zaraza [17.10.19]: Šī sadaļa sāk līdzināties viena zīmola neuzkrītošai reklāmas lapai.A ja bez ,, ūdens,, ar ko tad Ryobi ,, ir vienā cenu un kvalitātes grupā,, kaut kā neredzu nekur tekstā konkurentu ar kuru tiek salīdzināts?
:)
Brencis21, 17.oktobris 2019, 13:22
Smieklīgākais tas, ka nevienam reāli baigās speciālās intereses reklamēt RYOBI nav, tas ir pilnīgi "nepiesiets" zīmols bez speciālām pārstāvniecībām Latvijā, kuru pilnīgi brīvi var pirkt un pārdot jebkurš copes veikals...
Vienkārši vārdus no dziesmas neizmetīsi, pašlaik tie RYOBI kāti ir fantastiski labā price-performance, grūti atrast tajā naudā kaut ko labāku. Varbūt nākošsezon būs kaut kas cits utt., ne pirmais ne pēdējais produkts kas kādā brīdi "izlec" uz citu fona un ķļūst par topseller. Pie tam nevajag pārprast, runa ir tieši par ATTIECĪBU starp cenu un ieguvumu, nevis par kopējo klasi - ir tūkstošiem kātu, kuri ir vieglāki, skanīgāki, jūtīgāki, labākas furnitūras utt. par minētajiem.
Man personīgi ir tāda, priekš tirgotāja varbūt ne visai laba, īpašība, ka man nepatīk tirgot to ar ko es pats nebūtu gatavs copēt. Tas nenozīmē, ka tagad metīšu ārā visus savus, vairumā krietni dārgākus, kātus un pāriešu tikai uz RYOBI (viens man ir priekš maija līdakām un kā rezerves kāts). BET, ja pašlaik man vajadzētu izvēlēties maksimāli spiedošā budžetā, bet tomēr lai nebūtu nekomfortabli, tad RYOBI būtu pirmais pretendents.
17.oktobris 2019, 15:09 | links