Davis-Di [9.jan]: Arī kur niedres un ezera straumes?Tur arī pēc lieguma beigām varēs izpeldēties, ja būs tāda vēlme :) Kaut gan visdrīzāk arī tur nē. Vienīgais, kur 100%-centīgi var ielūzt ir bijusī gulbju peldvieta.
9.janvāris 2026, 21:52 | links
Davis-Di [9.jan]: Arī kur niedres un ezera straumes?Tur arī pēc lieguma beigām varēs izpeldēties, ja būs tāda vēlme :) Kaut gan visdrīzāk arī tur nē. Vienīgais, kur 100%-centīgi var ielūzt ir bijusī gulbju peldvieta.
Ja tas attiecas uz mani, tad sirdsapziņa man tīra. Tur, kur es copēju, var braukt ar žiguli :) Bet tie, kas gribēs ielūzt, ielūzīs arī bez manas palīdzības. Kad vīri izlasīs manu atskaiti un dosies copēt, jau būs tie tavi un pašvaldības "drošie" 15 cm :P
MT9, 9.janvāris 2026, 21:35
Abavnieks [9.jan]: Baigi skumji, ka tā iedrošina copes aprindās zināmi cilvēki.Ja tas attiecas uz mani, tad sirdsapziņa man tīra. Tur, kur es copēju, var braukt ar žiguli :) Bet tie, kas gribēs ielūzt, ielūzīs arī bez manas palīdzības. Kad vīri izlasīs manu atskaiti un dosies copēt, jau būs tie tavi un pašvaldības "drošie" 15 cm :P
Daugavpils [9.jan]: Piekrītu vīriem ar tādu vēju ledus būs labs visurVisi ir lieli piekritēji, bet kad kāds aiziet pa burbuli, tad vainīgi ir visi citi tikai ne paši ašuku meklētāji. Tad pēkšņi ir - valstīvissirslikti.lv
svens76 [9.jan]: Bullis [17:24]: Tāpēc ka liegums, pasvaldibnieki kontrolēs šito, nesaprotu kā tie blogeri nebaidās likt youtube un citās platformas zemledus copes video, mūsu pusē arī uzlika kameru nav neviena copmanababē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumuBaigi skumji, ka tā iedrošina copes aprindās zināmi cilvēki. Viens prātu nodzēris opis te nesen divas dienas pēc kārtas iejājās. Pagāja diena un bija pirmā aukstā gaļa turpat, tajā pašā ezerā. Nepagāja 24 h un no tā paša rajona bija ieraksts ar skaistiem ziemas asariem. Džeki, padomājat, ka ir ar mazāk smadzenēm apveltīti indivīdi, arī neveiksmīgāki…
babē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumu
svens76, 9.janvāris 2026, 17:30
Bullis [9.jan]: Tāpēc ka liegums, pasvaldibnieki kontrolēs šito, nesaprotu kā tie blogeri nebaidās likt youtube un citās platformas zemledus copes video, mūsu pusē arī uzlika kameru nav neviena copmanababē ledus ļoti labs. neviens tikai tur neko nekontrolēs. arī slinkums iziet nomērīt ledu un noņemt liegumu
whoops [8.jan]: Engurē šodien pa visu ezeru jau staigajā, zivis joprojām pasīvas.Gadiem esmu novērojis, ka berzciemā vienmēr ir biezāks ledus un pat veči ir teikuši, ka visbiežāk izpeldas ornitologos un Mērsragā neskatoties uz lielajiem mīnusiem! Ornitologos vairs nevar uziet, bērzciema galā viss vēl notiek! Vienīgi pirmā bāze ir ciet, ar auto nolikšanu būs kā būs!