rakaris - man starp citu tas veikalnieks arī minēja par Salmo 6m maču. Laikam Grand sērija. Tā ka NG šoreiz atkal skaitīsies visszinošākais. Gribi, piezvanīšu? :DDDDD
rakaris - domāju, ja tev vēl divas ir, tad vienu vari apmainīt pret maču :DDDDDD Nu ja ciešamu maču jau var dabūt no kādiem 40 - 45 latiem, tad vēl 1,5 m klāt :DDD Ogleklis jau it kā lētāks palicis domāju nebūšu melojis, ja teikšu ka 200 latos iekļausies droši :DDDD
Man jau liekas, ka šitā prasība ir ārpus Match kātu filosofijas. Ar matchkātu jau strādā bezmazvai kā ar spiningu. Un šajā asākumā, ne vienmēr attālums nozīmē garāku kātu. Bet precizitāte gan ir apgriezti proporcionāla kāta garumam in general, ja met, nevis iekarina ;))))
Un ražotāji jau arī profos ieklausās, kādus garumus vajag. Ja nau, tātad .......
rakaris - izrādās sameloju - paprasdīju veikalniekam - ir 5 un iespējams pat 6m mači. Maverā it kā esot 5m mačs. Tā ka prasi vien NG, viņš noteikti zinās par tiem slavenajiem nostāstiem par Salmo 6m mačkātiem:DDDD
rakaris - nu ja esi Rīgā, ieej Maver veikalā. Viņiem ir jaunais Maver katalogs. Ja tiem dullajiem nav ne britu ne itāļu katalogā, tad vienkārši nav :D Mačmakšķeres jau šiem ir baigi populāras.
rakaris - nu tad prasi NG vai tādu garumu mači mēdz būt. Viņš starp citu var arī pasūtināt. Iespējams ka garākie varētu būt tie teleskopmači... ķipa hibrīdi... bet man tie kaut kā nevilina. Pats esmu redzējis tikai līdz 4,5 m
rakaris - tādus hibrīdus diezin vai atradīsi. Paprasi NG viņš vismaz zinās vai kaut ko tādu var vispār atrast. Es domēju, ka tādam garumam jau jāskatās Bolonēze. Mačs jau galvenokārt tika radīts tālmešanai un pārsvarā ar slīdošajiem wagler tipa pludiem. Ja tev vajag dziļumam ar stacionāro vai pludināšanai straumē - ņem tomēr bolonēzi.
Sveiki, jau kadu laiku nodarbojos ar spiningosanu un esmu noleemis iegadaties jaunu kaatu, gribetos ar testu 7-30, 240 cm, varbut varat ieteikt kadu normalu :)