Alūksnē kāds nav bijis? Kā tur ar ledu?
21.decembris 2021, 22:52 | links
Jurik [21.12.21]: Es nekad līdz peldei ziemā ar Dieva palīdzību neesmu nonācis, bet nestoties uz to, atkarībā no ledus apstākļiem, visi līdzekļi pie sevis. Ja sūnains ledus - veste zem kostīma vai bailes līst, ja šaubīgs ledus - verga, bet šņore un īlēni vienmēr. Kad jauno Copesgaršu skatījos - jau piezīmēju, ka doktoram bija jāpiemin arī šipi, jo uz gludā vai slapjā bez tiem ir gaužām viegli par viņa pacientu kļūt.tur nebij gluži gludais, tad ar atcerētos gan un pateiktu:) bet paldies par piebildi, tas tiesa, šipi daudz izručījuši
verga pati slīkst kā traka, mūžā 2 gab esmu noslīcinājis...aizgāja dibenā rūkdamas...
daddy_j, 21.decembris 2021, 18:52
Willy [21.12.21]: Jurik [38m]: Es nekad līdz peldei ziemā ar Dieva palīdzību neesmu nonācis, bet nestoties uz to, atkarībā no ledus apstākļiem, visi līdzekļi pie sevis. Ja sūnains ledus - veste zem kostīma vai bailes līst, ja šaubīgs ledus - verga, bet šņore un īlēni vienmēr. Kad jauno Copesgaršu skatījos - jau piezīmēju, ka doktoram bija jāpiemin arī šipi, jo uz gludā vai slapjā bez tiem ir gaužām viegli par viņa pacientu kļūt.https://m.youtube.com/watch?v=M_CGOHQbAPwObanā -is Tu životnoje! Es tik skaisti pastāstīju un Tu tik skaisti sačakarēji :) Uz leda drošība pirmā vietā - punkts un āmen!
Jurik [21.12.21]: Es nekad līdz peldei ziemā ar Dieva palīdzību neesmu nonācis, bet nestoties uz to, atkarībā no ledus apstākļiem, visi līdzekļi pie sevis. Ja sūnains ledus - veste zem kostīma vai bailes līst, ja šaubīgs ledus - verga, bet šņore un īlēni vienmēr. Kad jauno Copesgaršu skatījos - jau piezīmēju, ka doktoram bija jāpiemin arī šipi, jo uz gludā vai slapjā bez tiem ir gaužām viegli par viņa pacientu kļūt.https://m.youtube.com/watch?v=M_CGOHQbAPw
manos gados arī dzelkšņi nez vai palīdzēs, tad drīzāk svilpe + peldošais kombinezons...
daddy_j, 21.decembris 2021, 18:54
Vienīgais, kas Jūs glābs no neielūšanas ir VERGA!!!
Viss pārējais pakārtots.
BrunoL, 21.decembris 2021, 16:58
Vienīgais, kas Jūs glābs no neielūšanas ir VERGA!!!
Viss pārējais pakārtots.
BrunoL, 21.decembris 2021, 16:58
_EKA [20.12.21]: _EKA [20:39]: Viiri kas notiek labs spunciema? ledus ir staigajams? ir doma rit uz turieni doties asari patrenkat.Interesanti vai bidalagam bija dzelkšņi ar ko izrāpties? Un noteikti ne kastē, bet augšējā kabatā vismaz, labāk uz kakla. Pag gad pufaikās divus dodjikus izvilju, jo redz man ar striķis ir līdzi. Padomājievpar kapeiku vērto inventāru, tas ir dzīvības vērts. Ne asakas.
edvinsdainis, 20.decembris 2021, 13:34
ledus labs priekš ātras noslīkšanasprieks kam sitadus tekstus rakstit es nesaprotu, neesmu jau kamikadze lai uz 4cm listu virsu, patiesam biju cerejis ka kads ko sakarigu atbildes
edvinsdainis, 20.decembris 2021, 22:33
lai saprastu, ka dzīvība ir liela vērtība. sestdien vienam varkaļu ostā paveicās, jo glābēji ieradās laicīgi.
Krāslavas novadā, mazāki ezeriņi, staigājami un copējami aptuvenais ledus biezums ap 7 cm. Uz lielākiem un dziļākiem, vakar ledus bija tik tumšs, kā pavasarī pirms pazušanas, uz tiem neriskējām kāpt. Dažas dienas lai piesalst, un būs ok. Šodien uz balansieriem un bļitkām PILNĪGS KLUSUMS, atšķirībā no vakardienas un aizvakardienas.
P.S. Par ledus drošību varu priest, ņemot vērā, ka mans"dzīvsvars" ir ap 105 kg +ziemas apģērbs. Sargiet sevi Dāmas un Kungi! Un priecīgus, kā arī zivīgus, svētkus visiem!!!
mar4ello25, 20.decembris 2021, 22:06
Ledus visur labs, iemācieties to lasīt.
vads, 20.decembris 2021, 21:59
_EKA [20:39]: Viiri kas notiek labs spunciema? ledus ir staigajams? ir doma rit uz turieni doties asari patrenkat.
ledus labs priekš ātras noslīkšanasprieks kam sitadus tekstus rakstit es nesaprotu, neesmu jau kamikadze lai uz 4cm listu virsu, patiesam biju cerejis ka kads ko sakarigu atbildes
edvinsdainis, 20.decembris 2021, 22:33
_EKA [20.12.21]: Viiri kas notiek labs spunciema? ledus ir staigajams? ir doma rit uz turieni doties asari patrenkat.prieks kam sitadus tekstus rakstit es nesaprotu, neesmu jau kamikadze lai uz 4cm listu virsu, patiesam biju cerejis ka kads ko sakarigu atbildes
ledus labs priekš ātras noslīkšanas
Viiri kas notiek labs spunciema? ledus ir staigajams? ir doma rit uz turieni doties asari patrenkat.