Un protams otram āķim ir liela nozīme realizācijai, bet pēc manām domām pirmais ir svarīgākais trofejām!
3.augusts 2025, 01:48 | links
Un jā, tu nepieļāvi kļūdu, jo attīsties, būs interesanti dzirdēt pie kādām atziņām nonāksi pēc laika.
Davis-Di, 3.augusts 2025, 00:57
Skatos dažādu sacensību video un bez aizmugurējā āķa daudzas zivis tiek nopūdelētas ;) Ja zivis sistu tikai mānekļa priekšgalā, stingeriem ar 2 āķiem nebūtu nozīme, bet dzīvē bieži gadās, ka līdaka pasīva un ņem mānekli no pakaļgala... Zobu atzīmes uz mānekļa parāda, kur ir bijis kontaksts ar to... ;)
MT9, 3.augusts 2025, 01:13
Un jā, tu nepieļāvi kļūdu, jo attīsties, būs interesanti dzirdēt pie kādām atziņām nonāksi pēc laika.
Davis-Di, 3.augusts 2025, 00:57
Man škiet mānekļa spēlei šāds āķu izvietojums netraucē un piedevām, ja līdaka pasīva un kož āstē, lielāka varbūtība to noķert. Tieši šis apstklis ir pie "vainas", kādēļ es pārstāju pirkt rūpnīcas ražotos stingerus un sāku tos taisīt pats. Varbūt pieļāvu kļūdu, bet ko tu ticībai padarīsi :))
MT9, 3.augusts 2025, 00:25
Man Krodzinieka variants šķiet pareizāks ;)
MT9, 2.augusts 2025, 23:43
OK, būtu interesanti dzirdēt kāpēc?
Davis-Di, 3.augusts 2025, 00:08
Man Krodzinieka variants šķiet pareizāks ;)
MT9, 2.augusts 2025, 23:43

Dāvi, paldies Tev! Kāts ir tik ļoti skanīgs, mēģināju uz laikam 24cm westin (?bildē), ko atradu Babītē kādam notrūkušu. Visus metienus iztiku bez bārdas pagaidām, bet pēc ieteikumiem magforce un bremze ir aizgriezti ciet, babē jau kārtīgi testēšu. Vienvardsakot, Gators ,manuprat, ir ļoti laba izvēle!
Krodzinieks, 2.augusts 2025, 00:16

Gators rokā jūtas burvīgi, atliek vien uz ūdens izmēģināt. Tomēr lēmu par labu daiwa tatula HD 300hl, atliek vien mācīties tādu izmantot.
Man ir tatula, sākumā bija pa kādai bārdai un tīšana zem slodzes baigi nepalīdzēja. Izrādījās, ka vaina bija auklā - paņēmu no augstā gala un problēma pazuda.
jurciks66, 1.augusts 2025, 17:53
Auklai protams ir nozīme, bet pat ar augstā plaukta auklu uzmetot vienreiz bārdu un iebojājot auklu - tad tur metīsies - it sevišķi metot raganas vai citus mānekļus kas planē.
Kas tavā gadījumā ir augstais gals?
Davis-Di, 1.augusts 2025, 18:06
Man ir tatula, sākumā bija pa kādai bārdai un tīšana zem slodzes baigi nepalīdzēja. Izrādījās, ka vaina bija auklā - paņēmu no augstā gala un problēma pazuda.
jurciks66, 1.augusts 2025, 17:53
RaimisD [1.aug]: Teiktu pat 120+Pēc ražotāja domām
Principā ja neprasīji spoli mest 100+ tad eholotes tev iesmērēja
kikizozo, 1.augusts 2025, 15:29
kikizozo [1.aug]: Principā ja neprasīji spoli mest 100+ tad eholotes tev iesmērējaNe tā, ka iesmērēja – piedāvāja ņemt spoli ar kapitālu rezervi :)