Kas notiek Latgalē

Man dziive bija kaut kas Jazrai lidzigs tikai ne ar kukanu. Nu bet tas bija godi apm 30 atpaklaj .. septembra vidus Užunju ezers, limenis ka spoguls .. maniabi brachkas sarunajushi no vieeeja koka laivinju brauc pa priekshu es ar savu puusliiti OKU aizmuguree... celjas miga pilniigs klusums dabaa -- agra riita copes pirmsnojausma jo braucaam uz asariem nu megjinat kjert asarus .. shie abi metri 10 man prieksha dodamies uz vietejo copermenju c vietu - "'Pret berzu ragu"' dziljumam jabuut ap 6m ... netalu no krasta pamatiga kante.... te man brachkas saka .. e paskaties piile sashauta vai .. itkaa spaarna gals paraadas itka plezna .. es piebraucu metri 4 no turienes n skatos, a brachku laiva sliid galiigi blakus .. bet saprotu ka nav piile braljuks celjas kajas un megjina to kas TUR IR ņemt ap vidu un iemest laivaa a TUR. Liidaka.. nu cik kg vinja bija HVZ bet taadu kilogrami ap 2 plakano sakjerusi shkjersaam riiklei meghinaja sagriezt noriishanai..... brachkis tikai pakutinaja vinjai ribas - teica ka līdz vederam pat i neaizsniedzies - lidaks ta mazliet noskurinaajas , brachkais aizlidoja laiva uz deljiem - a lidaks ar visu plakano riiklee majestaatiski karaliski lenaam iegrima Uzhunju dziljumos .. uz aci kaut kur 1.3 - 1.4 m garuma
29.septembris 2015, 09:07 | links

Lasīju, ka ar Mēnesi kaut kas nav kārtība,- tāpēc laikam tās zivis tādas jocīgas!

valnaans, 29.septembris 2015, 06:59

Vakar mēness fāzes maiņas diena piedevām - 5-os rīta bija pārmainījies uz pilnmēnesi...
29.septembris 2015, 08:33 | links

Veči, uzmaneigi čurojit por bortu! ;)))
29.septembris 2015, 08:09 | links

Vakar ar Būcmani ķērām asarus. Asariem mutes ciet! Ķērās līdaciņas. Zināmā spotā pieminētais kungs vilka līdz astoņām zivīm no enkura. Lielākā daļa Catch&release, protams. Copes beigās arī es biju spiests noķert pāris līdakus,- lai kaķene laiž mājās. Monstri uz kukana, kā Jazram, negadījās, bet viena līdaka pieķērās uz gumijas, kura vienkārši karājās aiz laivas borta. Pirms pārbraukšanas uz jaunu vietu noliku spiningu laivas priekšgalā,- māneklis līdz pusei ūdenī. Ķēros pie airiem, bet izdzirdēju šļakstināšanos. Paskatos visapkārt - dritvai kociņ!- spinings izrādā tendenci nokļūt azarā. 1,2 kg līdaciņa tika veiksmīgi izvilkta. Lasīju, ka ar Mēnesi kaut kas nav kārtība,- tāpēc laikam tās zivis tādas jocīgas!
29.septembris 2015, 06:59 | links

Tikai džigoju ar velcēšanu nenodarbojos! No rīta bija vis kārtībā mērens vējiņš kurš copēt netraucēja. Parādījās saule no mākoņiem tad sāka pūst stiprāk! Vienu brīdi pat bijām pie niedrēm azbraukuši kādu 1.5 stundiņu atpūsties no viļņošanās! kādu pus stundu pirms copes beigām ezers ar norima...!
Kad stipri pūš tad tiešām ne īpaši ķeras tā taisnība ne vienu vien reizi esmu par to pārliecinājies.

Svētdien vēl viena ekipāža bija ar ar 5 mēriem un divas ekipāžas satikām krastā pa nullēm vieni pat copīti neredzēja....
28.septembris 2015, 23:32 | links

Jonius
Tu džigoji vai velcēji? Tak vējš bij paliels, diezgan reti labi rezultāti....
28.septembris 2015, 23:00 | links

Par to licenzi aizmirsu pajautāt tam vīram kurš iekasē par stāvvietu būšu Rušonā tešdien tad pajautāšu!
28.septembris 2015, 20:27 | links

Sveiki! Svētdien biju Rušonu ezerā no agra rīta lidz saulrietam gandrīzvai, noķerti 19 zandarti paņemti 5, pārējie lai aug! Asari kādi 30, tik 6 normāla izmēra 250... 300gr! Aktīva cope bija no rīta un kamēr bija apmācies, saule izlīda un copes gandrīzvai pārstāja un aktivizēties sāka tik pēc pieciem! Tas vis uz diviem protams!!
28.septembris 2015, 20:25 | links

Jazra
Man šodien draugs šito pašu stāstīja, značit drauga čoma paziņas kaut kur krustojas ar mana čoma kolēģiem :))))
28.septembris 2015, 19:57 | links

*katram kukanam
28.septembris 2015, 18:44 | links

Tagad katra, kukanam pa papildus trojņikam jāliek :)
28.septembris 2015, 18:44 | links

šitās emocijas...:D
28.septembris 2015, 18:16 | links

Parasti šeit īsti neko nerakstu, bet džeki.. es vienk nevaru nepadalīties... Neesmu no tiem, kurš pi..dit, man pat tiešais grammu skaits ir principiāls, un nu šoreiz... tas bija pilnīgs piz..ec, goda vārds, es otvečaju! Es vienk ox..el, ka tā vispār mēdz notikt.

Koroče..
Vakar pabiju Daugavā. Bijam ar tēvu divatā, svideteļs ir ja nu kas).. Uzreiz paveicās noķērt līdaciņu, ap 2 kilo. Pirmais prikols bija tāds, ka viņai no mutes bija redzama aste, izrādījās, samiņš, puse jau pārvārīta, puse jēla, tāds ap gramiem 500. Kā tā taisījās rīt vēl vienu zivtiņu, noslēpums. Žadnostj frajera sgubila))
Ķeram tālāk, bet nekā nav, copes arī īsti nebija todien. Tad paiet jau kādas stundas trīs, mēs piebraucam viena smuka līcīti, bez straumes, 2.5m dziļš. Mētājam, mētājam, skatos pa malām. Tad dzirdu, mans ''kukans''raustās, nu tas,pie kura līdaka piesieta pie laivas. Man uzreiz ieslēdzās smadzenes, un es saprotu, ka pēc trim stundām tā dvuška tā sisties nevar, tur riktīgi rāva bortu nost. Bļatj! es skatos, tur titaniks manu srano dvušu rij! Tas krokodils pāri 10 kilo, var būt lielāks, es īsti nesapratu, no virspuses grūti spriest, lielākas arī īsti neesmu redzējis.. Kliedzu tēvam, mūsu sčuku žrut! ;D tas skatās un nevar noticēt savām acīm! kamēr rāvos pakaļ sačokam, tā bija jau nost ;/
Tāds lūk stāst... Prieks, ka paveicās pabūt tādā situācijā, atmiņas uz visu mūžu, būs ko bērniem stāstīt)) Novēlu jums arī līdzīgo!
28.septembris 2015, 17:57 | links

Copman, toties pēc tam no trīslitru burkas iekabināju:)))))
28.septembris 2015, 15:20 | links

runājot par Rušonu, licence vajadzīga no 01.10.2015., vismaz es tā sapratu no "Novadniekā" rakstītā.
ja uz rokām ir derīga licence uz citiem Riebiņu novada ezeriem, tad tā der arī uz Rušona...
labojiet, ja kļūdos
28.septembris 2015, 13:20 | links

Nu tas ir taa ka man 3x braukt 3 galvas - kāds cits brauc 3 reizes i copi neredz , bet vinja kompanjons pa 3 reizem 10 galvas izvelk..... vardu sakot nekur ta neiet ka pie uudenjiem.... nebrauksi, ta i neuzzinasi kas un kaa
28.septembris 2015, 10:11 | links

Copē nebiju, bet pie Višķu ezera pirtsdrupām piebraucu vakardienas pēcpusdienā palūkot kas notiekas. Bij 2 kompānijas ar fīderiem un gruntenēm uz dzīvo. Neko dižu nemanīju - pa kādai raudiņai, un ašuki bij tik rīta pusē. Satiku arī velcētāju krastā meklējot sēnes...
Izbrīnīja grunteņotāju/gumijotāju neesamība. Zivs aizgāja laikam.
28.septembris 2015, 10:08 | links

Šodien ar junioru bijām Daugavā, ap pusdienlaiku tik izbraucām, tā sanāca :( Uz diviem 2 zaļās atlaidām, vēl pa pārs copēm, pa pārim nokratījās un viss.....
27.septembris 2015, 19:37 | links

Nu, bet galvenais, kas priecē, ir tas, ka Copmann turpina sevi uzturēt formā vicinot ķeseli :) Pēc div nedēļām var noderēt :)
27.septembris 2015, 18:47 | links

laikam Raznas butes aizgajushas talak no krasta 0 jau 3 rezes pie raznas i katru reizi pa vienai copei un vienam krastaa i citiem arii ne labak
27.septembris 2015, 18:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager