Nu ja visi esejo tad es ar..... izvēdinot visu ko var saakot no matiem , smadzeneem, plausham līdz pat slapjiem.... oi nu jaaaa un plikim kaaju pirkstiem zekjes paargerbjot par garim laikim biju pi Raaznas.... Pirms bija wada tada infa ka kaut ko var izvilkt Lamashos..... biju tur ap 10 līdz 12 parbaudiju 3 vietas un katraa kaut kas bija priekshaa - vienaa Oblomovicjs otraa masinja Totaala Necope treshajaa Otsosinoviks grozijas tad es braucu prom no taas kompanijas - aizbraucu uz citurieni..... taa bailiigi kaatis pat nenjemdams aaraaa izliidu mo mashiina - piegaju pie ezera a tur taa visa trijotne draudziiga copnany jau laivaa devaas Raznaa iekshaa uz turieni kur bija visvairak laivu. Tad nu es mieriigu sirdi iemetu eesamas un saaku mediteet...... pec kaadas stundas veeja pluusmas wupotais zvaninjsh saka kusteeties tiehsi perpendikulari veejam - galaa viens ap kg tad uzrezes pec iemetiena otra cope bet garaam un veel pec kadas stundas atkal taada maiga pacilashana un galaa viens apm uz ac 1.200 Viens no taa bara kur aizbrauca taa Oblomobska Necopes trijotne atbauca krastaaa vinjam kadi 2 nu mow 2.5 kg asjuku bija bet visa cope no riita. Tad kautkada company parbaudija tiiklu un arii suukstiijas ka zdesj ribi net. Wot taadas delas...
15.oktobris 2016, 19:00 | links