TV raidījumi

fliper, to zivi tak ar visu dauzīšanu nav viegli noķert. Es samu esmu redzējis 1 mūžā, kad čomam no Latgales uz jubileju atveda, bet cik zinu, tad šo nemaz nav viegli noķert. Otrs subjektīvais viedoklis, ja reiz grūti noķert, tad tai zuvej vajadzētu būt daudz :) gluži kā mežavimbai.
4.jūlijs 2012, 14:18 | links
 
Varbūt vajadzētu vairāk uzņemt raidījumus no sacensībām. Ne jau profesionāļu, bet amatieru. Cik zinu, Latvijā ir vairāki klubi un novadi, kuri rīko spiningošanas un makšķerēšanas sacensības vasarā un ziemā arī(piemēram Latvijas meži - mamma daba, Silverscale un citi). Tur parasti piedalās pārsvarā ierindas makšķernieki. Tas arī vairāk stimulētu ierindas makšķerniekus vairāk piedalīties tādās sacensībās un festivālos, jo parasti visu izšķir veiksme. Tāpat var gūt arī vērtīgu pieredzi. Dalības maksa parasti arī nav nemaz tik augsta. Tas ir tikai mans personīgais viedoklis.
4.jūlijs 2012, 14:06 | links
 
A davai samiem liksim mieru!Pietika ar Oltes raidījumu!Vēl joprojām ļautiņi domā ka sams no upes jāizdauza ar dauzīšanu.Klopē kamēr šim apnīk un pats uzpeld padoties!Vakar divi tā klopēja.kolēģis saskaitīja trīsdesmit astoņus zvetējienus pēc kārtas,pēc tam skaitīt apnika!DDD.
4.jūlijs 2012, 12:59 | links
 
daudz labak butu, ja raidijumus veidotu nevis jau zinamos akvarijos (vietas), bet ka to vietu meklet un negazot 10 kg paikas. tur nav maksla zinama vieta ko nokert un tados kvantumos. visu laiku liekas, ja nebutu centnera iebarojama un vietas, nevella neizvilktu.
4.jūlijs 2012, 12:51 | links
 
Tas gan uz visiem raidijumiem! Vasara ļoti gribētos redzēt 3 lietas par kurām ENTOS gadus vispār ir aizmirsts TOTĀLI - Vēžošana (bijusi tikai vienu reizi) Sami (vispār neatminos) Un par Līņiem ja tā godīgi arī ir pārāk maz, bet tas uz visiem! Tā tomēr ir varētu teikt, tautas iecienitāka cope ar ģimeni un telti!
4.jūlijs 2012, 12:38 | links
 
Tikpat labi varētu par samiem. Arī interesanti būtu.
1.jūlijs 2012, 11:55 | links

Tarakanovkas ezerā tak samu naf!!!
:D
3.jūlijs 2012, 07:09 | links
 
beidzot ar tiku civilizācijā un noskatījos par koknesi! super raidijums! pazīstama seja :) un Ingusam ar tas pats māneklis(brūnā)gumija sarkana aukla.... :D ar usmā bija rezultatīva!
1.jūlijs 2012, 13:32 | links
 
Oltem ar Eini pagājušo gad man liekas bij labs raidijums kur viņi līņus ķēra kkāda purva ezerelī!
1.jūlijs 2012, 13:11 | links
 
Par samiem gan nevajag,tur nekā interesanta nau:)
1.jūlijs 2012, 12:33 | links
 
Tikpat labi varētu par samiem. Arī interesanti būtu.
1.jūlijs 2012, 11:55 | links
 
Lai nofilmētu sapalu raidījumu, sākumā kādam būtu jāpiesakās, kurš varētu aizvest uz sapalu vietu, noķert kādu eksemplāru, parādot savu metodi un knifus. NG jau nav copes meistars visos veidos un iz visām zivīm.
1.jūlijs 2012, 09:57 | links
 
Sapalu copei ir tik daudz paņēmieni (pludi,grutenes,spinings,sbirolino.mušas....utt.),ka NG vasarā raidlaiks pietrūks visu parādīt!
1.jūlijs 2012, 09:22 | links
 
par sapalu copi makšķerēšanas noslēpumos vēl nav rādīts? Grabovska kungs solījās šovasar uztaisīt.
30.jūnijs 2012, 20:57 | links
 
Nu tas jau tikai manas domas, ka vienkarši tā spinigošana ir tik nospiedoša dažreiz! Bet nu norādes- paskatities citiem lietotājiem albumus vajag un varbūt uzjautāt, jo nu citiem jau iet labi! Slikti iet,tie kas brauc Uz milzīgiem un dziļiem ezeriem,ka jau katru aukstu vasaru!
29.jūnijs 2012, 12:55 | links
 
To: Mareens

Ar liinjiem shobriid ir traki, jo nav konkreetu droshu noraazhu, kur vinjus shobriid labi un skataami kjertu. Runa nav par gribeshanu vai negribeeshanu, shogad viss notiek savaadaak kaa iepieksh. Ja ir labi varianti, raksti privaati, var buut varam safilmeet.
29.jūnijs 2012, 12:36 | links
 
Es tikai uzrakstišu savas domas! Ļoti forši ir paskatīties uz Profesionāļiem,ka tie velk un parāda jaunumus u.t.t. Pasktīties uz citu klasi tā teikt, jo 99% tomēr tādu laivu vai kātus nenopirks! Bet man tomēr pietrūkst ik pa laikam tāda tautiskuma,kā bija savulaik Vērpes raidijumos! Saprotu,ka laiki mainijušies viss iet uz priekšu u.t.t. Bet patik tomēr raidijumi kur ir iesaistīti vienkarši cilvēki nesen bija arī tas par zandartiem un vel iepriekš! Tad ir redzamas divas lietas,tautiska puse un eksperts sava ziņa Normunds! Bet mūsu viena no populārakajam zivim līņi,vispār pamesti novārtā, cik kopā pēdejos gados ir bijuši vispār raidijumi? Prakstiski vispār nav, vai nu neviens negrib sēdēt visu nakti un filmēt vai arī kas cits! Jo nu es vispār neatceros,ka kāda raidijumā būtu tā ritigi visu nakti kāds kaut kur sedejis, 3-4h un viss!
29.jūnijs 2012, 12:29 | links
 
Jā Sienāzi, piekrītu! Noskatījos vēlreiz, šito es skatīšo katreiz kad sagribēsies uz saviem krajiem :)
Malači. Edgar tev arī bonuss par darbu!

Vispār tā padomāju, un pašam par sevi skauž, ka tik krutas vietas ir pieejamas, reizēm nemaz nenovērtējam to kas mums pie paša deguna. Es "savu" Daugavu nemainītu pret nevienu citu vietu
uz pasaules vai Latvijas kur esmu copējis.

Gumijas strādā, cerams neizpirks tukšu Salmo bodi :) Kā reiz tiko Lielupē pēdējo Tiogu iznīcināja viens Līdaciņs.

Brīnums, ka vēl pie mums nebrauc viesizrādēs citzemjnieki.
28.jūnijs 2012, 23:02 | links
 
Tikko noskatījos interaktīvajā atkārtojumā.

5*

Labs laiks
Labs sižets
Daudz copes
Labs izmērs
Labs, detalizēts skaidrojums
Pārliecība par gumijām
Vīriem labs noskaņojums jau pirms copes
Labi iefilmēts, ļoti patika uzskatāmās copes, jo sevišķi pēdējā līdaka

Paliku ļoti apmierināts, arī redzētās gumijas nopirkšu.
Par Flexonit pavadiņu, esošā ok, bet uz mazākiem izturības kg šī paša pavada izbeidzas diezgan ātri, to personīgi uz MJ testēju, regulāri jānočeko, lai nenotrūkst, bet nu tests maziņš, tāpēc arī rezultāts tāds.

TV pa pirmo, tiešām patika.
28.jūnijs 2012, 21:30 | links
 
Esmu lietojis šo pavadu- manas atsauksmes ir ok, jo ar šo pavadiņu man izdevās noķert pirmo sapalu (nospēlēja lomu vai nē nezinu) :).. Kas man nepatika, kad sāka plīst pušu pavadas smalkie diedziņi tā savelkas kamolā... bet tas man bij, kad lietoju rotiņus, un Ideālās pavadiņas meklējumos esmu joprojām :)..
28.jūnijs 2012, 20:47 | links
 
Run'ajot par pavad'am zandartiem, tur ir daudz faktori, likt vai nelikt un kā tas ietekmē copi. Tieši daugavas dziļumos es uzskatu, ka plāna pavadiņa neko baigi neskādē. Ja copē 2m dziļumā tad varbūt.

Lai gan liekas, ka lielāka nozīme ir mānekļa izmēram Vs Pavada. uz lielu gumiju vai vobleri, mierīgi var likt pavadas, ja gumijiņa maziņa tad jāskatās. Drīzāk spēli bojā nekā "baida" zivi un tāpēc var likties, ka copes mazāk.

Agrāk copēju tikai ar pavadām, tagad bez. Uz mazajiem mānekļiem, itkā ir labāk bez. Uz lielajiem pilnīgi vienalga. Tik mazāk akmeņos atstāj un no līdakām nav bail.

Flexonits nav mēģināts vēl.
28.jūnijs 2012, 16:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager