Man dziive bija kaut kas Jazrai lidzigs tikai ne ar kukanu. Nu bet tas bija godi apm 30 atpaklaj .. septembra vidus Užunju ezers, limenis ka spoguls .. maniabi brachkas sarunajushi no vieeeja koka laivinju brauc pa priekshu es ar savu puusliiti OKU aizmuguree... celjas miga pilniigs klusums dabaa -- agra riita copes pirmsnojausma jo braucaam uz asariem nu megjinat kjert asarus .. shie abi metri 10 man prieksha dodamies uz vietejo copermenju c vietu - "'Pret berzu ragu"' dziljumam jabuut ap 6m ... netalu no krasta pamatiga kante.... te man brachkas saka .. e paskaties piile sashauta vai .. itkaa spaarna gals paraadas itka plezna .. es piebraucu metri 4 no turienes n skatos, a brachku laiva sliid galiigi blakus .. bet saprotu ka nav piile braljuks celjas kajas un megjina to kas TUR IR ņemt ap vidu un iemest laivaa a TUR. Liidaka.. nu cik kg vinja bija HVZ bet taadu kilogrami ap 2 plakano sakjerusi shkjersaam riiklei meghinaja sagriezt noriishanai..... brachkis tikai pakutinaja vinjai ribas - teica ka līdz vederam pat i neaizsniedzies - lidaks ta mazliet noskurinaajas , brachkais aizlidoja laiva uz deljiem - a lidaks ar visu plakano riiklee majestaatiski karaliski lenaam iegrima Uzhunju dziljumos .. uz aci kaut kur 1.3 - 1.4 m garuma
29.septembris 2015, 09:07 | links