Makšķerēšana jūrā

Sveiki...kadam ir pieredze cik tālu jūra var braukt un cik tālu vsp vajadzētu asariem un mencai?!
23.augusts 2021, 21:55 | links
 
Ilgi tajā pusē neesmu bijis, tāpēc jautājums- vai pie jūras Olmaņos iebraukšana kā senāk, vai ceļi ciet?
23.augusts 2021, 13:22 | links
 
Norge ķerās labi :)))
21.augusts 2021, 17:18 | links
 
Vakarā sākas,ap saulrietu pieklust.Tumsā ar mainīgiem uznācieniem turpinās.Tas bija 2vakarus pēc kārtas.
20.augusts 2021, 17:41 | links
 
leonids [20.08.21]: Butes pa druskai ķeras.Vakar 3 st. 4,5kg.
Cope izteikti tumšajā laikā vai arī gaismā ņem?
20.augusts 2021, 15:20 | links
 
Butes pa druskai ķeras.Vakar 3 st. 4,5kg.
20.augusts 2021, 13:54 | links
 
Tikai zaļi dubļi.
19.augusts 2021, 12:18 | links
 
Jā.Vīri teica,ka situācija visur līdzīga.Līča pusē līmenis līdz kāpai.Dabūju atkāpties 3reizes,ūdens nāca klāt .

leonids, 19.augusts 2021, 10:45

čoriņi arī ir kādi?
19.augusts 2021, 10:56 | links
 
Jā.Vīri teica,ka situācija visur līdzīga.Līča pusē līmenis līdz kāpai.Dabūju atkāpties 3reizes,ūdens nāca klāt .
19.augusts 2021, 10:45 | links
 
Brauciet tepat uz jūru.Vakar 5,5kg trīs stundās.Zāle daudz,sadzīvot var.

leonids, 19.augusts 2021, 09:51

Ragā biji?
19.augusts 2021, 10:14 | links
 
Brauciet tepat uz jūru.Vakar 5,5kg trīs stundās.Zāle daudz,sadzīvot var.
19.augusts 2021, 09:51 | links
 
Sveiki copmaņi,varbūt ir kādam vēlme aizlaist šoruden pacopēt uz Norvēģiju?Doma ir copēt no krasta,apmēram uz nedēļu.Septembra otra puse.
18.augusts 2021, 14:43 | links
 
Pamērcē sojas mērcē ar mārrutkiem un min uzreiz iekšā. Sašimi tjipa. Tīri ēdams, bet gaumes lieta, protams.
17.augusts 2021, 22:15 | links
 
Udele [17.08.21]: Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!

edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14

un vēl varu ieteikt tuč, tuč citrona sulu. perfekti!
Vai vēl labāk, laimu.!
17.augusts 2021, 14:13 | links
 
majonēzi uzsmērē, kad ēd.
17.augusts 2021, 11:22 | links
 
Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!

edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14


un vēl varu ieteikt tuč, tuč citrona sulu. perfekti!
17.augusts 2021, 10:08 | links
 
Nu ko vīri, rīt vēl kāds taisās uz copi?
16.augusts 2021, 18:25 | links
 
Mazsālīts lasis vai vimba - sāls un cukurs! Kad zivs uz maizes tad pa virsu piperu un sīpolu. Viss!! Tik vienkārši!

edzuss2, 15.augusts 2021, 21:14

Par gaumi nestrīdas, katram sava garšas izjūta, bet kā mani mācīja sirmgalvis, tad izvelkot zivi no ūdens tai ūdeni vairs nav jāredz. Un tā recepte svaigi izvilktai forelei vai lasim bija 1:2:3, tas ir tējkarote piparu, divas cukura, trīs sāls uz 1KG svaigas filejas, tin maisiņā, sēdies virsū un pēc 20 min. liec uz maizes. Ar šmigu var apēst dajebko, mednieku amaizantās zaķa spiras un svaigus pautus utt., pats gan esmu tikai dzinējs bijis un "trāpījās" uzkodā svaigi pauteļi, kas līdzīgs tai svaigajai laša filejai "no zem pakaļas" jo dzimtenīte bija pusgraņonka un ap 50° !!!
Ne asakas, VĪRI, tfu tfu tfu . . . .
16.augusts 2021, 09:27 | links
 
Bet svētais noteikti atkal izdomās kādu atmazku, ka mēs ne tā izlasījām un ne tā sapratām! :)))
16.augusts 2021, 07:08 | links
 
Protams! Saber tik citronpiparus uz ar dzimtenīti kauč ruduli....! :)
16.augusts 2021, 07:05 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager