Kas notiek Latgalē

profesionāļi entos kg vienai copes reizei barības izmanto ..
es vēl tikai cenšos mācīties :DDDDD
un nemaksā 1kg gatavās barības 2-3Ls -pie labas apstākļu sakritības- man sanāca 91 santīms -superīga barība 1kg :DDDDD
mēģināšu arī turpmāk izmantot apstākļu sakritību :DDDD, kad vien būs tāda iespēja !

silpeiv, a Tu konkrēti palaidi savu iespēju garām :DDDDD
3.maijs 2011, 18:14 | links
 
ashukainis,aldeens pareizi mineja,varbut tiem copmaniem nevajag to zivi,vnk pasedet. Iedzert alu,atpusties no berniem un sievas !!
3.maijs 2011, 17:57 | links
 
Nu ashukaini,skaties ka cita reize ar visu savu iebarosanu nepaliec besa,plus vel kads jefins ar laivu !!!

Ne zivju + tavs pieminetais mudaks = satrakojies ashukainis
3.maijs 2011, 17:55 | links
 
Aldēn, ne jau iztērētajos latos ir tā sāls..... zinu vairākus copmaņus, kuri pat to pašu kombikormu neiemet :DDD -un tad brīnās vot kāpēc te zivju nav utt :DDD-laikam vēl aizkavējušies gadus 20 vecā pagātnē, kad zivju bija pilnas malas un varēja neiebarojot ķert :DDDDD
es ar sencīti salīdzinājām svētdien -viņš baroja tikai ar pliku kombikormu, es ar gatavo barības paciņu plaužiem un saulespuķu spraukumus vēl klāt barībai..... -ja tā zivs ir-ta ķērās i vienam i otram.... vienīgais man mazliet vairāk un lielāki izmēros gusterjonoki .....
esmu mēģinājis, bet man nepatika fīdera barotavā kombikormu vai kko citu likt- ķēpa liela-a jēgas nekādas.... es labāk to +- 1kg gatavas barības nopērku un ar , teiksim, saulespuķu spraukumiem sajaucu-man stundām 5-pietiek atliektiem galiem! -bet toties no copes gūstu baudu, nevis čakarējoties -liekot kombikormu vai veel kaut ko citu barotavā :)))
ja ķer ar pludiņmakšķeri- tad tur tik ļoti liela atšķirība nav iebarojot ar kombikormu vai gatavo barību.... mums pašiem ir bijušas daudzas copes reizes, kad iebarojot ar kombikormu -sanāk lielākas zivis un to sīko ir mazāk nekā, kad ar gatavo baribu iebaro ....., bet nu viss jau atkarīgs no konkrētās izvēlētās vietas, laika, un daudziem citiem apstākļiem.....
3.maijs 2011, 17:52 | links
 
Nu šajos laikos ne visi var atļauties 2-3 lati makšķerēšanas reizē priekš barības.Es arī baroju tikai ar kombikormu.Ja nepatīk,lai neēd.Man nevajag to daudzo zivju kilogramu,galvenais ir pats process.Priekš kaķa jau tāpat savelku.
3.maijs 2011, 17:34 | links
 
Aldēn, mums bija super cope svētdien.......
a vot tie, kas vai nebaro vai ļoti ļoti minimāli-gandrīz nebaroja-tie gan aplauzās vienā setā ......
no līdakotājiem redzēju, kā viena laiva, kurā bija divi copmaņi vienu velcējot izvilka......
3.maijs 2011, 12:54 | links
 
Nevienas dvēseles tāpēc,ka lomi pārāk ,,labi''.
3.maijs 2011, 12:23 | links
 
Tonton, tieši tā! :)) Čpokš
2.maijs 2011, 16:31 | links
 
Aldēn, tā ir ļoti daudziem makšķerniekiem kā svēta lieta uz Rēzeknes upes otkritiju sabraukt :DDD -a jau nakamajā dienā nevienas dzīvas dvēseles gandrīz visā upes garumā :DDDDD
2.maijs 2011, 16:30 | links
 
Sezona atklāta 5gb divi zemmēri interesantākais ka viena no mēriem pilna ar ikriem un paliels ķīsis ierīts.Visas uz vienu vobleri gumijai, dzelžiem ne piesitiena.
2.maijs 2011, 16:25 | links
 
Ashukaini-naktsmieram....http://www.youtube.com/watch?v=LUZa6KJhPCI&feature=related
1.maijs 2011, 22:53 | links
 
P.s. Aizmirsu piebilst: pāri ezeram smuki slāja riktīgs alnis, negribējās šo traucēt, aizpeldēja sev vienīgi zināmā virzienā, cmuki. Būtu fotjiks ar pareizo objektīvu, pieliktu pilnu albumu :)
1.maijs 2011, 22:44 | links
 
Nu mēs ar pačamdījām Dubuļu ez. Laikam vēl bišk ūdins par vēsu, žora nebija :) Katram pa knapam uzsitienam un 1.maija svētkiem gona!
Tādu makšķernieku, kurš neciena citus, pie kauna staba, piekrītu Ašukainim, uz ūdeņiem jāprot uzvesties, lai arī citi var atpūsties. Priekā!
1.maijs 2011, 22:41 | links
 
Ašukaini nesatraucies.1,maijā jau visi dalbajobi nesas pie ūdeņiem.Arī tie,kam tā ir vienīgā copes reize visā gadā.Domā,ka ir maijs un var ķert līdakas,tad nu tik būs.Nav jau tā Rēzekne nekada līdaku paradīze.Pāris reizes aplauzīsies un ar katru dienu to idiņu paliks mazāk.Uz pus maiju jau tur varēs makšķerēt tīri brīvi.
1.maijs 2011, 21:56 | links
 
es jau don't worry, tas mudaks varēs worry, ja vēl, kaut reizi, atkārtos savu manevru!
:DDDDD
1.maijs 2011, 20:59 | links
 
Dont worry,be happy!;))
1.maijs 2011, 20:57 | links
 
Martin -tur, kur mēs ķērām upe ir ,nu teiksim, metrus 70 plata-viņš nevis pa vidu pabrauca garām bet nemelojot maksimums 8-10 metrus no mūsu krasta!!!!es jau nesaku, ka krastā sēdētājiem pieder upe, vienkārši vajag cienīt arī citus makšķerniekus.... ta jau es nopirkšu kuteri un visām laivām polnim hodom braukšu virsū -pateikšu uj neredzēju tādas sīkas vienības gumijas laivelēs un stiklaplasta laivā mudaku......
ķāpēc gandrīz visi copmaņi no laivām copējošie var nomest ātrumu un lēnām, klusiņām pabraukt un pavirzīties uz vidu garām maksķerniekiem, kulturāli..... ir kā sakās nerakstīti likumi un ētika pie ūdeņiem, kas būtu jāievēro, ja nevēlies pārsteigumus-atgriezoties ar savu laivu krastā pie mašīnas..... un galvenais nav jau te Daugava vai nezin kāda upe, ka desmitiem km jāmauc, ko viņš no tām dažām minūtēm ieguva ???
1.maijs 2011, 20:51 | links
 
tevi tak ir jāizolē :D
1.maijs 2011, 20:43 | links
 
Bet nu čista, tas jau vairs nav normāli, domā, ka nav gumijas laiva, bet stiklaplasta laiva, tad jau baigais nazis...... -ir līdzekļi arī pret stiklaplasta laivām...... sākumam pietiks ar ķiegeļiem, ja vēl nesapratīs, tad, lai gaida turpinājumu, mudaks....... Lai tik man vēl parādās vēlreiz manā ceļā......
1.maijs 2011, 20:42 | links
 
bet.. vecīt, kur ir rakstīts, ka upe pieder krastā tupētajiem, un tur ir ātruma ierobežojumi? Nu varbūt nav tas gluži korekti, bet neko sliktu arī viņš nav darījis.
1.maijs 2011, 20:39 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager