TV raidījumi

Ja iet runa par līņu copi, vai nevar sarunāt kādu dīķa saimnieku? Kādas jums ir attiecības ar Ūdensrozēm? Tas nekas, ka tā nav dabiska ūdenskrātuve. Te cilvēkiem interesē process kā tāds - kas un kā. Es pagājušogadu tur biju reizes 2 speciāli uz līņiem un tukšā nepaliku. Šogad gan neesmu bijis, nezinu, varbūt tur viss mainījies.
18.jūlijs 2012, 18:43 | links
 
Jā , Stalli , toreiz tu mūs piečakarēji kārtīgi , un tieši tu mani pierunāji braukt uz to raidījumu , kaut arī kā es pretojos . Bet galu galā , tikai pateicoties operatora profesionalitātei raidījums sanāca tīri labs .
17.jūlijs 2012, 14:16 | links
 
Skaties vesturē Oltem un MN ir raidijumi par līņiem bijuši tā kā meklē un skaties
17.jūlijs 2012, 14:14 | links
 
Vai tiešām? Vai arī mani uzaicināja cilveks R.. un pedejā diena teica,ka pats netiekot un pasaucot palīgā kādus? Tā bija atālināta palīdzība.. Nu manis pēc taču var rādīt tikai spinigošanu,bet nu ;loti daudziem cilvēkiem/makšķerniekiem ir arī bišku apnicis,ka tikai ap apli tiek kults spinigošana! Labi nevēlos te baigo diskusiju izvērst! Man patīk jūsu raidijumu,tikai atklāti arī pasaku kapēc 5% man nepatīk un gribētos redzēt kaut ko!
17.jūlijs 2012, 12:52 | links
 
Normunds ir kaartiigs vecis,vienreiz bij ta izdeviiba nejausha satiktk shamo uz Sienaazha laipas..kaut arii profinsh augstaa liimenii,bet vienmeer parunasies un ieklausiisies vietejos copmanjos.
16.jūlijs 2012, 20:13 | links
 
Par to gan paldies jāsaka NG, mans uzdevums to visu parādīt... :)
16.jūlijs 2012, 19:34 | links
 
edgars,ar taviem raidiijumiem ir ok,nav nekas samakslots ,tiek paraaditas visas copes nianses liidz pedejam siikumam,jaunajam paaudzem ir ko pamaciities,un vecajiem ar kas jauns atklaajas...
16.jūlijs 2012, 19:12 | links
 
Forelēm mēs noteikti vēl pievērsīsimies, taču par to visticamāk vasaras otrajā pusē.

Līņu raidījums taps tad, kad būsim atraduši drošu vietu, kur tie ķeras, turklāt svarīgi parādīt arī savādāku līņu copes piegājienu...

Stali, ja Tu tagad teiksi: "... bet es taču jau piedāvāju savu versiju līņu copei...", tad atbilde ir sekojoša - ja nemaldos, rudenī biji viens no tiem, kas noorganizēja mums vēdzeļu raidījuma tapšanu pagajušajā rudenī, bet pats un vēl kāds sabiedrotais nozudāt miglā. Raidījums izdevās pateicoties personāžiem, kas arī ieradās uz sev nezināmu vietu, turklāt visi beigās izrādās kāda nofraktēti..., paldies večiem par rudens raidījumu, pie "zivs" tomēr tikām! :) Stali: Tev nu būtu jābūt pēdējam cilvēkam uz planētas, kas pārmestu par radījumu tematiku.
16.jūlijs 2012, 18:55 | links
 
Es zinu, ka bija...
16.jūlijs 2012, 17:11 | links
 
Par forelem jau bija raidijums labs,pameklē vēsturē!
16.jūlijs 2012, 15:47 | links
 
Varētu kādu raidījumu pa forelēm uzfilmēt. :)
16.jūlijs 2012, 14:22 | links
 
Kur gan Zveja nozudis? Šogad laikam neredzēsim Līņu copes raidijumu,žēl,bet neko darīt.. Būs vien atkal tuliņ jaskatas, džigošana vienā vardot sakot nospiedoša spiningošana!
16.jūlijs 2012, 14:15 | links
 
110%pierītu Aldeenam,paskatieties cik forumā ir cilvēku+kuru nav,NG jābūt deputātam,kas tur smags,nosēdēji 5dienas,par copi pacēli roku,un aidā sestdien,sv.taisa raidījumu.
7.jūlijs 2012, 13:23 | links
 
Deputātos skolotājas un bibliotekāres.Bet mēs jau paši iēvēlam tos deputātus.Lai iet sarakstā makšķernieki,labprāt balsošu par viņiem.
6.jūlijs 2012, 20:48 | links
 
aaaaa panika.... piektdiena bet Zvejas nav!?!?
6.jūlijs 2012, 20:08 | links
 
Nalbadian
Nav jau runa par to, ko Tu dari citu labā, lai tas paliek uz Tavas un to cilvēku, kā labā dari, sirdsapziņas. Nešaubos arī par to, ka Tavos dīķos viss varētu notikt pēc labākās kārtības. Tiešām cienu cilvēkus, kas vismaz kaut ko cenšas darīt...
Iepriekšējā postā, par vēžiem runājot, vnk centos uzsvērt to, ka es vismaz centos ieklausīties Tavā viedoklī, bet Tu manā (pareizāk pat būtu teikt līdzīgi kā es domājošu vēžotāju grupas) viedoklī nebūt nē. Tu neko, izņemot savus novērojumus, kas izrādījās balstīti tikai uz signālvēžu (invazīvas vēžu sugas) audzēšanu dīķos, pat netaisījies redzēt. Uzstājīgi strīdējies, bet izrādījās zināšanās par Latvijas vietējo vēžu sugu ķeršanu dabīgajās ekosistēmās neesi tik spēcīgs, kā gribēji likties. Iebildi ar sašutumu par to, ka cilvēkiem teicu to, ka vēži maina čaulu un nav ķerami. Labi vismaz, ka ieliki bildi ar Tavos dīķos ķerto vēžu lomu, kas salika visus punktus uz i :). Kā Tu domā, ko es, ja būtu iesācējs, kas grib pamēģināt pavēžot, dodoties jūnija beigās vēžot pēc Tava ieteikuma ka vēži nāk par Tevi pēc lielā aplauziena padomātu!? :) Viss manis iepriekš atspoguļotais man šķiet vnk nožēlojami, tāpēc esmu tik uzvilkts un tālāku diskusiju uzskatu par veltīgu un nevajadzīgu...
6.jūlijs 2012, 13:52 | links
 
viela pardomam. NG var ta4u uztaisit donate pasakumu caur paypal. pats personigi kadu ls parskaitisu. iespejams, ka atrisinasies sponsora problemas, ja tadas pastav.
6.jūlijs 2012, 13:34 | links
 
Redzi Normund esam jau tajā vienā domu gājiena,esmu racies tālu,cinijies,esmu arī kaut ko izcīnijis! Gājis,rakstijis lai saglabātu kaut ko! Bet es vairāk domāju, par vienkaršiem tīklu licējiem,piebraucu pie ezera, prasu večiem nu ka? Ehhh kas te var but, tiko no tās mājas izbrauca izņēma tiklu uz aizbrauca! Tad nu jāsāk skaidrot,zvaniet taču u.t.t. Tad atbilde,ehh negribu te iesaistīties vietējo peripērijās! Man vairāk bija doma(Nevis kaut kāda uzspiedoša) Bet gan vienkarša,kādu kas tā teikt,parāda,pastāsta,ne viss ir jaņem itsevišķi mazajos ezeros! Nepiemeslojam - saprotu,ka tas nav uzdevums via kas tāds! Bet tomēr tā ir tik ļoti svarīga lieta! Tagad baigi populāras ir tās talkas SUPER! Bet būsim atklāti,kas vairumā piesārņo pie ūdeņiem, tie paši makšķernieki/7dienieki! Manuprāt tas būtu ļoti labi,vienu reizi aprunāties ar kādu kas domā nedaudz savadāk,saudzīgāk! Pērn bija raidijums par Līņiem, tur tika palaisti Līņi vaļa, ja godīgi, pamatojums jo vel čali nārsto,karpinieki palaiž savus u.t.t. Kaut ko tomēr vajadzētu parādīt, jo TV spēku jūt uzreiz visā Latvija! Tagad pēc raidijuma visi pie ezera runa par Tioga un Edamajam gumijām un citām lietām! Tas vien'mēr uztaisā tādu iespiedienu!
P.S.
Eduk zini, nevajag,atbrauc ciemos pie manis,aplūko ka izskatās pie manis un tad runā,ko es daru citu labā! Kā nodarbojos ar to ko nodarbojos!
6.jūlijs 2012, 11:52 | links
 
Eduk, ne vienmēr nauda ir galvenais, reizēm vienkārši saproti, ka jādara tas ko maki vis labāk, un to arī dari, es maku makšķerēt, ir jomas, kurās sevi uzskatu par ļoti spēcigu arī pasaules griezumā, tāpēc tās jomas ari attīstīšu. Es tomēr esmu par to, ka ar lietām nodarbojas MEISTARI, nevis amatieri, mašīnu jalabo mehāniķim, nevis gramatvedim un otrādi, nu neesmu es redzējis supercilvēku, kurš vienlīdz labi orientētos visās tēmās, toties esmu redzējis daudzus cilvēkus, kuri tēlo viszinošus :):):) un visu varošus, bet.... laiks jau visu saliek pa pareizajiem plauktiņiem :)
6.jūlijs 2012, 11:37 | links
 
lielā mērā tev varu piekrist, sirds sāp redzot notiekošo mazajos ezeros, bet... redzu, ka neesi racis dziļāk, 80% gadījumu mazajos ezeros tīkli tiek likti ar pasvaldības atļauju, visi mazie ūdeņi, tagad jau lielie ir atdoti pašvaldībām un pašvaldība lielos vilcienos var darīt ar ūdeņiem kas viņiem ienāk prātā, var pārdot tīklu licenzes, var iekārtot slēpošanas trases, var iznomāt u.t.t. . Tāda ir valsts politika, ja tu domā, ka neviens neko šajā sakarā nedara, tad stipri kļūdies, ir aktīvi makšķernieku klubi, ir MOSP, ir uzsākts ġrūts , es pat teiktu ļoti grūts un ļoti nepateicīgs darbs . Es savu laik divis sasaukumus biju viena pagasta deputāts, tikmēr izdevās atrunāt izsniegt tīklu licenzes trijos ezeros, kas bija pašvaldības teritorijā, pēc tam man dzīve mainījās, aizgaju no turienes, ciki zinu jau nakamais sasaukums vienā no pirmajām sēdēm dāsni izdāļaja visas pieejamās tīklu licenzes , a ezeriņi ta tadi, ka tur apkārt apiet spiningojot varēja stundās trijās četrās, pietam slēgtie ezeri, bez migrācijas, viss, cik zinu, tad tagad tur vairs pat i makšķerēt veči diez ko nebrauc. Mazo pašvaldību lielākā problēma ir tā, ka parasti deputātos ir bibliotekares, skolotajas un bērnu dārzu audzinātājas, pa retam kāds zemnieks, cilvēki, kuri ir ļoti talu no ūdeņu tēmas, iespējams, ka ar novadu veidošanos situācija nedaudz mainās, bet es šajā ziņā esmu skeptiķis...
Tāpēc es arī saku, ka raidījums MN politikā vairs nelīdīs, jo ātri uzkurīnāt runātājus var, tikai jēga no tā ir nulles vērtībā, tas jau ir daudz reiz pārbaudīts, pietam arī es esmu diezgan emocionāls, diemžēl arī bez kādas labas izglītības un lietas saprotu tā kā saprotu, tapēc neņemos uz sevi atbildību skaļi paust viedokli, kuru daudzi uztvers kā oficiālo viedokli, jo tieši n o nepareizi pasniegtas informācijas rodas lielākā daļa problēmu, tapēc ..... labāk makšķerēsim :), gribi iesaistīties procesā, nāc uz MOSP, tur darba ir ļooooti daudz...
6.jūlijs 2012, 11:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager