019, 16:56 | links