cilvēku bij ļoti maz,kādas 3 mašīnas un vietējie.ķēru uz gruntenes ar tārpu.mēs bijām trijatā,vienam tikai trīs zivis otram 15,man laikam paveicās ar vietu.
Bet vispār pēc Līvānu HES uzbūvēšanas zivju daudzums nav sarucis. Kādreiz ziemā un pavasarī varēja labi pavilkt sapalus un raudas. Neesmu gadus 6 tai pusē tagad bijis.
Preilieti, super Tev cope padevusies šodien.....
uz ko labāk ņēma? mēs bijām gan aizvakar, gan vakar, negribēja īsti vēl ņemt..... tikai pa kādai zivei un viss... :(( cilvēku gan jau ka miljons bija, ne?
šodien pirmo reiz nagļu kanālā .necerēti laba copes vieta,person.man 7-as.raudas no 400-700gr.neskaitot kādi 3kg sīkāku.karūsas 0000.bet pretī krastā atnāca vietējā meitene un es šokā, kadas 5min cīņas un karūss līdz1kg!...zem kājām ar pludiņu.
Jankaribak,info ir tāds,ka svēdienas pīskotājiem Nagļu dīķi pīskotājiem ir Kaput,Jo sakarā ar nez kādiem tur Lietuviešu neizpildītajiem līgumiem,karpu dīķi no karpiņām ir izslaucīti!!!
Jankaribak, parastiNagļos to maksas dīķi ver vaļā 1. maijā! :))
mēs pa nagļu kanālu copējam.....
šodien ar bijām..... nu nav tas ūdens vēl uzsilis kā vajag, ļoti ļoti reti izdodas noķert zivi, šodien progress, jau pa 2 zivim ar sencīti! man izdevās pat karūsu izvilkt! :)))