TV raidījumi

Ruu tieši tā.Un tie kas vēlas redzēt neskartu dabu,mazas upītes,nu uzaiciniet taču Normundu uz savu supervietu,piemājas ezeriņu,dīķīti,upīti.Ieteicams arī precīzi pateikt adresi.Gandrīz visiem būs interesanti.;)
5.jūlijs 2012, 17:21 | links
 
Normund.
Visam Tevis teiktajam piekrītu, izņemot par mazajam ūdenstilpnēm. Var jau nesaukt vārdā mazo ezereli, kur tiek filmēts raidījums. Par piemēru ņemsim raidījumu ar E.Zveju kur stāstiju par karpu copi. Ūdenstilpne netika nosaukta. Galvenais manuprāt ir tehnika, kā strādāt mazās un nepazīstamās ūdenstilpnēs. Man pašam ir interesanti paskatīties Tavus raidījumus par pludiņmakšķerēšanu, jo esmu spiningotājs un karpinieks. Ar pludu, šad tad tikai līni patrenkāju...
5.jūlijs 2012, 17:15 | links
 
Ir jau labi Normund:)visiem pa praatam taapat neizdariisi.Un tiem kam gribaas pa samiem,muusu slaavu kaiminjiem ir ljoti daudz skaistu un pamaacoshu filmu.
5.jūlijs 2012, 17:06 | links
 
Es kaa tirgotaajs un cilveeks kurss sajaa teemaa ir jau gadus 20 drosi varu teikt, ka lielaakaa dalja copmanju ir vairaak spiningotaaji, tad ir fiideristi-gruntenisti un tikai tad naak pludinnieki, es pats buutu loti prieciigs ja pludinnieku buutu vairaak, bet .... Ir kaa ir.
Kritika ... Man nepatiik tuksa dirsana no cilveekiem kuri pasi dziivee vispaar neko nav izdariijusi, nekad neesmu sleepis savu nepatiku pret mudakiem, sakariigus ieteikumus nemam veeraa.
Par ZF naudu, projekts kuru atbalstiija bija par raidiijumu makskerniekiem par mAkskereesanu, par ziviim, par attieksmi pret dabu, dabas aizsardziibu- izklaideejosi izgliitojoss raidiijums nevis par uudenju apsaimniekosanu un politiku, copmani bija pie jebkuras politiskaas iekaartas, taapeec MN raidiijums ir aarpus politikas.
Mazie uudeni ir labi, bet es tomeer, varbuut nevietaa, bet baidos par to, ka peec raidiijuma tur buus nevajadziigi liels tautas piepluudums, ja lielajaa uudenii tie 100-200 cilveeki ir nemanaami, tad mazaa upiitee vai ezeraa taa jau ir trageedija, tiesi taapeec es neraadu samu copi, tur jau spiediens ir milziigs, kvoko visaas malaas, peec veiksmiiga raidiijuma samotasju buutu veel par paaris simtiem vairaak un cik no viniem nokertos kurkuljus laistu valjaa????
Nav jau viss tik vienkaarsi ar to TV, var likt miiksto uz visu, bet var tomeer aizdomaaties par to, ka tevis teikto klausaas daudzi desmiti tuukstosi cilveeku un lielai daljai tevis teiktais ir prakriski vieniigaa informaacija par copi, zinaamaa meeraa arii TV veido jaunaas makskernieku paaudzes attieksmi un viedokli. Smaidiisiet, es nee, tagad braucu no kaarteejaas beernu nometnes, kur biju staastiit un rasdiit kas ir kas, beerneli 7-12 gadus veci pasi atziistas ka lasiit zurnaalus un forumus ir garlaiciigi, televizors,draugi un vecaaki veido jauno copmanju skatiijumu uz dziivi un copi.
5.jūlijs 2012, 16:31 | links
 
Piekrītu gan edukam , gan kristsKG , es esmu priecīgs ka katru nedēļu varu noskatīties savu viss gaidītāko raidījumu Makšķerēšanas noslēpumi , un man vienalga ko tur rāda , tur vienmēr ir ko redzēt un vienmēr var atklāt priekš sevis ko jaunu un noderīgu . Pieprasīt kaut kādus raidījumus , lai parāda to , vai šito , bet to lai nerāda , ir vairāk ka nekorekti , ir taču teiciens , kas maksā - tas pasūta mūziku , nosponsorējiet kādu raidījumu un domāju būs jums raidījums par ko vien vēlaties , es esmu priecīgs ka varu uz šaru skatīties to , ko rāda un paldies NG - NG par to ka patiešām daudzas lietas kā ar karoti mutē ieliek .
5.jūlijs 2012, 16:19 | links
 
piekriitu edukam! es esmu priecīgs, ka mazajaa LV ir pat 3 raidījumi. Labāki vai sliktāki - tas pēc katra spriestspējām, vēlmēm un interesēm. Domāju, ka NG ir visatvērtākais uz "ierindas" copmaņu piesaistīšanu. Un īsti nevar pārmest, ka būtu maz raidījumu pludiņniekiem. Jāatceras, ka katram savs - es pludiņu mērcēju tik labi, ja 5 copes reizes gadā. Pārsvarā spinings un ziemā - ziemas cope. Katram savs un, jo vairāk raidījumu, jo lielāka iespēja trāpīt uz sev tīkamo tēmu. Galvenais paši gūstam prieku un beidzam skaust un īdēt.
5.jūlijs 2012, 14:53 | links
 
Galvenais, ka tādi raidījumi vispār ir, a ko un kā filmēt/rādīt, tiešām, lai izlemj paši to veidotāji, nevis citi kompetentie speciālisti ;))) ...
5.jūlijs 2012, 14:45 | links
 
Kada te var but explozija?Te tak pat 1% no skatitaie nesavaktos! :D To,ka saja saita tuse daudz gudru cilveku nevienam nav noslepums,bet raidijums tiek veidots ne gudraiem,bet gluzi otradi,cilvekiem kas tikai macas... :)
Gribat skaistu filmu skatit,skatieties anglu garadarbus,to pasu catching impossible v.n.k. smukas filmas! :)
5.jūlijs 2012, 14:44 | links
 
Tuliņ būs eksplozija.... Ka nekas nav labi,tad vispar nevajag! Neko neviens nesaprot, esmu sen sapratis,kritiku uzklausīt šeit nemak un tapēc diskusijā ieiet te nav jēgas.. Kas pie stūres tas dara ko grib!
5.jūlijs 2012, 14:06 | links
 
Te tēma aiziet atkal pavisam šķērsām,atliek kādam pateikt kādu viedokli un sjo.. Domāju,ka vienkarši lielākai daļai ir apnicis visu laiku vērot to spinigošanu (Neiet runa šeit par kādu tieši raidijumu) Bet vienkarši nospiedoši, es saprotu to biznesa idejas apakšu šai lietai! Bet nu vasara, kad ir tiešām pavisam citas lietas ko vajadzētu parādīt! Un ja godīgi tie lielie ūdeņi arī.. Man kā dabas cilvēkam, patīk neskartas vietas pilnība,kvai zivis mazak, bet nu ar to roziniti kas ik pa laikam paradas,saulriets,saulēkts, migla, klusums! Nevis aizbraucam uz 3h pie lielupes aijjj,,ir ir nav nav laižam majas! Bet nu nevar prasit no cilvēkiem,ja katram vel ir 10lietas!
5.jūlijs 2012, 14:01 | links
 
Manā skatijumā,vairākums raidijumos nianses tiek ieliktas ar "karoti mutē".Tik vairākumam skatītāju interesē KUR un zivju jo vairāk jo labāk.Ja neparāda velkot zivis vairumā,tad raidijumu vairums skatītāju "norok!
5.jūlijs 2012, 13:18 | links
 
Par vēžiem nevajag raidijumu,to uzreiz varu pateikt! Tā lieta vel nav tik laba lai viņu tā popularizētu, tur beigu beigās sanāks ieiet pamatigas auzas! Par raidijumiem kopsumma - es saprotu,ka mūsu LTV nav kā BBC kur cilvēkiem maksā tikai par raidijumu un ir janodarbojās ar blakus lietām u.t.t. Un saprotams un arī sava ziņā intresanti ir palukoties uz PRO vai arī cilvēkiem ar biezāku naudas maku UN Taisnība par to nav jakaunās,jo cilvēks pats to ir nopelnijis! Bet ir divas lietas manuprāt, tik milzīgs % kopsumma tiek rādīts plēsīgo zivju medibam,vnk nospiedoši! Un otra lieta, ka tiek malti lielie udeņi, bet mazos atstāj novārtā! Manuprāt vajadzētu tieši runāt par mazajiem udeņiem, kas notiek ar tiem kur iet nākotne,kā pie tiem uzvesties u.t.t. Vismaz ik pa laikam! Varbūt izstāstīt,ka vietejie to varētu apsaimniekot u.t.t. Ka nekā saņemat naudiņu no Zivju Fonda vai kā viņu tagad sauc! Lielupe,Burtnieks, Daugava,Gauja ok, ja japarada zivis u.t.t. Bet manuprāt vajadzētu pieversties vismaz vienu reizi šai lietai! 'Tur ir tik daudz par ko runāt, tieši šajā joma!
5.jūlijs 2012, 12:20 | links
 
:):)laiks, laiks un vēl reiz laiks, precīzāk laika trūkums ir lieta, kas vis vairāk traucē, ieplāno filmēšānu,a tur i lietus, negaiss u.t.t., ar kaut ko jaizlāpās, nevaru aizmirst kā pagājušajā sezonā 4 reizes braucām ķert līņus ar fīderi un vienīgos 4 vasaras negaisus piedzīvoju tieši šajas filmēšanās reizēs, tikko aizbraucu turp bez kameras tā i līņi ķerās i laiks labs, nu negribēja dieviņš lai rādam to copi :)::)
diemžēl tiešais maizes darbs un vasarā arī sporta cope paņem lielāko daļu laika, bez tā nevar, jo no svaiga gaisa neviens pārtikt nevar :), bet pamazām viss jau notiekās :):)
4.jūlijs 2012, 16:33 | links
 
Gatavojot raidījumu barība 10Kg ir pašā reizē,tajā vietā kur copē regulāri 10Kg nav nepieciešams.Uz parastu copi barības izmaksas ir aptuveni 5Ls,ja tas ir daudz,tad jaiet sēņot! ;)
4.jūlijs 2012, 16:32 | links
 
Jums ir tipisks skatītāju viedoklis par raidījumiem. Viss ir pateizi ka saka Eerglis. Tikai nevajag aizmirst, ka lai taptu raidījums ir jābūt raidījuma budžetam, kurš parsvarā nāk no sponsoru kabatas. Ka jau saprotat, tad sponsori ir lielāka vai mazākā mērā saistīti ar makšķerēšanas inventāra, barību, apģērbu u.t.t. izplatīšanu. Tadēļ lielāko daļu firmu un brendu nosaukumus ko redzet pārraidēs, nevajag uztvert tieši. Tā parasti ir slēptā vai tiešā sponsoru reklāma.
Ka teica viens ļoti pazīstams LV copmanis, kad saku savas sportista gaitas: ir jādara un jārāda copē tikai tas, par ko maksā spnsori. Un nav svarīgi uz ko ir noķerta viena vai otra zivs, bet ir svarīgi par ko ir samaksāts.
Tādeļ copes raidījumi ir vairāk domāti teorijas apgūšanai kopumā. Un nav svarīgi ar kādiem štrumiem, kādiem vobleriem, kadām boilām vai kādu iebarojamo LV pazīstami copmaņi ķer zivis, bet gan ir svarīgi kā viņi to dara, kā viņi izvēlas voblerus, pēc kāda principa barības, kur meklē zivis un ar kādiem paņēmieniem un kādu tehniku viņi strādā.
4.jūlijs 2012, 16:32 | links
 
NG-NG: es neteicu, ka iebarot nevajag. vajag, bet ne jau 10kg pa reizi. par raidjumiem... var jau taisit raidijumus pamisus. viens akvarijs, otrs ists huntings uz nezinamu vietu un daudz maz cost-effective pieeju. rezultata nebus to tukso raidijumu. bet nu tas mans viedoklis. tapat skatos Tavus raidijumus un turpinasu. ne asakas
4.jūlijs 2012, 16:16 | links
 
NG "nirokā" ar lazdas kātu un ņevas spoli izskatītos stilīgi :)
4.jūlijs 2012, 16:00 | links
 
par ko gaužamies, ka kādam krutāks kāts? nu un? zivi ķer makšķernieki nevis kāti. Pievērsiet uzmanību galvanajām lietām, kā, uz ko, kā lasās ūdens, kāda sistēma, utml. paralonkas zanderam var jebkurš mājās saštancēt.

Barošanas īdētāji, ok barība izmaksas uz vienu kārtīgu copi ir palielas, piekrītu. Bet vai kāds no īdētājiem ir mēģinājis NG teikto, ka teorētiski varētu pietikt arī ar zemi un tārpiem + ķiploks aromātam? sliekas sarakt grūti? pakustieties, meklējiet variantus, NG dod virzienu, bet tā taciņa pašam jāiemin. Es mēģināju kopēt NG raidījumus balto zivju copē, nekas nesanāk, jo ir kādas nianses, kas viņam ir tik pašsaprotamas, ka tās neparādās ekrānā. Tāpēc pašam jādomā līdzi, kas un kā. Ne asakas!



P.S.
Tautas raidījumā NG ar Edgaru būtu jāieliek ufimkā :D
4.jūlijs 2012, 15:54 | links
 
gribētu gan redzēt jūsu reakciju, ja 3-4-.. raidījumus pēc kārtas rādītu
*mailītei - copi bez barošanas, sēž čomaks un sēž, var būt kaut kas pieķersies
*janis a - uzņēmumu festivālus, kur tauta brauc atpūsties
paši sāktu bļaut tajā pašā brīdī, ja konkrēti par MN, tad es jau pašos sakumos raidījumu nosaucu par izklaidējoši izglītojošu raidījumu un pie tā arī paliksim turpmāk, ne vienmr izdodas, tomēr cenšamies, lai no katra raidījuma kāds varētu smelt kaut kādu vajadzīgu informāciju.
Sakiet lūdzu, no ka tad mācīties, ja ne no labākajiem ???, ko var iemācīt cilvēks, kurs pats neko nemāk, to es par pieaicinātajiem cilvēkiem, man prieks, ka veči, kuri ir kaut ko atkoduši, kaut vai pavisam nelielu niansīti, ir ar mieru padalīties tajā ar citiem.
Pārmest cilvēkiem to, ka viņi ir mācējuši nopelnīt naudiņu un saguldījuši naudiņu inventārā ir vismaz nekorekti, no nabadzības nav jākaunas, bet arī lepoties ar to nevajag, to es par tiem barības kilogramiem , laivām un kātiem, ko mēdz apspriest šajā sadaļā, mēs savā raidījumā centīsimies rādīt labāko, progresīvāko un interesantāko, lai ir uz ko tiekties:).
4.jūlijs 2012, 15:32 | links
 
Kvokot vajag pēc iespējas skaļāk un pēc iespējas biežāk:)
4.jūlijs 2012, 14:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager