TV raidījumi

Guntar, tā bija, labākajā gadījumā, intervija ar vecmeistaru :)), diez vai kādam, kurš ar forelēm ir uz Jūs, bet ir vēlme sākt, kaut ko saprata :))
19.augusts 2010, 12:00 | links
 
Es te kādu laiku atpakaļ runāju par tām copes fīčām ko piemin Mirtins, bet finālā mani nogānīja ka maz nelikās. Švaks raidījums.
19.augusts 2010, 11:56 | links
 
Nesen tak bija MO raidijums par forelēm, ar JST
19.augusts 2010, 11:55 | links
 
Emka, domāju ka būs ar mieru, satikšu, pajautāšu, jo ja TV ir, tad gribās arī lai ir auditorija. Kā savādāk visus ieinteresēsi, man pat šķiet ka NG kautko bija ieminējies par mušošanu utt. Pats gan tālu esmu no forelēm, bet aci gan labprāt uzmestu, jo nereiz neko tadu nav redzējis, pat forelēnu nēsmu dzīvu savvaļā redzējis :) Bet nu tā ir ka pie Lielupes dzīvo :)
19.augusts 2010, 11:36 | links
 
sienaazi, nav problēmu varu par foreļošanu. Tikai diezvai NG būs gatavs ziedot vismaz 3 raidījumus šai tēmai, jo pati cope ir tikai fināls. Iespējams to visu var saspiest vienā raidījumā, bet baidos, ka sanāks ļoti virspusējs skatījums :).
19.augusts 2010, 11:28 | links
 
Visus šos ieteikumus jāsūta NG, viņam vieglāk būs, iespējams pat jāpalīdz uztaisīt kāds plāniņš.

Par lielo zivi tik tēlaini izsakos, protams, ka galvenais ir parādīt ko, kā, kāpēc, un ja vēl zivs beigās uz āķi, tad super.

Pieļauju, ka tā ilglaicīgā šī gada necope visus kautkādā veidā ir padarījusi nedaudz savādākus....ko es domāju - >

Ko gribēju teikt, kautvai jūs kā foreļotāji, ja staigātu jau 2 - 3 mēneši pa foreļupēm, un uz tā āķi labākajā gadījumā būtu 10 cm forelīte, i tāpati retu reizi.....arī tak uznāktu kautkāds ''kļins'' un nesaprastu kas īsti notiek.

Mani no tā visa šogad ir izglābusi zandartu cope, jo tie paldies Dievam ķeras, breksis šogad liek virsū pa smago.

Un vēl, gribās jau tam copmani [parādīt arī to ka viņš prot kautko noķert, bet ja vairrākkārt atkārtojas , ka nesanāk, sāk mākt šaubas.

Es tiešām ieteiktu kautvai forelistiem, vai vienalga, kādai blicei izdomāt kādu tematisku pasākumu ar PLĀNU un to pasniegt NG, es vispār nesaprotu, kā viņš ar to visu tiek galā pie sava grafika.
19.augusts 2010, 11:05 | links
 
Sienāzi: Manuprāt raidījums napaliek labāks, ja parāda kā izceļ lielu zivi! Es viņu skatos, lai ieraudzītu teorijas lasīto, praktiskā pielietojumā! Un ar aci redzēt nianses ir daudz labāk nekā burties teorijā! Zivs izcelšanu parādīt tikai beigās, un to ka zivi IR, tas jau visiem skaidrs! Bet man būtu interesantāk skatīties inventāra izvēli un pamatojumus, nekā iemet-izvelc! Visu cieņu NG par atdevi, bet raidījumam jābūt plānam!
19.augusts 2010, 10:49 | links
 
un mirtins to visu paplašinātos teikumos tagad arī pateica :))
19.augusts 2010, 10:43 | links
 
sienaazi, ne jau lielās zivīs ir fiška un to daudzumā, bet gan vēstījumam.
Nekad neķeršu uz makaroniem (lai gan nekad nesaki- nekad :DD), bet ar interesi noskatījos :)), tas bija tas ko gribēju teikt :)
19.augusts 2010, 10:40 | links
 
Piekrītu iepriekš paustajam, ka raidījums bija švaks un vienīgā reālā štelle bija kūpinātava un varbūt arī kopējais loms. Raidījums pamažam pārvēršas par - aizbraucam pacopēt un nofilmējam kaut ko - bez plāna, stratēģijas un attiecīga izpildījuma - kā kādreiz ļ.cien Vērpes kungam. Šajā gadījumā gan nav iemesla kaut ko pārmest, jo raidījums top bez nodokļu maksātāju naudas :DDD Paši finansējam, paši filmējam:D

Man gan šķiet, ka to visu tomēr var pasniegt citādākā mērcē - piemēram, atbraucam uz svešu vietu, ko daram. Vietas izvēle, ko darīt, ja nav iespējams izvēlēties vietu, bet jācopē tur kur noliek - tāpat kā mačos. Dziļuma taustīšana - kādēļ NG copēja tik tālu no krasta un ne tuvāk ne tālāk - varbūt uz pusdistanci būtu bijsi tas pats rezultāts, tikai nebūtu bijusi cerība, ka pienāks kas lielāks. Ar ko barojam, kādēļ barības sastāvs tieši tāds un ne citādāks. Waglera izvēle - kādēļ šodien tā un ne citādi (daļēji bija, kur runāja par sānu vēju), kādēļ slīdošā vai kādēļ stacionārā pluda izvēle., auklas gremdēšana sānu vējā, svinu izvietojums, lai tādos apstākļos iemetienā sistēma nesapinas... Nu tur tik daudz ko pastāstīt un parādīt, ka par maz neliekas....

Man domāt lielākā problēma ir izvēle - starp vēlmi copēt un vēlmi uztaisīt raidījumu.
19.augusts 2010, 10:37 | links
 
Emka, vēl gan nepašpēju redzēt šo pēdējo, bet patreiz ir tā, ka brauc kur gribi, zivs īpaši neķeras, līdz ar to NG sarunā vietas, laikus, bet cops ta nav, vot i sāc domāt ko tam copmanim lai parāda.

Es viņu neapskaužu, jo mēs jau kā vilku bars tik gaidām, es ne sliktā nozīmē, bet gan cilvēkam tāda daba tik pieprasīt.

Ne velti viņš ir piedāvājis aizbraukt un ko uzfilmēt, ja paaicina. Tikai bieži vien aizcinātāju ir pamaz, un ja uzaicina, tad solījumi par lielām zivīm ir bijuši patukši.

Patreiz ārā laiks paliek vēsāks, pieļauju, ka arī raidījumi šai sakarā uzlabosies, jo nevajadzēs pīpēt, ko lai dara, ko lai filmē, jo nekas neķeras.

Tas pasāciens galīgi nav viegls pasākums.
19.augusts 2010, 09:54 | links
 
Atklāti sakot vājākais raidījums NG izpildījumā. Neesmu ne pludiņotājs, ne dropētājs šortos, ne spiningotājs (tradicionālajā izpratnē), bet iepriekšējos raidījumus noskatījos ar interesi, vismaz teorētiskā bagāža palielinās :), šoreiz nekas, izņemot kūpinātavas uzbūvi un darbības apskatu, neaizķēra, pat pamanījos iemigt.
Tīri mans viedoklis :)
19.augusts 2010, 09:25 | links
 
Urmaass, biju tik pārsteigc, kad izlasīju Grabis Buma commentā, un pēc tam ieraudzīju, ka tāc Grabis ir online. Un protams, Grabis piedzīvojumus cl.lv nepētīju :)))))
19.augusts 2010, 09:10 | links
 
:)))
19.augusts 2010, 09:00 | links
 
Urmaas!
It sevišķi viņa pēdējais jautājums.

"Es prasu, ar kādiem mānekļiem ķeras Gaujā''

:DDDDDDDDDD
19.augusts 2010, 08:54 | links
 
Grieseejs
vai tik rakstot pēdējo komentu nebiji bairīša apskāvienos?:)))
palasi Grabis komentus.vai tiešām Normunds būtu ko tādu spējīgs izdomāt!!!:)))
19.augusts 2010, 08:46 | links
 
Nemet krenķi, NG esu dzirdējis ka bieži tā sauc. Un nevienc viņu tā saukdams necenšas apvainot. Vnk tiko pamanīju, ka arī cl tāc lietotājs ir :)))
A vabūt arī piereģistrējies?
P.s. Jautājums pludiņexpertam - Vai Tu esi Grabis, cl lietotājs? ;)
18.augusts 2010, 23:28 | links
 
Lai nu viņš mani vecu puiku atvaino Bet nu baigi atmiņā uzvirmoja Mērnieku laiku Grabovskis Man jaunības čoms bija ar tādu pšu famīliju ,bet iesaucām par Grabi.Tā nu atļāvos šādu niku viņam piedēvēt :)))))
18.augusts 2010, 23:21 | links
 
Bums, vai Tavā textā pieminētais Grabis = cl.lv lietotājs Grabis = NG ????
18.augusts 2010, 23:17 | links
 
Arī esu dabā redzējis, kā NG ar machu strādā. Super!!!
Bet raxtīju par TV pārraidi ;)
P.s. Zuši garšīgi isstījās, bet arī par to ķeršanu šis raidījums nebija :)
P.p.s. Un Bums arī riktīx isstījās :)))
18.augusts 2010, 22:39 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager