Kāds un Kur ir Ledus?

Tēmu izveidoju, lai pirms došanās uz kādu ūdenstilpni varētu aptuveni saprast, ar kādu ledu būs darīšana. Kur ir, cik biezs un kādā stāvoklī ir ledus?
Davis-Di [9.jan]: Arī kur niedres un ezera straumes?
Tur arī pēc lieguma beigām varēs izpeldēties, ja būs tāda vēlme :) Kaut gan visdrīzāk arī tur nē. Vienīgais, kur 100%-centīgi var ielūzt ir bijusī gulbju peldvieta.
9.janvāris 2026, 21:52 | links

Ja tas attiecas uz mani, tad sirdsapziņa man tīra. Tur, kur es copēju, var braukt ar žiguli :) Bet tie, kas gribēs ielūzt, ielūzīs arī bez manas palīdzības. Kad vīri izlasīs manu atskaiti un dosies copēt, jau būs tie tavi un pašvaldības "drošie" 15 cm :P

MT9, 9.janvāris 2026, 21:35

Arī kur niedres un ezera straumes?
9.janvāris 2026, 21:38 | links

Abavnieks [9.jan]: Baigi skumji, ka tā iedrošina copes aprindās zināmi cilvēki.
Ja tas attiecas uz mani, tad sirdsapziņa man tīra. Tur, kur es copēju, var braukt ar žiguli :) Bet tie, kas gribēs ielūzt, ielūzīs arī bez manas palīdzības. Kad vīri izlasīs manu atskaiti un dosies copēt, jau būs tie tavi un pašvaldības "drošie" 15 cm :P
9.janvāris 2026, 21:35 | links

Takš Taurenes ezerā bijām trijatā, uz plānā ledus centāmies nelīst, vietām 7 cm vietām knapi 3cm , bet to ar vergu varēja pārbaudīt. Sēžam, iet četri vīri, mēs viņus pabrīdinājām ka tur plāns ledus, esiet uzmanīgi, atbilēja ka viss kārtībā un aizgāja tālāk👍, nu mēs noraustijām plecus un sēdējām tālāk, labi ka neviens nepārbaudīja ezera dziļumu. Labi ja viens izdomātu aiziet uz to plāno bet te visi četri.
9.janvāris 2026, 21:19 | links

Daugavpils [9.jan]: Piekrītu vīriem ar tādu vēju ledus būs labs visur
Visi ir lieli piekritēji, bet kad kāds aiziet pa burbuli, tad vainīgi ir visi citi tikai ne paši ašuku meklētāji. Tad pēkšņi ir - valstīvissirslikti.lv
9.janvāris 2026, 21:08 | links

svens76 [9.jan]: Bullis [17:24]: Tāpēc ka liegums, pasvaldibnieki kontrolēs šito, nesaprotu kā tie blogeri nebaidās likt youtube un citās platformas zemledus copes video, mūsu pusē arī uzlika kameru nav neviena copmanababē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumu
Baigi skumji, ka tā iedrošina copes aprindās zināmi cilvēki. Viens prātu nodzēris opis te nesen divas dienas pēc kārtas iejājās. Pagāja diena un bija pirmā aukstā gaļa turpat, tajā pašā ezerā. Nepagāja 24 h un no tā paša rajona bija ieraksts ar skaistiem ziemas asariem. Džeki, padomājat, ka ir ar mazāk smadzenēm apveltīti indivīdi, arī neveiksmīgāki…
9.janvāris 2026, 21:06 | links

Piekrītu vīriem ar tādu vēju ledus būs labs visur
9.janvāris 2026, 18:39 | links

babē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumu

svens76, 9.janvāris 2026, 17:30

Pats kungus no Pašvaldības policijas nesastapu, bet vakar šie esot bijuši, bet izturējušies dikti korekti - neskatoties uz apstākli, ka 15 cm ledus vēl nebija sasniedzis, aprunājās ar copmaņiem, saprata, ka ledus drošs, tā biezums ir virs 10 cm un iztika bez protokola sastādīšanas.
9.janvāris 2026, 17:51 | links

Rīt būs visi 15 cm Bābē ar tādu vēju
9.janvāris 2026, 17:33 | links

Bullis [9.jan]: Tāpēc ka liegums, pasvaldibnieki kontrolēs šito, nesaprotu kā tie blogeri nebaidās likt youtube un citās platformas zemledus copes video, mūsu pusē arī uzlika kameru nav neviena copmana
babē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumu
9.janvāris 2026, 17:30 | links

Tāpēc ka liegums, pasvaldibnieki kontrolēs šito, nesaprotu kā tie blogeri nebaidās likt youtube un citās platformas zemledus copes video, mūsu pusē arī uzlika kameru nav neviena copmana
9.janvāris 2026, 17:24 | links

Vakar vakarpusē braucot gar Rušona ezera laivu nolaišanas stāvlaukumu neredzēju nevienu pēdu un coperi.
9.janvāris 2026, 09:41 | links

Sveiki. Bija kads Kāla? Ka ar ledus tur?
9.janvāris 2026, 09:39 | links

whoops [8.jan]: Engurē šodien pa visu ezeru jau staigajā, zivis joprojām pasīvas.
Gadiem esmu novērojis, ka berzciemā vienmēr ir biezāks ledus un pat veči ir teikuši, ka visbiežāk izpeldas ornitologos un Mērsragā neskatoties uz lielajiem mīnusiem! Ornitologos vairs nevar uziet, bērzciema galā viss vēl notiek! Vienīgi pirmā bāze ir ciet, ar auto nolikšanu būs kā būs!
9.janvāris 2026, 00:48 | links

Varbūt kāds ir bijis Drivjatu ezerā?… kā tur tagad izskatās?
8.janvāris 2026, 21:30 | links

Engurē šodien pa visu ezeru jau staigajā, zivis joprojām pasīvas.
8.janvāris 2026, 21:14 | links

Ogres novadā ir noteikts aizliegums atrasties uz publisko ūdenstilpju ledus https://www.ogresnovads.lv/lv/jaunums/ogres-novada-noteikts-aizliegums-atrasties-uz-publisko-udenstilpju-ledus
8.janvāris 2026, 20:52 | links

Aizkraukles rajona pašvaldības ūdenstilpnēs ir liegums atrasties uz ledus, secinājumus izdariet paši...
8.janvāris 2026, 19:38 | links

Varbūt kādam ir info kāds ledus ir Lobes ezerā/Lobes upītē?
8.janvāris 2026, 17:19 | links

Vai kāds zin, kā ar ledu Alaukstā?
8.janvāris 2026, 14:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager