Heh, es ar mājās, galvu izvēdināju, 1h40 min pacopēju Lubāna ārēs.... Ceļi- Protams netīrīti, bet ja neviens nebrauc pretī vai nevelkas pa priekšu, ta ceļš labāks par asfaltu..... :)) LAbi, ka ir superīgi šoferīši -abi VW T4 tipa busiņi (balts un oranžs), kas palaiž garām :)) Paldies viņiem par to.....
A par zivīm runājot- nekas nav mainījies, vienīgi parādījusies daudzveidība -plaudēni, gusterjāņi :DDD, raudiņas, asarēni.... lielāks nekas par gramiem 120 neizvilkās, tāpēc arī drīzi vien apnika, atcerējos ka izskatās zive, pastaigājos, tas ir pabridu pa žļurgu, svaigu gaisu pieelpojos, Skats jau labs, kad paskaties kā džips brauc pa to žļurgu, aptuveni kā zemūdene, viss pa gaisu lido vien :DDD
Aizmirsu pateikt, esmu balts un tīrs, visas noķertās zivtiņas, peldās tālāk :))
A par zivīm runājot- nekas nav mainījies, vienīgi parādījusies daudzveidība -plaudēni, gusterjāņi :DDD, raudiņas, asarēni.... lielāks nekas par gramiem 120 neizvilkās, tāpēc arī drīzi vien apnika, atcerējos ka izskatās zive, pastaigājos, tas ir pabridu pa žļurgu, svaigu gaisu pieelpojos, Skats jau labs, kad paskaties kā džips brauc pa to žļurgu, aptuveni kā zemūdene, viss pa gaisu lido vien :DDD
Aizmirsu pateikt, esmu balts un tīrs, visas noķertās zivtiņas, peldās tālāk :))
10.februāris 2013, 15:16 | links