Kas notiek Latgalē

Bet malacis ka pieturies pie mana zvejas stila, meitapalīdzēja pat divas ziņas izsūtīt, na haļavu pēdējā lakā pie labiem lomiem tiec, malacis!
5.novembris 2015, 23:25 | links

Tonton, nekur neesmu pazudsis, tik īsti zvejā normālā netieku, biju te divas dienas pa lielupi uz divām stundiņām pamētāt, bet rezultāti galīgi pašvaki, pa pāris asarīši un viss:((, un viena zandartveidīga cope zem laivas.
Bet par tām krāsām mums būs jānoslēdz kāds līgums, jo man viņas ir beigušās un šajā pusē neesmu atradis, bet kā pašam liekas citas tik labAS NAV:((,
5.novembris 2015, 23:22 | links

Tonton, nekur neesmu pazudsis, tik īsti zvejā normālā netieku, biju te divas dienas pa lielupi uz divām stundiņām pamētāt, bet rezultāti galīgi pašvaki, pa pāris asarīši un viss:((, un viena zandartveidīga cope zem laivas.
Bet par tām krāsām mums būs jānoslēdz kāds līgums, jo man viņas ir beigušās un šajā pusē neesmu atradis, bet kā pašam liekas citas tik labAS NAV:((,
5.novembris 2015, 23:21 | links

Ašuks
Copmannu ir grūtāk nesastapt kā sastapt, viņš ir visur, kā tai aņukā :" A gde togda ja živu? " :))))
5.novembris 2015, 23:14 | links

Martin, gan jau kādreiz arī dabā sastapšu Copmann, kas viņu zin moš esam garām gājuši viens otram kādreiz.......... Dzīvē nekas nav neiespējams..... - To es saku pēc gadījuma, kad aizbraucām uz Berlīni, pa veikaliem valkājamies, un te pēkšņi pa eskalatoru mēs braucam lejā un blakus augšā pa eskalatoru brauc 2 pazīstami cilvēki no mūsu mazās pilsētiņas :DDDDD - bijām šokā :))
5.novembris 2015, 21:34 | links

Ašuk, priecājies, ka viņu klātienē nezini, tur ne tikai acss ir ļauna :D

martins_, 5.novembris 2015, 21:12

Tev ir ļoti paveicies, ka esmu tālu :D
5.novembris 2015, 21:31 | links

Ašuk, priecājies, ka viņu klātienē nezini, tur ne tikai acss ir ļauna :D
5.novembris 2015, 21:12 | links

Nekārtīgi sanāca:D
5.novembris 2015, 20:48 | links

šodien smaga cope uz leidakiem, bijām 2vatā izmēģināts gandrīz viss bet cope atvērās tik uz pelēkas krāsas gumi, mnu pacēla 5, pārinieks tik 1 piesietu paturēja pāris sekundes :D- tiesa šis uz pamatīgu bleķi, vēl - lidaks koncentrēts no viena punkta pa 2vām un viss, meklē tālak kur ir,
ps pilnas pierījušās kad tīriju laikam vakar žors bij....
Jā, laiciņš bija daudzmaz stabils un silts. Laikam rija. Tagad atkal laika maiņa, Z vējš, -ja copi redzēsi - būs paveicies!:D Ķēri lielā vai mazā ezerā?
hetch, 5.novembris 2015, 20:40
5.novembris 2015, 20:48 | links

šodien smaga cope uz leidakiem, bijām 2vatā izmēģināts gandrīz viss bet cope atvērās tik uz pelēkas krāsas gumi, mnu pacēla 5, pārinieks tik 1 piesietu paturēja pāris sekundes :D- tiesa šis uz pamatīgu bleķi, vēl - lidaks koncentrēts no viena punkta pa 2vām un viss, meklē tālak kur ir,
ps pilnas pierījušās kad tīriju laikam vakar žors bij....
5.novembris 2015, 20:40 | links

varbūt otrādi-laba?! :D
5.novembris 2015, 20:35 | links

Copmann, značit ļauna acs, sglazil visas lielās Tontona zifes :DDDDD
5.novembris 2015, 20:23 | links

čota Tev popjorlo, kā es devos komandējumā :DDD

apsveiciens
5.novembris 2015, 19:38 | links

Šodien pabiju Daugavā ne savās vietās :) No 7-16 bij 1 cope, 100% realizācija un zaļā pieciniece laivā. Čomam savās vietās 3 copes, laivā 1,3kg ļeidaks. Interesanti tas, ka visas 4 copes uz vienas krāsas dažādiem mānekļiem, gumijas protams. Var teikt, nostrādāja M13 iemīļotā gamma, moš višš izlasīs šito un atsauksies vismaz, citādi galīgi vīrs tanī Zemgalē noziedējis, žēl drusku....... :))))))))))))))) Lobs cilvāks beja.
P.s. Velcētāji izbrauca krastā pa tukšo, prieks neaprakstāmsss :))))))
5.novembris 2015, 19:30 | links

maliki2011

Kā iet ar samu cemmerētājiem?kāds to kontrolē?

Copmann, 4.novembris 2015, 20:19

Darba mašīna aizbrauca pēdējā gaitā, laikam būs metāllūžņi( sapuva rāmis), braukāju ar savu un par savu naudu leju degvielu, šodien biju Sīverā 450m izcēlu, bet pa Daugavu rokas neaizsniedzas, rīt repši jābrauc pasargāt, baumas ka uz viņiem salaisti tīkli. Ja ir precīza informācija uzraksti uz pastu.
4.novembris 2015, 21:27 | links

maliki2011

Kā iet ar samu cemmerētājiem?kāds to kontrolē?
4.novembris 2015, 20:19 | links

Tontonu no sākuma vajag dezinficēt, tad ievietot karantīnā...tad redzēs.

valnaans, 3.novembris 2015, 22:29

toč :DDD
3.novembris 2015, 22:31 | links

Copmann
Nu tu dzeifs i vasals? Moš reit da sātai???? 4dien varam maukt.... Es tagad kaut ko zinu no dropshot, par 1 merzafčiku varu ne tikai parādīt, bet arī tevi iemācīt, būs jāpamēģina šitais joks mūspusē, te neviens (vismaz nekad neesmu redzējis) tā necopē.

tontons7, 3.novembris 2015, 22:24

ta es biju pirmais??? (naiva sejas izteisme)

Ok, pirms gulētiešanas kājas nomazgāšu :)) Šampikā .........

Tontonu no sākuma vajag dezinficēt, tad ievietot karantīnā...tad redzēs.
3.novembris 2015, 22:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager