TV raidījumi

Nja, aizdomas nebij' nepamatotas! :)

Par antenām ar biju domājis, tik žēl to pludiņu izvārot!

Paurķējos nedaudz un te tas pats onkulis piedāvā vienu vaiantu: http://salapin.ru/articles/article763.html

Tik nedaudz jāpadomā no kuras vietas man tās rokas aug? hmm....

o.
28.februāris 2013, 12:28 | links
 
man tiešām vēl bija palikuši 5-6 pludiņi no laikiem, kad Salmo sortimentā vēl bija ziemas pludiņi, bet es jau noskatīju arī citus , ir vasaras pludi ar platu augšu, tievu antenu un bumbu galā, tie ir no 2 līdz 5-6 grami, ja to antenu smuki nogriež, tad sanāk superīgs ziemas pluds, viens stiprinājums apakšā, plata, koša augša, redzamība ok, forma garena, kas arī ir ok

ja pēc Zviedrijas , atgriežos 12.03., te vēl būs ledus, tad gribu ar pludu paķert upē, kaut vai tajā pašā Pērnavas upē, vienu fīderi un zemāk pludu, ir kaifs to pludu lūkot :):):), nu un lielie Rāznas brekši arī šogad it kā mūs gaidot :):), tad jau manīs kas sanāks, es te pludu pat uz Zviedrijas sīgām taisos ņemt līdzi :):), tur 20 metru dziļumam likšu tādu grami 5 pludu, vajadzētu būt ok :):):)
28.februāris 2013, 11:44 | links
 
Klau, Ng-Ng!

Es te ar taisos uz šī gada pirmo izbraucienu uz lielajiem plakanajiem un pabijis esmu vairākās bodēs, bet ar ziemas pludiņiem ir pašvaki, maigi sakot. Laikam ar pieprasījumu ir kā ir. Kur savējos dabūji? Tik nesaki, ka palikuši no iepriekšējā izbrauciena uz Rosiju!! :)
Salapinam ir viens sižets par pludiņa izsvarošanu ziemā, pamācošs, tāpē ar nepacietību gaidu sēriju par pludiņu ziemā.
o.
28.februāris 2013, 11:33 | links
 
domāju, ka raidījumi ir ļoti ok.
pilnai laimei varētu būt arī kāds raidījums ar gastronomisku piesitienu. kā kūpināt, kā kaltēt utt.
28.februāris 2013, 11:16 | links
 
nav tik traki, vecais Mirtiņš bija gnīda reizēm, piekrītu,
bet šis Mirtiņš ir jau daudz sakarīgāks, tā kalendāru maiņa nāk tikai par labu :):):), man jau pašam arī ne visi raidījumi patīk, ar paškritiku mums viss ir kārtībā :):)
vakar iefilmējām ziemas pludiņu, gribu teikt, ka sanāca pat ļoti laba cope, šī tēma būs izstiepta uz diviem raidījumiem, jo pirmdien braucam uz Zviedriju, ir interesants copes veids, ir barības, ir foršs laiks un ... pierīgai pat ļoti simpātisks dienas loms ... :):):)
28.februāris 2013, 11:15 | links
 
Labu laiku bija miers no mirtina mūžīgās īdēšanas, pat personāžs bija padzēsies no CL...Bet tik ļoti jau gribas te pa laikam uzvaimanāt:))
28.februāris 2013, 11:02 | links
 
ja godīgi gribu oponēt!

Jo MN raidījumi ir baudāmākie kādus nācies redzēt. Itsevišķi par jauniem makšķerēšanas veidiem utt. vienkārši, saprotami - pamācoši, tas kas makšķerniekiem ir vajadzīgs!

Ja vajag spriedzi, scenāriju utt. ir tak kino industrija.


Super raidījumi, tā tik turpināt!
28.februāris 2013, 10:59 | links
 
Olte ir teoreetikjis,ne praktikjis:)
28.februāris 2013, 10:55 | links
 
Mirtin, ir jau tev taisnība daļēji ir, bet.....mums šogad 50 nedēļās ir 70 raidījumi ......,Edgaram ir ko rukāt ne pa jokam...

pietam, scenāriju var rakstīt, bet ieplānotā zivs, kuras apstāstam bija plānots veltīt pusi no raidījuma laika ņem un nepieķerās..., tad ir jautājums vai nu parādam necopi vai laižam atkārtojumu, mēs izvēlamies parādīt to kā mēdz būt copē, ka arī neķerās reizēm :):):)

tāpēc vis sakarīgākie sanāk raidījumi, kad galvenā tēma ir kāds specifisks copes veids, inventārs vieta vai kas cits, tikai ne zivis...

Protams, ka Olte ir profesionālis, to nekad neesmu noliedzis, mēs braucam uz emocijām, kas, manuprāt arī ir vajadzīgas ..., es vispār dzīvoju uz emocijām :):):)
28.februāris 2013, 10:39 | links
 
arī pagājušajā gadā bija tikai 2 tv raidījumiem, dabūjām mēs un Olte, vienādas summas :), mums bija 50 oriģinālraidījumi pa gadu :)

NG-NG, 28.februāris 2013, 09:04


Tikai baigais lūgums, reāli piedomājiet pie raidjumu scenārija. Savulaik Vērpes kungs uz mani nenormāli apvainojās, bet reāli jūs aizejat pa to pašu taciņu - aizbrauks copēt, safilmēs un tad jau redzēs. Es saprotu, ka nekādas lielās naudas tās nav, un no tā vien pārtikt un uz to vien strādāt ir nereāli, bet katram, arī man, laika gaitā uznāk rutinētāka attieksme:) Avārijas visbiežāk notiek tikai tad, kad autovadītājs sajūtas, ka māk braukt. Noslīkst pārsvarā tie, kas uzskata, ka māk peldēt:) Pēc analoģijas - tajā brīdī kad saprati, ka māki taisīt raidījumu, tā kvalitāte objektīvi sāk kristies:) Tas ir visās jomās un visiem cilvēkiem, arī man:) Tādēļ ik pa laikam sevi ir jāsapurina un jāpievelk groži:)

Joprojām uzskatu, ka strukturēti un pēc izpildījuma Oltem ir viskvalitatīvākie raidījumi. Lai gan informatīvi, tieši tavējie ir tie, kurus ir vairāk vērts skatīties:) Olte pat no sūda māk uztaisīt konfekti, jo tas ir viņa darbs:) Un pat reizēs kad neķeras, raidījumi šķiet ok. Savukārt jūsējais, piemēram par lašu copi, bija švaks. Un ne jau tādēļ, ka nenoķēra zivi. Visi saprot, ka makšķerēšana tomēr lielā daļā ir veiksmes spēle, tomēr, ja raidījumam būtu skaidrāks scenārijs un plāns, būtu bijis iespējams uztaisīt konfekti:) Piemēram, joprojām atceros, vienu perfektu jūsu raidījumu, par zemledus mačiem:D

Es to nerakstu, lai kritizētu:)
Lai veicas!
28.februāris 2013, 10:10 | links
 
Un Oltei 20 atkārtojumi :D ;D
28.februāris 2013, 09:55 | links
 
arī pagājušajā gadā bija tikai 2 tv raidījumiem, dabūjām mēs un Olte, vienādas summas :), mums bija 50 oriģinālraidījumi pa gadu :)
28.februāris 2013, 09:04 | links
 
Starp citu šogad no LZF līdzekļiem atbalsts var tikt piešķirts ne vairāk kā diviem televīzijas raidījumu projektiem ... cerams ka abi būs makšķernieku raidījumi.
28.februāris 2013, 00:01 | links
 
Āķi, man šķiet, ka ērtāka ir neliela bļitka ar dažiem baltajiem, bet tā, protams, gaumes lieta.
27.februāris 2013, 23:01 | links
 
Šodien MN ar lučus copēja. Cits ar baltajiem un motiļiem,cits savādāk,kas kuram bija pa ēsmu.
Mans uzskats,ka lucim vajag lielu mormišku(horizantālo) ar garu āķi.Pirmkārt ir vieglāk izāķēt no lūpas,ir īsti aiz kā satvert.Virsū parasto slieku,vai luča lūpu,mēslu sliekas nav tik izturīgas.Tie lucīši tos motiļus ātri nodīrā.Noteikti metrus 300 uz jūras pusi bija jābūt lielākiem lučiem.Ja vēl atrod tādu kā padziļinājumu paralēli krasta līnijai,un normāli iebaro,tad jāvelk daudz no viena cauruma.Paldies NG,vismaz parādīja kā tas notiek.Daudzi jau nemaz nav viņus ķēruši!
27.februāris 2013, 22:39 | links
 
Zveja taisa tikai reklāmas.....
Ielikšu vienu gabaliņu!
23.februāris 2013, 07:13 | links
 
Es tajos netos tāds ,,tupavatijs":),tāpēc piefiksēju un ja kas tad personīgi aizrakstīšu!!!Tas mailītei!!!
21.februāris 2013, 12:26 | links
 
> snipiens
ja uzliksi skivi un noregulesi, tad pielikt shari kaut ko jau varesu nokonsultet. jebkura gadijuma ir pilns nets ar instrukcijam.
21.februāris 2013, 11:54 | links
 
mailite!Ja kas, tad Tu varētu nokunsultēt sīkāk,kas un kā?
21.februāris 2013, 11:28 | links
 
uzliekas skivi un shari. pa 3 ls menesi bus gan Viasat, gan NTV+, NTV+HD, Tricolor, Penthause HD un viss iespejamais, ko vispar skatas musu platuma grados.
ceniki sharem
21.februāris 2013, 11:07 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager