TV raidījumi

Nalbadian
Nosponsorē kaut daļēji (kaut vai degvielu) kaut vienu raidījumu un tad arī kaut ko prasi... Starp gudrajiem latvju bāliņiem kritiķu netrūkst, bet no malas jau gudrēties un prātot katrs mākam. Negribu teikt, ka man nebūtu ideju, ko gribētos redzēt raidījumos, bet kādas man ir tiesības kaut ko pieprasīt, ja pats nevaru piedāvāt kādu zināmu palīdzību?!
P.s. Starp citu, Tavs pamatojums raidījumu par vēžiem nefilmēšanai gan bija gana bravurīgs, ak visu zinošais guru :DD. Kur tad noziedēji no vēžošanas tēmas!? Mēģināji savos dīķos gūto pieredzi ar SIGNĀLVĒŽIEM vispārīgi attiecināt uz visu Latviju, teikdams, ka visas čaulas maiņas ir pupu mizas un vnk jāmāk noķert. Tas nekas, ka jau pāris nedēļas nemitīgi saņēmu ziņas no man zināmiem un svešiem vēžošanas entuziastiem par totāliem 0 vai gandrīz 0 rezultātiem... Nu ko gan jēdz bariņš amatierisku diletantu :)). Pēdējās pāris dienas gan pa kādam čaulu nomainījušam vēžukam jau trāpoties...
6.jūlijs 2012, 11:21 | links
 
Te tagad notiek pilnīga degamoģija! Uzreiz uzrodās 10 lačpleši kas sargā! Man arī prieks,ka pie mums ir 3 raidijumu + vides fakti + dabas taka u.t.t. Bet redziet es runāju par visam citu lietu! Es neteicu,ka jabrauc un tagad jasaka esam atbraukuši tur un sežām šeit! Es runāju par to,ka vajadzētu aizbraukt (KĀDAM,tas nenozimē uzreiz Normundu) bet pie mazajiem ūdeņiem pasaukt kādu klāt un nedaudz arī pastāstītu,kā ir pie mazajiem ūdeņiem! Mūsdienas,kad internets ir tik milzīgs spēks! Cilvēki nepadomā par daudzām lietam, par dabas saudzību, atkritumu izmešanu, zivju resusrsiem! Lielās udenstilpnes apsaimnieko,apsarga kaut cik! Bez zem tanka ir pamesti mazie ūdeņi! 80% cilvēki,redzot,ka vietejais liek tīklu neko nedara! Bet nosaka nu nekas viņš dzīvo pie ezeriņa lai jau viņam uz galda ir tās pāris zivites! Bet patiesība,savām kundēm ciemā tiek pārdots, teiksiet ekonomika, teikšu bezjēdzība! Esmu cīnijies ar šīm lietām savos tuvajos ezeros, bet esmu sapratis vienu lietu! TV - Ir tāds spēks,ka man visu mūžu cinoties būtu tāds pats labums,ka vienu reizi uztaisīt raidijumu! To visu var apvienot ar skaistu copi,stāstijumu,kā japietās pret ūdeņiem! Olte - ar Rozi labi pastāstija par Forelem un arī Normunds ar foreļotājiem! Bet mazie ezeri,uzaicinam vienu kas cenšās kaut ko dara,lietas labā,'paņēm nedaudz, iekopj vietiņas,savac atkritumus! Ok,šeit nav biznesa plāns! Bet tomēr nākotnes vārdā to varētu izdarīt! Esmu pāris reizes redzējis,pa TV,ka cilvēks atlaiž zivtiņas,jo vēlās saglabāt savu vietu,pastāsta par citiem ''SLIKTAJIEM''!

P.S.
Ļoti patika,teikums lai lemj raidijuma veidotāji un pārējie mutes ciet un klanam galvu!
6.jūlijs 2012, 10:49 | links
 
 
Izrādās visa adrese šajā kastē nemaz nelien iekšā ;)
5.jūlijs 2012, 22:28 | links
 
Pa "jeļcinu" jau vari pat arī tārpu uz āķi uzmaukt!!!DDD
5.jūlijs 2012, 22:24 | links

Tikai neklātienē!!!
:DDD
5.jūlijs 2012, 22:28 | links
 
 
Pa "jeļcinu" jau vari pat arī tārpu uz āķi uzmaukt!!!DDD
5.jūlijs 2012, 22:24 | links
 
Nezinu vai nebij atkārtojums.Bet rādija kā šamais ar lērumu sīčiem laida foreles ,ja nemaldos,pirms Jāņiem Gaujā.
:)
5.jūlijs 2012, 22:12 | links
 
Par ko bija MO raidījums? Žēl, ka nenostijos. :(
5.jūlijs 2012, 22:05 | links
 
Brusis
Tad kad atstiepsi sen solīto "jeļcinu",es tevi iemācīsu pat āķi piesiet!
:D
5.jūlijs 2012, 20:37 | links
 
Tiko noskatijos MO raidijumu.Ehh ku foršs!!!
Nevienu zivti mājās neaizstiepa.Toties cik ielaida!
:))
5.jūlijs 2012, 20:36 | links
 
Un vispār.Normunds ļoti sarežģīti rāda,kas un kā jāsprauž uz āķa,ko iebarot,kāpēc un t.t.Gandrīz,kā maziem bērniem. Attīstītajās valstīs copes raidījumā rāda lomu un beigās pievieno adresi.DDDDDDDDDDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=yslbUBaBOug&feature=fvwrel
5.jūlijs 2012, 19:39 | links
 
Nu re ,beidzot ir skaidrs kurš Buļļupi ir patukšojis,a mēs te uz murdu licējiem lūpu uzmetuši...:)))
5.jūlijs 2012, 18:48 | links
 
Normund,runājot par mazajām ūdenstilpnēm un vietas atklāšanu vai neatklāšanu.Kā tu domā,cik copmaņu,sēžot no tevis pieklājīgā attālumā,izvilktu vairāk par tevi,vai,vismaz tikpat daudz?Cik daudzi var atļauties ēsmām un iebarojamajam tērēt tikpat,cik tu?Vēl jau arī jāmāk to barību pasniegt.Nu saskries tai vietā tie bari,aplauzīsies un projām.
5.jūlijs 2012, 18:29 | links
 
ko piesipāties buļlupei, kad dzīvoju tuvāk , visas noķertās zivis nemaz panest nevarēju:)
5.jūlijs 2012, 18:27 | links
 
Tieši par to es arī domāju , tuvu , ērta piebraukšana , ko vēl var vēlēties ?
5.jūlijs 2012, 18:24 | links
 
Droši.Visas ir vienā vietā-Buļļupē.DDDD
5.jūlijs 2012, 18:13 | links
 
Es zinu dažas Bruša slepenās vietas , varbūt pastāstīt ? DDD
5.jūlijs 2012, 18:00 | links
 
Nu sezot laiva var spriest par to,ka nav ko slept.Bet man piemeram ne visai patiktu ja mana "slepenaja" vieta,kur kadreiz reti kurs copeja saskrietu kadi 50 balelini! :)) Tapec es piekritisu Normunda teiktajam,turklat teorija ir svarigaka,un tad jau to redzeto knifu izpidiet sava copes vieta.Manuprat tv raidijumam janes cita rakstura info,tiem kam slinkums meklet vietas pasiem,diez vai ta cope tik loti vajadziga!
5.jūlijs 2012, 17:47 | links
 
visi te taa uztraucas par savam zivju vietam,sajuta tada ka latvija zivis palikushas tik katra slepenajaa vietaa :D cesu pilsetas apkartnee ir daudz mazu ezerinu,nu pilnigi visos ir liini,ej iebaro un buus,ko tur sleept vai neraadiit.tas pats par samiem,daugavaa tos esu keris sakot no livaniem lidz kegumam,visa upes garumaa tie ir,ko tur sleept,ko neradiit?
5.jūlijs 2012, 17:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager