TV raidījumi

kraft
zvaniņus&piekarekļus,kā jau minēji,izmantoju tik nakts copē uz plēsoņām.gruntenei un&vai fīderim neredzu lielu atšķirību!!!
:)))
19.augusts 2010, 14:04 | links
 
nu lai par cik stulbu jūs mani uzskatītu, bet vai tiešām čats "kā atšķirt fīderi no gruntenes jeb urmaas un kormuška" ir scenārijs? :))
19.augusts 2010, 14:02 | links
 
eerglis
es tākā uz gruntenēm sen vairs necopēju.bet vienā piegājienā pusspannis ar kormu izgāja.un neredzu jēgu bērt vairāk.janu vienīgi copē straumē.bet tas jau cits stāst!
:)))
19.augusts 2010, 14:02 | links
 
hehe Urmaas, es taa arii pusdziivi nogruntenjoju Daugavaa...



Par teiem "machiem" mees to jau esam izveikushi -
Fidera efektivitaate bija uz pusi lielaaka nekaa grunķenei ar zvanu. Problēma tajā, ka ja ir piekārts zvaninņš, tam ir inerce. un to īsto ciršanas brīdi var nokavēt, jo arī pēc zives copes tas vēl brīdi šupojas.

Tas par Breksi. Bet piem. Zandarta kungam , vai samam uz nakti sēžot lieku zvanu. Fideris tam neder.

Katrai zhuvei savs rīks. Uzskatu, ka fideris ir labākāis tieši breksim, un jā - smalcei, ja ir tāda vēlme.
19.augusts 2010, 14:02 | links
 
Gagarin aiztaisi muti un netraucē cilvēkiem sarunu.
19.augusts 2010, 14:01 | links
 
jaunēkli
vai tad scenārijs neattiecas uz raidijumiem???
:)
19.augusts 2010, 14:00 | links
 
urmass a cik daudz Tu barības vienā copes laikā izlietoji, ķerot ar grunteni?
19.augusts 2010, 13:59 | links
 
augsti godājamie, cienījamie, utt ļoti neciešamie kungi, vai jūs lūdzu nebūtu tik laipni un savus murgus neturpinātu kādā citā, piemērotākā tēmā? :)) būs labāk? :DD
19.augusts 2010, 13:58 | links
 
jaunēkli
mēs varbūt jaunā raidijuma scenāriju cepam aukšā.ņevstrevai kad unkas runā.nav pieklājīgi!
:)
19.augusts 2010, 13:55 | links
 
vēl puikas gadoš ar kaimiņu unku copējām ar gruntenēm neizmantojot nekādus signalizatorus(zvaniņus utt).sējām kormuškas klāt.no sākuma parastās,pēc tam jau ganu drāti ap trubiņām tinām.lai būtu slīdošais.pat zakiduškām signalizatora vietā bij klūga.tajā iegrieza un ielika auklu.tākā nevajag te amerikanosoties angliskoties utt.tas viss SEN jau IR iziets!!!
:)))
19.augusts 2010, 13:50 | links
 
gagarin, tev laikam jaaiet burtyniicas sapirkt, kaa nekaa 1 sep tuvojas.

sse runa iet par klasiku, ne par katra profinna nosliipeetaam nianseem.

Ja paprasiisi vienk maksskkerniekam kas ir gruntene, atbilde buus. Paciets kaats, galaa atspere, divi vai viens aakkis.

P.S. vislabāk taisīt neleilus mačus, lai šo noskaidrotu.
19.augusts 2010, 13:50 | links
 
urmass, es kau kur teicu ka nebaro? es teicu būtiski nebaro. Aij, nav ko tur, Tu par bitēm, es Tev mēģinu iestāstīt, ka mežabites arī ir bites, bet dzīvo mežā, ir ar savadāku fomu un nokrāsu. lab nav ko tur.
Es redzu atšķirību, Tu nē. Principā jau tās abas ir gruntenes, ko kurš ar tām dara paliek katra paša ziņā. Es pārmetu ik pa 5 min, nogādājot copes vietā jaunu barības porciju, Tu pārmet reizi pusstundā nogādājot jaunu barības porciju, tur arī ir tā atšķirība. nekur citur jau nav.
19.augusts 2010, 13:49 | links
 
nu experti atradušiem, mani mācat, a paši svētie ko darat? ja pareizi māku lasīt šajā tēmā par TV vajag runāt!
19.augusts 2010, 13:47 | links
 
eerglis
kurš tev tādas muļķības ir iestāstijis ka klasiskā gruntene neiebaro.atmetiet vienreiz to sovdepa domu,ka gruntene ir tikai ar svina pļantaku galā.kaut kormuškas klasiskajai gruntenei jau lieto kriet ni sen.pat fīderis kā tāds vēl nebij izdomāts,kad gruntenei kormuškas lika klāt.tā kā nevajag!
:)))
19.augusts 2010, 13:44 | links
 
urmass, ar to es sāku, ka fīderis IR gruntene, tikai makškerēšanas tehnika fīderēšana, kurai izdomāts spec kāts fīderis.
Tāpat kā ar spinigošanu, džerkošana, DS, džigs tāpati spiningošana vien ir tikai metodes un aprīkojums atšķirās.
19.augusts 2010, 13:43 | links
 
urmass, es saku, ka atšķiras tehnika, ja tu ar parasto grunteni pārmet ik pa 5 - 10 min, tā ir fīderēšana (no eng iebarošana). Klasiskā gruntene neiebaro, tā gaida. vos ti viss. Ir tādi, kas nopērk fīdera kātus un karina zvanus, ir tādi, kas skatās uz gruntenes spici.
Ja tu zivi piebaro, tā ir fīderēšana, vienala ar zvanu vai bez ar jebkuru kātu, kaut vai kadiķa. Ja tu gaidi lielo zivi, būtiski neiebarojot (iebarošanu veicot ar to pašu, kātu, ar kuru iemet ēsmu) tad tā ir grunteņošana.
19.augusts 2010, 13:41 | links
 
ēerglis
fīderis ir gruntenes atvasinājums.un nekas vairāk!!!
alus ari āfrikā ir alus.tik marka cita!!!
:DDD
19.augusts 2010, 13:39 | links
 
Ja ir vēlme parādīt ko interesantu,
Welkamēti! Forelisti? Mums jau interesē netikai zives bet arī fiška, filosofija, utt :)

Vislaik jau putras un brekšus nevaram rādīt. sūtiet Man vai NG mailus un ko sadomāsim! :)
19.augusts 2010, 13:33 | links
 
kāpēc jums ir iesēdusies iedoma,ka gruntenei jābūt ar mežonīgu testu.jālieto tikai rupjas auklas un salīdzionoši lieli āķi.un obligāti kkas jākar uz auklas lai varētu copi redzēt??????????????????????
normāli sastellēta gruntene ne ar ko neatšķirsies no fīdera.varbūt tik izmantojamo kātu nosaukuma.un būsd tikpat rezultatīva kā fīders.jo fīders tāpati gruntene vien ir.tik izmantojamie verķi biku atšķirās.kaut nav teikts ka gruntenei nevar likt fīderim paredzēto barotavu utt!!!tas viss sen jau ir iziets.tik mūsdienās nosaukumi pamainijušies.
:)))
19.augusts 2010, 13:32 | links
 
o!!! panesās bazars, par to par ko es visu laiku esmu domājis :D :D :D un es gan ar to nenodarbojos (bieži), bet es ir pilnīgi urmaasa pusee :)
sienaazis
arī gruntenei var uzlikt barotavu un baro cik vēlies, jebšu gruntene skaitās - vienkārš svina pļentaks ar augstāk uzsietām pavadām???
vienīgais pluss ko saskatu fīderī un ar ko tas tik tiešām atšķirās no parastas gruntenes (kas man patīk labāk, jo zvaniņa skaņas un svārstības auklā man rada lielāku kaifu, kā trīcoša spicīte) ir jau minētā spicīte - ja ārā ir paliels vējš tad varbūt ir ērtāk vērot to spici, nevis to kā zvaniņš vēja iespaidā tiek tirināts. un domāju, ka uz buti braucot ar fīderim nebūtu ne vainas :)))
bet tas tik mans viedoklis :))
19.augusts 2010, 13:32 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager