TV raidījumi

par tām iesūnojušām lietām tu kļūdies, līdz šim esmu rādījis un stāstījis tās lietas, kuras daudz maz pārzinu un pārvaldu, pats nelienu spiningošanā, jo nejūtos tur gana stiprs, savā dzīvē esmu noķēris tikai pāris īstas foreles un tās pašas smieklīgi mazas, tāpēc arī pat reiz tēmas ir tādas kādas ir, esam vienojušies ar Bumu, ka viņš ierādīs daurigerus, tā arī ir jaudīga tēma, gribu parādīt velcējamos kuģīšus, bet nav neviena', kurš tos patstāvīgi lieto un gribētu par tiem pastāstīt, samus nedrīkst rādīt, jo tur jau tā presings ir milzīgs. '
ļoti negribās, lai mūsu raidījums arī parvēršās par 2-3 "visu zinošu" ekspertu raidījumu, tāpēc arī meklēju svaigas idejas un večus ar "fišku", tava ideja ir ļoti laba, bet ... kurš ir ar mieru braukt filmēties šādai copei, ja salīdzinam 3 gruntenes, tātad vajag vismaz 3 cilvēkus, kuriem ir ko pateikt par tām savām makšķerēm
Un nesieniet raidījumu ar Salmo, pirmos 12 raidījumus es finasēju no savas algas, Salmo piekrita daļēji finansēt 2 raidījumus mēnesī un piekrita, ka mūsu raidījums nekļūs par tiešu reklāmraidījumu, kas ir pirmais mūsu noteikums, tā, ka finansiāli kļūs dzīvot nedaudz vieglāk. Tas, ka man 90% visa inventāra ir no šīs firmas, jā ir, bet visu to esmu sapircis pats, kā nekā es tur strādāju jau septīto gadu un daudzu produktu radīšanā esmu piedalījies arī pats, vismaz idejiski.
Ja esat gatavi, tad 28. vai 29.08. varam uztaisīt gruntsmakšķeru salīdzinošo copi, tikai nepataisam to par sacensībām, bet reāli apskatamies kas ir kas, man šosezon arī pašam ir nākušas dažas atziņas par fīderēšanu, dikti jau nu daudz to tukšo copju sanāk..
19.augusts 2010, 13:11 | links
 
Usis
ļubestība iet caur vēderu.ja to kāds "prezentiņš" patīkami silda tad hmmmm....
:)))
19.augusts 2010, 13:08 | links
 
eerglis doma ir pareiza un apsveicama tikai klātienē un seminara formā redzi visas praktiskās fīčas TV varētu būt virzienu reklamējošais faktors.Piedāvātais pārraides temats Cope ar Downrrigger tika noraidīta tās ietilpības dēļ Tai būtu jāvelta vismaz 2-3 pārraides It kā nekas tur nav gremdē un velc,bet visu pričendāļu iestādīšana -kuģīši ,volkeri u.t.t /un ne lētie/ Ja atklāti tad nav tik daudz to daunrigeristu no tā izriet ka pārraide būs šauram cilvēku lokam-garām.Tad jau labāk putras ,tās lieto visi :)))
19.augusts 2010, 13:08 | links
 
eerglis
tad kāpēc TU domā ka ar grunteni ķerās tikai lielākas zivis???
:)
19.augusts 2010, 13:06 | links
 
tad tik ar mīlestību un pacietību , vai ne?
19.augusts 2010, 13:06 | links
 
urmass, fīderis no gruntenes atšķiras ar makškerēšanas tehniku, aprīkojumā krasu atšķirību nav.
19.augusts 2010, 13:05 | links
 
Usis
ņea.kā jau esu teicis-nekad nav žēl padalīties ar pieredzi.bet i cilvēciņi kuriem grūti ar saprasšanu.un tad rodas idiotiski jautājumi!!!
:)))
19.augusts 2010, 13:04 | links
 
ahā urmas, tagad glābsi jaunatni no NG :))))) , citādi uzzinās ko vairāk , kā no tevis, cik copē iet lapi:))
19.augusts 2010, 13:02 | links
 
eerglis
nu nav tev taisnib.sāksim ar to-kas ir fīderis un ar ko viņš atšķiras no gruntenes???
19.augusts 2010, 12:59 | links
 
makšķerēšana ir jāizprot jau saknē.nevis idomājas ka nopērk kkādu verķi un tūlīt baigi vilks zivis.tā nav!
:)
19.augusts 2010, 12:57 | links
 
JST varētu pastāstīt spiningošanas kastinga ābeci :) kādi uzdevumi, kāda tehnika utml

Biju pārsteigts, kad man Ikšķilē viens vietējais (it kā pat nemakšķernieks) aizrautīgi stāstīja, kā JST organizējis kastinga klases kaut kurā sporta zālē. un cik viņs tālu varējis aizmest, kādi mērķi utml. :)

NG, varbūt visas montāžas var parādīt uz veikala letes, (vai darbnīcas) lai ir skaidrāks un saprotamāks, un parādīt uz kāda striķa gabala, jo to plāno auklu TV ir grūti saskatīt....

urmass, pilnīgi priekrītu, tagad Ikšķilē ir nolaists ūdens, var nostāties pie vecās Daugavas gultnes un faktiski identiskos apstākļos salīdzināt, kas kā strādā. Uz gruntenes varbūt ir retāka zivs bet rupjāka, uz fīderi vairāk bet smalkākas, utt
19.augusts 2010, 12:56 | links
 
usis
tas tiesa.tik skatos kā jaunatne pēc kārtējā raidijuma "dzied slavas dziesmas" par štrumiem kurus pat rokās nav turējuši!!!
:)))
19.augusts 2010, 12:55 | links
 
urmas, tu tač nekad neskaties copes raidijumus:))))
19.augusts 2010, 12:53 | links
 
Vasals Grosmeistar:)
mana ideja vienkārša kā pasaule.lai neslavinātu tikai vienu štrumu,piem fīderīti,vienā raidijumā uztaisīt paraugdemonstrējumus ar 2-3 veidu gruntenēm.un tad skatīties kura rezultatīvāka,vnkāršāka un parocīgāka.nu neviens man neiestāstīs ka ar parasto grunteni var noķert mazāk zivis kā ar fīderi!savādāk izskatās ka veikalā iesūnojuši fīderkāti,tad taisa raidijumu par fīderiem.iesūnojuši mačkāti,taisa raidijumu par mačkātiem,iesūnojuši mušinmakšķeres kāt-taisa raidijumu par mušiņmakšķeri utt.
sorre.nezinu kapēc,bet tāds priekšstats radies.
19.augusts 2010, 12:50 | links
 
Vosali broļi un mosas!!!!

Par šo raidījumu pilnīgi piekrītu, tukšs, it kā iefilmējām gan slīdošos mezglus, gan izsvarojumu, bet vēja aurošana mikrafonā neļāva šos kadrus izmantot. Jāatzīstās, ka sākotnēji braucām ar domu beidzot atrauties uz brekšiem, kad pus diena bija nosēdēta un sapratām, ka brekša nebūs, nācās darīt vismaz kaut ko, lai izlīstu no d...., centīsimies to vairs neatkārtot, pat reiz vienkārši nav iespēju radīt vienu rezerves raidījumu, kuru palaist neveiksmes gadījumā, ceru, ka augusta pēdējā nedēļā, septembra sākumā izdosies vienā nedēļā iefilmēt pāris materiālus, lai ir vismaz kaut kāda rezerve.
Kā jau Siena āzis teica, būšu ļoti pateicīgs par jebkuru raidījuma ideju un jebkuru, lai arī strīdīgu, viedokli par lietām.
Ir piedāvājums no JST uztaisīt raidījumu par mušiņmakšķerēšanas ābeci, pats ne reizi dzīvē neesmu šo kātu vicinājis, tik cik veikalā rokā turējis, iespējams, ka vēl kādam ir interese par šo copes veidu.
19.augusts 2010, 12:42 | links
 
eerglis
vai varētu pielietot vnk paņēmienus.pieņemsim 3 variantus:
1.ķer ar fīderi,
2.ķer ar parastu grunteni,
3.ar zakidušku.
protams niansītes uzskaitīt katram no trīs veidiem un copes galarezultātu salīdzināt.
tas pats būtu ari ar maiļšotu,pludiņnieci un DeSošanu!
utt
:)))
19.augusts 2010, 12:39 | links
 
Gunča
vajadzēja braukt uz šamo praidu.tad raidijuma pirmo daļu būtu apguvuši!!!
:)))
19.augusts 2010, 12:35 | links
 
Te jau ir jautājums par raidījuma mērķauditoriju. Jo aizbraucu pamakšķerēju atrādīju zivis, ir ļoti viegli uztverams, jābrauc makšķerēt, jo zivis ir. Vairumam vairāk interesē skats, kad kāts ripā un zivs sveces taisa, nekā, kā viens pa darbnīcu taisa pludiņus, vizuļus, sien sistēmas.
Jūs, kas esat piereģistrējušies makšķernieku forumam, attiecīgi padziļināti pieejat šim jautājumam un tāpēc jau esat cita mērķauditorija, ar citām prasībām. Piemēram, autosporta pārraides - lielākajai daļai patīk tikai skatīties, kā brauc, bet ir vesela kategorija, kurus interesē tehniskie risinājumi, braukšanas tehnika, trajektorijas, pedāļu spaidīšanas tehnika utt vienvārdsakot detaļas.

Sākumā NG stāstīja par detaļām, un šis bija raidījums, kurā atvilkās, tas ir brauca sacensībās. Tāpēc pēc viena raidījuma nevajag zākāties.

Vispār idejai varētu uztaisīt raidījumu, kurā NG (vai jebkurš varonis) parāda sistēmu un ir vēl kādi 3 amatieri, kas mēģina atdarināt, un tad analizē kļūdas, jo tādas rodas, jo daudzus knifus TV nemaz nevar pamanīt, bet kas var būt ir ļoti svarīgi. Organizēt, ko līdzīgu semināriem - meistarklases. Ne vienmēr vajag to zivi redzēt, vajag paņēmienu kā zivi dabūt krastā. Jo ne visi ir lodes grūdēji un kastinga meistari, un to neprašu ir stipri vien vairāk. Piemēram es metot fīderi atvēzējos cik nu var , NG tik biš pār plecu pārmet kātu un žvadzina iekšā ūdenī. Man izvilkšana barotavas piepildīšana, ēsmas nomaiņa prasa minūtes 2 - 3, NG ap 1 min. Un tad jau sāk likties, ka nu tādi kāti, tāda meistarība kaudze ar naudu, ko ta es. Bet nav jau NG nekas pārdabisks, tikai prakse prakse un vēlreiz prakse.

Varbūt, ka to nevajag katrā raidījumā, bet principā tas, manuprāt, varētu būt interesanti. tipo šitos foruma asprāšus pieaicināt un būtu top fishing, varētu paķiķināt kā viņi lažojas :DDDD
19.augusts 2010, 12:34 | links
 
Bet kāpēc ne ?? :)). Zivis taču jāķer ir katram pašam :)). Un ja var parādīt kā to darīt civilizēti..., jo galvenais knifs ir galvā un attieksmē un zivis tikai pēc tam :)) Tāpēc jau rakstīju, ka ar vienu raidījumu toč nepietiks
19.augusts 2010, 12:33 | links
 
Ha....un Tu esi gatavs VISU izstāstīt?:)))
19.augusts 2010, 12:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager