Kas notiek Latgalē

Ja nemaldos,abos ezeros nevejag nekādu licenzi.Esmu dzirdējis,ka brekši ķeras Cirmā,par Svātiuņis neko nezinu ;)
8.jūnijs 2014, 23:38 | links

Šodien pēcpusdienā pēc lietus asti iemērcu un paniekojos gar krastu staigādams. Zāle diezgan tālu ieiet, bet knapmēru un 2 ašos ap 120g pārvilku pāri, vēl kādas 3-4 copes točna, 2 astes tutū, tautai ņekļujot. gaidu 2dienu, varēs pilnvērtīgi plkst. 4 sākt copi. Laika ziņas gan mainās katru dienu. Kļūdās 1x, bet katru dienu.
8.jūnijs 2014, 20:31 | links

Vakar redzēju zemūdens mednieka nošautu 2+ kg līdaku ar Sebile vobleri rīklē. Vecis bija mētājis bez pavadiņas ar 0,3 mono auklu. Viss vobleris mutē, nokosts tieši pie cilpas - muļķīgi.
8.jūnijs 2014, 20:12 | links

interesati, ka visi par Aivieksti raksta un st[asta, bet gan vakar, gan šodien Aiviekstē pat pie slūžām redzēju 5 + mašīnas.... šodien pamuļķojāmies Zviedzienas kanālā, bet nekā īpaša vētras cienīgajā vējā.... kaķēnam sīkās kāas 15 gab noķērām un bēgām no zili melnā mākoņu daudzuma.....
interesanti, ka aiz Gaigalavas, turp braucot, pat bērzs šķērsām pāri ceļam bija nolauzts ar vēju izcirtumā :DDD
8.jūnijs 2014, 19:58 | links

Standarta situaceja, kod keras vakar i reti bet na šudiņ kod asi pars copī :D
8.jūnijs 2014, 19:49 | links

Cirmas ezerā nav licenze..par to otro nedzirdēju

boomtix, 8.jūnijs 2014, 17:38

Un kā ar zivīm?

trokiis, 8.jūnijs 2014, 19:02

Aizvakar beja, vakar nabeja, par rītdienu - navar zynot.
8.jūnijs 2014, 19:31 | links

boomtix, 8.jūnijs 2014, 17:38

Un kā ar zivīm?
8.jūnijs 2014, 19:02 | links

8.jūnijs 2014, 17:38 | links

Laba diena, esmu atvaļinājumā ieklīdis pie senčiem Latgales pusē ...

Interesē 2 ezeri
Cirmas un Svātūnes ...

Meklēju netā bet neko neatrradu par licencēm!

Ir kādi ierobežojumi? Kāds zin?
Un kā lomi?
8.jūnijs 2014, 12:41 | links

Kàds bij Lielajā Ludzas ezerā?kā ar zandartiem?

boomtix, 8.jūnijs 2014, 10:39

Vēlu vakaros var dabūt labus. Pa dienu sīkie.
8.jūnijs 2014, 11:24 | links

Kàds bij Lielajā Ludzas ezerā?kā ar zandartiem?
8.jūnijs 2014, 10:39 | links

Vismaz kāds prieciņš par Modro :) Pats pagaidām netieku uz copi, 2dien vai 4dien gan Māmuļu apciemošu.
7.jūnijs 2014, 20:37 | links

Šorīt Marinzejas ezerā pieteicās 2 kg plaudis. Bilde pievienota galerijās. Paņēma 4:45 uz gruntenes barībā izmantoju sliekas. Tagad jāliek iekšā jānožāvē :)
7.jūnijs 2014, 11:46 | links

modrais13

Incanti Tev gāja;)
7.jūnijs 2014, 10:43 | links

Kamēr Tontons netiek copē nolēmu paaugstināt savu meistarību un vakar no rīta ieskrēju daugavā asarus pamānīt, jo tuvojas līgo un pagaidām nekas nav pielasīts priekš kūpināšanas.
4:30 jau esmu uz vietas, bet asari tādi pakūtri, tik līdaks ap 1kg tiek izmānīts un pāris pasīki asarīši kuri tiek amnestēti.Mazliet vēlāk iebraucu seklākā rajonā ar akmeņiem apakšā un sākās tīri aktīva cope tik izmērs palicis kā peipusā:(, viens man divi atpakaļ un tie paši tādi no 100-200gr, rezultātā man 14 paturēti un negaidīti tiku pie nelieliem bonusiem, 600gr un 2kg sapalu izskatā:), uz asaru kāta bij interesanti ar tādu pacīnīties:))
Ir ari priecīga ziņa priekš Tontona, vienu nokoda un divus norāvu džigus un vienu līdacēnu amnestēju:))
7.jūnijs 2014, 10:30 | links

Pabūts upē-sēdēju uz tārpa no 4:20-7:20.tika noķerti 12gab. Smukas karūsas.paņēmu 4 kūpiņam pārējās atdotas radiem cept.fantastiskas izjūtas velkot tādas zivis.interesanti tas ka visas karūsas bija pilnas ar ikriem.
7.jūnijs 2014, 10:22 | links

zdomāju, ka vajag aizbraukt uz samiem!
Aizbraucu uz vakarā uz Aivieksti, sabaroju vietu un jāsāk gaidīt!
Kad vēl bija gaiš, tad bija tikai pāris copītes, bet realizēt neizdevās. Tā arī nosēdējām līdz diviem naktī un draugam pieteicās pirmais mazais samēns. Tad vēl pēc 30 minūtēm pietecās breksis uz 500gr. Tad kādu stundu bija pilnīgs klusums, līdz man arī pieķērās mazais samēns, protams zemmērs, kurš tika atlaists. Pēc tam nosēdējām līdz pat 4 no rīta un neredzējām nevienu normālu copi un izdomājām aiziet uz spiningiem paķert līdakas. Es paliku pieskatīt makšķeres, bet draugs pa to laiku izvilka 2 zemmērus un vienu līdaku ap 2 kg. Man pa to laiku uz gruntenes ņēma asari ap 200gr. un arī trāpijās pa kādam breksītim. Tā nosēdējām līdz 8 no rīta, bet tā arī nekā lielāka nedabūjām un nekas cits neatlika, kā doties mājās un gaidīt nākamo reiz
http://manacope.weebly.com/copes-atskaites
6.jūnijs 2014, 20:02 | links

Akal ar jaunēkli M13 bijām copē. Doma protams bij zandarti, ne Maskavas, bet var teikt nomīzām no solītā lietus un Rušona vietā iemaldījāmies Cirišā. Cope no 6-16. Vislabāk, ja tā varētu teikt, līdz 12. Sīkuļi ašuki šur tur knābāja nepārliecinoši, bet izmērs puskatastrofisks. Beigās jau drusku ielasījām, bet uz 10 stundām sanāk iebāzt kulē 1 zifi stundā :(. Un tā: man 11 ašie, 1 lielākais ap 150g, pārējie 80-90g, pusbreksis ap 300g un beigās līdaksis ap 52-53cm, bet dikti kārnsss, vēl 2 džigi stabili nokosti. Možajam 12 ašuki, druknāki par maniem, copēja viņš uz tvisteriem par 1 izmēru lielākiem kā es, domāju, ka pie necopes vismaz sīkus māneklīšus uz smalkākiem rīkiem rīs labāk, skuju. 1 nokosta, bet savu breksi izvilka, uz aci vimaz 1,3kg. Apmēram tā, atslābināties nedrīkst ne mirkli, naidnieki nesnauž :)))
3.jūnijs 2014, 22:17 | links

aiviekste zivju bojaeja saistita ar to kad karstaja laika stipri atvera sluzas bija sausmu skats taisni tad trapu zveja , kanala virsa bija noklata ar koka gabaliem pilnigi visa un udens es teiktu vienas smiltis .karsts laiks ,puva zale ,un tie trakie zalie attaisa sluzas un luk rezultats
2.jūnijs 2014, 09:55 | links

pabraucu pa aivieksti aarpraac kas notiek ar zivju resursu bojaeju latgale ma trukst vardu nebija man kameras liidz es buutu taadu usfilmejis
1.jūnijs 2014, 15:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager