Kas notiek Latgalē

Nu viss, tagad varēšu pievērsties copei vairāk, pasūtiju visus, kas sūtāmi 3 kvartālus tālāk aistībā ar dambreti un tagad brīvdienas veltīšu tikai un vienīgi copei (Brīvajos brīžos).
9.septembris 2012, 14:27 | links

Ašuks gandrīz atminēja, muļķigi iebaroju ar 2 tvisterīšiem. Možais uz izvilktās mazmakšķerītes gan vēl cerēja, ka auklas galā būs ziemas bikses vai kāds zābaks, slava bogu ar enkuru norāvās gan jau ZELTA mormene :)))
9.septembris 2012, 14:21 | links

Laikam Tontons Zelta mormišku norāva, vai arī zelta zivtiņa atčepijās pie pašas laivas :DDDD
9.septembris 2012, 08:19 | links

Jauki, tonton, kaa vienmeer ar kaadu asuminju!;D

modrais, kas tur akkal tontonam miseejies?!;DDD
8.septembris 2012, 23:36 | links

BEIDZOT! Beidzot tas ir noticissss! Ilgi jau nebij jāgaida, tikai kopš pagājšrudens :( Bijām ar Modro13 Jazinkā. Neķērās, dikti neķērās, tomēr izdevās man piemānīt 14 ņemamos ašukus kopsvarā 2,5kg, lielākais 410g pret Možas nieka 10 gab. :)))) Nu viņam kopsvarā gāja ar enkuru izvilktā ziemas makšķerīte ar apmēram 10m 0,12mm auklu, bet bez mormiškas, uz ko Možais dikti cerāja, bet labi, ka makšķernieks galā nebija ) un teļuks ( ni samsungs, ni sony, vienkāršais latgaļu : apakšā dzelzs drāts ar tīklenieku, augšā koka skals ) zacepā, kurš atdzīvojās pēc ilgas raustīšanas, jau cerēju, ka noraus, bet skuju, izcēla :(((( Man gan tik 1 misēklis gadījās, par kuru gan tas redjiska nenoklusēs :)))) Šodien baigi priekā!
8.septembris 2012, 22:21 | links

Šodien Daugava, mahs, divi sapali 1kg un 1,1kg, breksis 2,2kg, raudas.
8.septembris 2012, 19:31 | links

Kumeliņu pulēja.
8.septembris 2012, 19:26 | links

Ashuk, dambreti speeleeji?!:DDD
7.septembris 2012, 22:54 | links

Bijām izvēdināt galvu, ne tikai vējā izvēdinājām galvu arī smadzenes lietus izskaloja :DDD
smagos laikapstākļos vinnēju kā ežus savus konkurentus brāli un senci :DDD
7.septembris 2012, 21:15 | links

jaa, "sveetie", kas staigaa pa uudens virsmu;D

martins_ ne ASAKAS!;)
7.septembris 2012, 18:34 | links

Pie kam ļoti uzmanīgi :))))

laaab, pietiek te *irst :) nedēļa norukāta, jālaiž uz laukiem :)
visiem ne asakas!
Ašuk, kumeliņu pulē ar prātu, drīz sola saulīti, pārlieks spīdums var apžilbināt :)
7.septembris 2012, 18:10 | links

Copman
Nepareizi
Pirmie uzkāpj Latvieši, pēc tam kaijas nosēžās:-)
7.septembris 2012, 18:04 | links

Tieši tā, kam jāsadeg, tas nenoslīks :D varbūt... :D
7.septembris 2012, 18:02 | links

Igaunji Peipsii saka visur nodraazto fraazi-"Pervimi na ljod sadjatsa ptici i latishi":DDD
7.septembris 2012, 13:34 | links

Neviens nav atcerējies nodrāzto teicienu, ka pirmais ledus uzsalst uzreiz pēc tam, kad uz ezera ir manīts pirmais zemledus makšķernieks. "Tas nenoslīks, kas jānošauj!". "Двум смертям не бывать - а одной - не миновать!". Un vispār - agri vēl "sušiķ vjosla ".
7.septembris 2012, 11:22 | links

Ilmār, es neir tik stulbs, lai līstu uz pirmā ledus :DDD
nepatika man tā slapjā sajūta un kad viss žļurkst, pēc tam saslimsti utt..... labāk nedēļu nogaidu, vai uzprasos gidam līdzi, kā tas bija pagājušo ziemu - kolēģis no CL parādija, kur jau ir puslīdz drošs ledus un pateica, kur man nav ieteicams iet pa ledu......
7.septembris 2012, 08:43 | links

Nu vīri, ticiet man, ja ledus nostātu oktobra beigās-novembra sākumā, tad man to jūsu Peipsi Jārvi i par velti nevajadzētu :DDD - asarim pats žora laiks! Bet par to var tik sapņot slapjos sapnīšus un.. pulējot mānekļus...
7.septembris 2012, 08:40 | links

Vai vēl trakāk, tas nostāsies tikai RU pusē? :)))
7.septembris 2012, 07:31 | links

Klausaas-tak nepadomaajaam-a ja ledus nebuus Peipsii shogad?!?!?!ko tad, Ashuk?!;DDD
7.septembris 2012, 00:56 | links

nedzeniet puisi pashnaaviibaa, par spiiti Jums veel aizskries pa pirmo ledutinju, i tpu tpu tpu, veel ko shvaku ar sevi sadariis, maanekljus puleejot:)
6.septembris 2012, 21:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager