TV raidījumi

Olimpiāde jau beigusies, bet KUR ir MN raidījums???? nevar jau sagaidīt ...
17.augusts 2012, 10:06 | links
 
Mārēns
Uzaicini NG un Edgaru(operators) pie sevis uz līņu copi.Tur pacenties pastāstīt visu ko zini un kā ir pareizi.Vismaz pēc tavām domām.Ja vēl izvilksiet pa kādam līnim,tad vispār būs super.Pretējā gadijumā izskatās,ka šeit grib tikai ņemt,pretī nedodod neko-tikai pieprasat!
:))
26.jūlijs 2012, 16:52 | links
 
Zinu,ka tagad atkal te būs simtiem saucēji.. Ka ja nepatīk neskaties, bet es nerunāju par konkrētu raidijumu un tiešām MN vismazak to var pārmest! Viss ir tiešām smuki u.t.t. Bet nu es katru raidijumu gaidu ar milzigu nepacietību vienm''er un tā noteikti daudzi! Domāju smuki būtu tomēr Līņu vai Zušu raidijumu vel redzēt! Jo rudens un tad atkal aizies.. Tie ir tikai ieteikumi un nevajag te atkal sākt braukt viens otram virsu!Saprotu,ka tirgus ir tirgus, bet sežot ar pludu vai grunteni uz zušiem vai vienalga ko intresantu -Ja ir rezultāts un skaisti dabas skati! Tas cilvēkus vel vairak uzkurbulina un vini tā patās ies un pirks! Protams jaunumus un visu pārejo jarada,bet nu tomēr :)
Nocēlu vai nu MN vai no Oltes vel sagaidit tiešām Līņu vai zušu raidijumu to tauta tiešām gaida!
26.jūlijs 2012, 16:35 | links
 
Labāk NG aizlaid uz līci ašukos-varēsi gan spini, gan pludu,gan ziemeni nodemonstrēt:)
26.jūlijs 2012, 16:34 | links
 
:):):) jau esmu rakstījis, ka spiningošanu pasūta tirgotāji, jo 70% ja ne vairāk veikalu apgrozījuma ir tieši spiningošanas inventārs, tur arī ir daudz virzienu par kuriem stāstīt.
es arī gribētu vairāk par pludu runāt, vairāk sportu rādīt, bet...tirgus, arī skatitāji diktē savus noteikumus :):)
pavisam elementārs jautajums, kuram no jums makšķere ir dārgāka par latiem 30-40, spole pie šīs makšķeres dārgāka par šo naudiņu, kuram ir desmiti, ja ne simti pludiņu kastē, pārdesmit kilogrami barības garāžā, kurš pērk tārpus kilogramos u.t.t., un tagad to pašu jautajumu uzdodam spiningotājiem, kāti, spoles, dārgās auklas, desmiti un simti mānekļu, kuri regulāri raujās.... .
nu mēs it kā cenšamies , lai spinings nekļūst par raidījuma galveno tēmu, bet ne vienmēr tas izdodas :):)
26.jūlijs 2012, 16:28 | links
 
Cik % kopumsa no 3 raidijumiem izņemot ledus sezonu bija plēsēju ķeršana? Nerunaju par vienu konkrētu bet kopsummu! Paskaties uz ātro un redzēsi atbildi,ka vel vairāk kā nospiedoši! Par to ir izteikušies daudzi, Olte un Zveja pilnigi spinigs praktiski tad NG tomēr kā pludotājs tad ir bišku savadāk!
26.jūlijs 2012, 15:24 | links
 
Hm, a kāpēc špinis ir kā viena tēma, bet līnis kā atsevišķa? Davaj sadalam - ašuks, līdaka, zandarts, sams. Man un droši vien daudziem citiem ar ir viens pīpis - ķer tur līni, raudu, finieri vai vēl kādu zivi - pluds ir pluds, pīders ir pīders.. un nav špinis tādā nospiedošā dominancē.
26.jūlijs 2012, 15:15 | links
 
Ceru,ka vismaz Olte ar Siliņu paradis šogad vel līņus,varbut jau šovakar? Savadak atkal nāks augusts spinigs,džigs,foleres,asari,mailšots u.t.t. Bet tik daudz tēmas kuras parautu milzumu skatitāju pat nemeģina! Zutis,Līnis,Alants,Sapals kaut kas ne tik tautisks! Kā cilvēki pavēras komentos pēc vedzeļu raidijuma? Pat pie udeņiem bija atsauksmes! Tas pats bija pēc līņu, bet ta vienveidiba nogalina
26.jūlijs 2012, 15:10 | links
 
Manējie bija un viņiem tā diena ļoti patika.
Vispār paldies Normund, ka atradi laiku un atbrauci nevis kā daži labi, sasola un nekā :)
Nākošgad, ja manējie brauks, varbūt varam sarunāt nedaudz praktisko pusi. Esmu ar mieru katram 1kg iebarojamo nosponsorēt, lai paši savām rokām iejauc.

P.S. Mājās vistai jau spalvu izrāva.
25.jūlijs 2012, 21:14 | links
 
Sorry,bet šodienas raidījumā pat puikām garlaicīgi:)
25.jūlijs 2012, 20:21 | links
 
''Makšķerē ar Olti'' kartējais spininga raidījums. tur jau palicis tik maz ko stāstīt, ka nu jau tikai 15min tēmu izcilā. Vaitad tiešām nav neviena, kas varētu parunāt, pie ūdenī iemērkta pludiņa?
19.jūlijs 2012, 20:38 | links
 
> aakkis
tiesi ta. nav ko mulaties pa dikiem/akvarijiem.
19.jūlijs 2012, 12:43 | links
 
Bet galvenais lai ir kaut kāds raidijums par Līņiem, cerams.. Vismaz!
19.jūlijs 2012, 12:02 | links
 
bet ja sienaazi tu tos 3kg no taa diikja izvilinaatu,man ar tas patiktos:)mazos jau nav nekaada maaksla nokjert,bet to lielo izmaaniit
18.jūlijs 2012, 22:46 | links
 
:)man patiik kaa Zveja velk lielaas liidakas Zakja privaatajaa ezeraa,ja mani tur palaistu,es ar droshi ka 8nieces zveteetu:))
18.jūlijs 2012, 22:45 | links
 
Tieši tā,-es pat dīķī nemakšķerēju!Nedod man tas nekādu baudu.Es jau eju makšķerēt lai pats atkostu to zivju uzvedību konkrētajā,vietā,laikā,pie dažādiem apstākļiem savvaļā.Vai tie būtu līņi,vai ālanti,sapali utt.,tikai ar lielu,ilgstošu darbošanos var kaut cik saprast-kas notiek.Tās ilūzijas pašā sākumā vajag atmest,-kad noskatoties raidījumu kāds ies un veiksmīgi ķers.Vienu reizi paveicoties copē,vēl nenozīmē ka tagad jau Tu māki ķert līņus,vai kādas citas zivis.
18.jūlijs 2012, 22:43 | links
 
no mazulliem, liidz pat nepilni 3 kg
18.jūlijs 2012, 22:34 | links
 
sienaazi a shie tev ir lieli tur:)?
18.jūlijs 2012, 22:30 | links
 
Cancer, tas tak nav interesanti, man d'i'k'i tik daudz l'i'nu, ka varu no'kert jebkur'a laik'a un cik daudz vajag, bet vai tad to b'us interesanti skat'ities :)))))))))))

Pludi'n's nepasp'es nogrimt, ka l'inis jau b'us gal'a:))))

Tas jau gandriiz kaa akvaarijaa...
18.jūlijs 2012, 22:18 | links
 
jaa jaa,uz udensrozeem :D tad nu gan zelta bedre :D
18.jūlijs 2012, 20:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager