manaa uztveree ulrta lite ar testu no 3-15gr nau nekaads ultra lite copes veids:) un ja veel spoles ar izmeeru 2500:D tas jau buutu medium light, es esu super ultra lite copes fans, mani super ultra lite kaati nepaarsniedz 7gr, un garumu 1.65m, mans miiljaakais ir shimano exage 1.40m liidz pieciem gramiem:) par spoleem runaajot prieks super ultra lite buutu veelami shimano 500seerijas, vai ja maks atljauj daiwa luvias 1003, bet prieks parastiem ultra litiem var jau kaatu 1.83m garumu un testu lidz 10gr un ar spoli shimano 1000 seerijas ar mono 0.18-0.20mm, vai piiteni 0.10mm, bet prieksh saviem super ultra litiem esu noleemis mainiit no 0.10mm piito fireline uz 0.04mm to pashu fireline, buus kaifiigaak! atshkjiriiba starp ultra lite un super ultra lite ir taa ka super ultra lite ir reaali kaifiigaaks, no laivas, un var saskaldiit visaadas fishas, tai skaitaa miermiliigaas, kuras neskaitaas pleesonjas:) un vareetu ietekt celjotaajiem kpmplektinju kaads ir man aiznjem tikai 30cm smukaa sominjaa ir shimano ax s.t.c. mte 165L, ar kaadu no shimano 1000seerijaam, ar piiteni 0.10mm, un jebkuraa laikaa un vietaa var apstaaties un prieka peec paskaldiit visaada izmeera asarus:D veiksmi visiem ultralaitistiem:) vajag dibinaat vispasaules ultralatistu klubu, jo shis copes veids ir reala atpuuta, un kaifs:))) nost ar jerkiem, un smagiem spinjiem:DDD prieksh manis super ultra lite cope ir kaa atkariiba no nikotiina:DDD!!!
28.jūlijs 2010, 18:17 |
links