Aldēn, ja Tu nezini, varu Tev pateikt kaut ko priekšā! Uzmini nu, kāpēc visi benzīnvedēji ir ar motora tilpumiem 2.3 un uz augšu? :DDD
tur jau tas joks,ka ar lieliem motoriem mašīnas to tā neizjūt..... Man personīgi pietika tās vienas vienīgās reizes- kā murgu atceros.... nu i naig to prieku vēlreiz piedzīvot....
varu pastāstīt par tā laika jūnija benzīna patēriņu -uz šosejas ar uzpildes stacijas benzinu -7.5-8 litri, ja nebraucu ātrāk par kādiem 110.... a ar rus benzīnu es nemaz nevarēju uzkačigarīt līdz tiem 110 -tas tā smieklam! - rija litrus 11-12 kā minimums + vilkmes pilnīgi nekādas!!! un + vēl tā vienīgā reize man tik dārgi izmaksāja, ka es visus šitos vedējus gnīdas ciest nevaru un vēl acīs skatoties stāsta pasakas ka ved 95, a īsteniba labakaja gadijumaa 92, kurš rus arī ir ļoti čābīgas kvalitātes....
a kādus batonus ausīs sāka spraust, kad ierunājos vienam vedējam, ka likšu gāzes iekārtu :DDD -sāka man stāstīt uj atčakarēšos visu ziemu ar gāzes iekārtu, nekas neatmaksāsies un tādā garā, jo viņš ta redz zaudē savu klientu un tik sprauž batonus :DDDDD -es vēl tagad par to čali zviedzu....
golpiņi ta protams iet.... viņiem tie inžektori utt naff tik jūtīgi.....
27.novembris 2011, 20:05 |
links