Zivs uzglabāšana vakuumiepakojumā

daddy_j
Nonstopā nepilnu pusotru diennakti.
14.jūnijs 2010, 17:52 | links
 
vairi - cik dienās tad no norges atbrauci? no ālandiem aukstumkastē+ fufaika virsū zivs toč neatkūst, bet tas ir ~16h ceļā
14.jūnijs 2010, 16:50 | links
 
Maijux-ja taisies dzīvot teltī vai kemperī,tad varētu būt problēmas,bet ja dzīvo saimnieka izīrētā namelī-tad zivis nofilē,ieliec aizspiežamajā LDPE maisiņā,izspied gaisu un ieliec saldētavā,mājās braucot ieliec aukstumkastē,uzsedz virsū copes virsdrēbes un brauc mājās!Pagājušo gadu pat veikalā pirktās garneles nebija atkusušas!
14.jūnijs 2010, 16:13 | links
 
nezi...manuprāt, ja kautko grib atvest reālākais ir izmantot auto saldētavu (ir tādas, ko braucot liek pie piepīpētāja, a kempingā pie 220V) var mēģināt stipri sālīt un pēc tam taisīt voblas (no mencām un polakiem) vai auksti kūpināt (skumbrijas)...bet visprātīgākais ir saēsties uz vietas zivis, krabjus, mīdijas un tad mierīgu sirdi braukt mājā...fjorda malā viņām ir cita garša... :))
14.jūnijs 2010, 15:47 | links
 
nu var jau iegādāt un patestēt, ja esat z vairāk dienām copē, tad pirmās dienas zivis iekšā tai vaakummaisā, un ja'pirms pēdējās copes dienas ir ok, tad 'pēdējās sķertās zivis somā iekšā un uz mājām. Jo norvēģijā jau zivju bšu daudz, ja makšķerējat jūrā.
14.jūnijs 2010, 15:38 | links
 
Kungu jau interesē tikai makšķerēšana, makšķeres, auklas un līdzīgi brīnumi, sievietes jau parasti ir tās, kas uztraucas par praktisko pusi :)
Forumos Vācijā esot labas atsauksmes par tiem vakuumpakotājiem', domāju, varbūt arī LV kāds ir mēģinājis :)
ar lidmašīnu gan nelidojam, tāpēc jau ir tas jautājums, kā noķertās zivis atvest un baudīt pēc tam LVā...
14.jūnijs 2010, 14:55 | links
 
kungam kauns bij rakstīt tādu jaut? :D
Labi tas joks, ja godīgi neko neesmu dzirdējis par tādu lietu, un diezvai uzticētos arī, bet ja lidojat ar lidmašīnu, tādu iespējams neļaus vest pāri robežai, auto gan neviens nepārbauda...
14.jūnijs 2010, 14:36 | links
 
Kāds ir mēģinājis vakuumpakotājus zivs iepakošanai? It kā zivis vakuumā varot glabāt 2 gadus.
Mēs drīz brauksim uz Norvēģiju makšķerēt, gribējās kādas zivis uz mājām arī pārvest, man liekas, ar to pakotāju tas būtu ideāli, jo tad arī tās zivis vietas mazāk saldētavā aizņem...
14.jūnijs 2010, 14:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager