martins_
Paldies, vecais koljeega!
spiningistam
martins_ visu pareizi noraksturoja, tem boleje esam ar vinju labi paziistami un copeet arii braucaam, jo spinis mums ir pa praatam.
Ja runaa par traumaam-vienzhuburs luupas kaktaa, aarpus taas , knaabii un zodaa-mazinjsh cauruminjsh, aatri sadziis un pati liidaka buus gudraaka. Apstaaties-saaku 9, liidz 12 bija 4 pusknapcopiites un kaadas lielaas shods. Jau domaaju tiities uz maajaam-zivi redzeeju uudenii, copi sajutu-ko veel vajag? Bet nemiers urdiija un kad saakaas razdacha, tad reaali es to paveicu no 12.30 liidz 4, peec tam noleemu mest mieru un paarbaudiit liidz shim tukshas vietas vienaa liicii, kur ieprieksh bija skuja vienmeer. Nu luuk, tad tur saakaas liidziigs scenaarijs, bet izveelkot taas dienas lielaako, noleemu mest mieru. Panjeemu 4, jo es normu gandriiz nekad nenjemu-panjemu par vienu mazaak:) vareeju panjemt tuvu 50 kaut vai-nez kaa cits manaa vietaa riikotos?
Man cope ir emocijas, zivis atlaizhu daudz, bet shat tad apeest paariiti-arii no problem;)
Taa kaa, meklee vien liidziigu liidziigu piedziivojumu-iesaku!domaaju, taadas copes taapat kaa trofejas biezhi negadaas un buus ko atcereeties!;)
Lai veicas
15.maijs 2013, 18:17 |
links