Kas notiek Latgalē

p.s ??? makšķernieki baumo ka tuvā nākotnē uz Sivera, Dridža Ardava un Daugavas lokiem būs spēkā motoru liegums, kādam ira infa lai neieberzos auzās ???
3.septembris 2015, 16:53 | links

vakar savs ezers- mērķis līdaka, cope švaka, līdaks vairāk zālēs sēž, sarežģīti paņemt :(, vienam mēram gan galvu nogriezu un uz pannu, Šodien Rušons, no 9:30 līdz 15:30, redzēju tik 3 copes, 1 lidaks mēģinja, 2 zanderiņi- heki bikstīja, 1 no tiem tika paņemts uz buksieri līdz laivai kriminālais peld tālāk. Laivu uz ezera daudz laikam sacensībām gatavojas.... manekļus visas zortes noprovēju- uz lidaku stradā relax kopyto, zanders ar to meģināja grauzt, bij cops uz vobleri, roteri un bleķi ignorē...
3.septembris 2015, 16:33 | links

Es tādas kā Tava rekordmežene bernībā metu atpakaļ spļaudoties, ka tik mazas pieķērušās :DDD
2.septembris 2015, 22:18 | links

Šodien bijām ciemā pie M13, mīcījāmies pa Daugavu. No rīta migla normāla un ašuks ar pusaktīvs bij, bet izmērs pašvaks. Dienā mēģinājām pa dziļākām vietām, tur skuju taka :) Atgriezāmies uz 1-2m dziļumu un bišk ielasījām. Labāk copēja uz mazo izmēru, padaudz atpakaļ. Rezultātā uzlabots meženes rekords, tieši 2kg, 11 ašie līdz 150g un 1 Peipusa rauda, čomam ļeidaks ap kg un 10 ašuki. Ap 14 sāka līņāt un mēs ņēmām vagu............:)))
2.septembris 2015, 21:46 | links

Oooo gorjaachije estonskije oi latgaalskije paarni
dafaiite wit druwno DDDDD
2.septembris 2015, 17:32 | links

[quote=415551]OOOOOO!!!! Ašuks atgriezies no nezkurienes?! 1,5 mēn. kaut kur blandījās un lielās vilka :)

vienu reizi vien aizbraucu uz copi, pa 2 mēnešiem, pa 6 h copi neredzēju i nolēmu, ka napig to copi... jāgaida ziemu labāk....
1.septembris 2015, 22:49 | links

Kas atrod kaijas un mailes-tas vienmēr ar zivīm ;)
1.septembris 2015, 21:48 | links

P.s. Tas teiciens: "Nevajag vecam zvejniekam mācīt kā pudelē mīst" (1). Bet visvairāk mani izbrīnīja tas, ka saldeno pudeli mājās atvedi, a varbūt skatīt pirmo teicienu :)))))) Kopā ar mani laki kā govssssss............ Un pēdējais: Jo tālāk met, jo vairāk zivju :)))
1.septembris 2015, 20:52 | links

Dubakā uz pluda bija līnis, kas atlaists, pusplaudēns un vēzis uz fīdera, viss uz maizes un ne man,bet labam kaimiņam ;)))

Par domu graudiem-viss vēl priekšā :DDD

Bet, kā parezi mest-nevajag vecam zvejniekam mācīt, ja??? :DDD

Un vispār, kur ta noziedēji, domāju ciemā iebrauksi, ašos Tev saķeršu, kamēr Tu džigus stādīsi :DDD

P.S. Un vispār, ja kas viņčika puspudele uz mājām appakaļ atbrauca ;)

Es zivis ķeru, nevis tikai metu, kā dažs labs te :D
1.septembris 2015, 20:20 | links

Rāznā pēc tava pirmā iemetiena Valnāns bij uz di---s, tur ūdins bij līdz ceļiem, bet pēc pāris iemetieniem no Dzintara pudeles, pavisam citādi sāki mest, arī Valnāns nomierinājās, un piekrita, ka citu spoli ar auklu tev iedot nevajag.......... Netici, uzjautā viņam, es knapi viņa izbrīnu, kā lai pareizāk pasaku, nomierināju, nē, noregulēju pareizā gultnē :)))))))))))0
1.septembris 2015, 20:02 | links

OOOOOO!!!! Ašuks atgriezies no nezkurienes?! 1,5 mēn. kaut kur blandījās un lielās vilka :)
Copmann
Kur dubaka atskaite? Padalies, a?......... Un vispār, varbūt tev sākt rakstīt dzeju? Ar saviem domu graudiem apbagatināsi Latgali........... :)))))))))))
1.septembris 2015, 19:54 | links

Galvenais - lai var mest! :D
1.septembris 2015, 19:30 | links

viena no krasta copes prioritātēm uz buti-lai var ērti sēdēt, staigāt un Mest;)
1.septembris 2015, 19:17 | links

Nu neee krasts kaa krasts ( tiesa gan taja krasta man kautka vislabaak patiik seedet ( bet ne vienmer var kaut ko izseedet), bet tas kaa jau katraa copee - kad parsvaraa!!! kjeras vakar un riit bet wodien preteejaa krastaa .. un notiek arii patikami iznjeemumi
1.septembris 2015, 18:59 | links

čpokš, bet vakarā!
1.septembris 2015, 14:16 | links

Pievienojos, čpokš! :D
1.septembris 2015, 09:56 | links

vasals, Ashukaiņ, paļdis!
1.septembris 2015, 08:56 | links

Ilmār, daudz laimes, labu veselību un protams ne asakas arī turpmāk! :))
1.septembris 2015, 08:27 | links

Nedaudz padomāju par pagājušās nedēļas notikumiem un sapratu-tas smilšu krasts, kurā grunteņojām jāsauc par Zivotaaja krastu! ;)
1.septembris 2015, 08:20 | links

Mēnesi neiznāca papeldēt, šodien vakarā aizbraucu, izbrīnīja lielais asarēnu daudzums aiz zālēm, lieli nebija līdz 300gr, redzēju divus līnīšus 4m dziļumā tādi ap 0,5 kg, līdakas kādas 10 ap 1-1,5 kg gandrīz visas aiz zālēm, tā kā zuti un normāla izmēra līdaku neatradu izlīdu ārā tukšā, bet normāli atpūtos kādus 2km pārpeldēju.
31.augusts 2015, 23:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager