Sveiki! Lietojat kādas piedevas bušu ēsmai? Ķipokus vai ko tādu. Vai varbūt pat reņgu gabaliņiem taisiet kādu marinādi?
Moriartijs, 2.novembris 2016, 15:03
Dažreiz ķiplociņu, bet nevajag pārspīlēt. Vēl esmu dzirdējis, ka, iepriekš sagatavojot, piešauj bik. sāli - tad tā filejiņa labāk uz āķa turoties (nu paliek sausāka), pats gan neesmu mēģinājis - ja trāpi vietā/laikā , tad manuprāt nevajag neko izgudrot. Ja tā Bute ir - Būs, ja nav - Kukū. Manuprāt, svarīgākais ir - izvēlēties vietu, nevis skriet kur pagadās. Apstājies kāpā, paskaties kur un kā vilnīši šķelas, tad saproti kur jānostājas un kur jāmet. Neesmu profs šinī lietā, bet tā kā daru - praktiski vienmēr nostrādā, pat uz parasto "rimčika" garneli, protams, ja vien tā bute vispār ir :)