Lai arī man ir pilnīgs poho, bet te jau pēc komunikācijas stila ir skaidrs, kam ir taisnība. Nebiju domājis, ka Einis ir tik neadekvāts histēriķis..
7.decembris 2023, 09:52 | links
Willy [06.12.23]: Enkurs40 [24m]: einis [7m]: Lasu un man ir doma atbildēt, bet veči zvana un saka: Eini beidz. Tur plānprātiņi sevi pasniedz, jo esot vēlams, ka kāds viņus ievēro.Labs....:-):-):-)
Nu tad katram sava taisnība. Ne asakas, un lai veicas copē!Atgādina nedaudz Kariņa izteikumus, par iztērēto naudu ,privāto lidmašīnu izmantošanā....
Es tak nekoNekas labs jau tai purvā neizklausās!...loms biksēs jābāž!ja nebāzīsi,pat līdakas asti purnā nedabūsi!:))nekāda ekšena!...bet kam biksēs kkas būs!!tam ziemassvēki toč nebūs!:))
einis [06.12.23]: Enkurs 40.Atkal Tu mal savu...
Burtiski tiko saņēmu info, ka gan LVM teritorijā, gan Lādzēnu dīķi teritorijā licenci varēs nopirkt tas makšķernieks kam ir attiecīga laika Makšķerēšanas karte.
Es domāju, ka daudzi Jūs cienītais " apsveiks".:((((
Enkurs40 [06.12.23]: einis [7m]: Lasu un man ir doma atbildēt, bet veči zvana un saka: Eini beidz. Tur plānprātiņi sevi pasniedz, jo esot vēlams, ka kāds viņus ievēro.Nekas labs jau tai purvā neizklausās!...loms biksēs jābāž!ja nebāzīsi,pat līdakas asti purnā nedabūsi!:))nekāda ekšena!...bet kam biksēs kkas būs!!tam ziemassvēki toč nebūs!:))
Nu tad katram sava taisnība. Ne asakas, un lai veicas copē!Atgādina nedaudz Kariņa izteikumus, par iztērēto naudu ,privāto lidmašīnu izmantošanā....
Es tak neko
einis [06.12.23]: Lasu un man ir doma atbildēt, bet veči zvana un saka: Eini beidz. Tur plānprātiņi sevi pasniedz, jo esot vēlams, ka kāds viņus ievēro.Atgādina nedaudz Kariņa izteikumus, par iztērēto naudu ,privāto lidmašīnu izmantošanā....
Nu tad katram sava taisnība. Ne asakas, un lai veicas copē!
jegersz [06.12.23]: Tā bez abidas.Jo teikt jau īsti nav ko....
Ja viss sakārtots, lai tak Einis ieliek pārskatu ar nodokļa maksājumiem no licencēm, no nomas, no zivju un vēžu tirgošanas, papildus izmaksas uzturēšanai, zivju pavairošanai un ka beigās nefiga nepaliek un pasuta uz vienu vietu Enkurs40.
Bet ja tas viss lielākoties ir pa melno, tad loģiski ka kā minimums ir publisks nopēlums un ieteikums visu sakārtot un tad nevajag klupt krāgā trauksmes cēlējam.
Fascinē tas, ka Einis neko pa nopietnam neatbild Enkurs40.
Tad kā, kas ir?
Andis.B123 [06.12.23]: Njā jebal veči , ziemas sezona sākusies , un atkal hu*ņa , nav pie kā piekasīties!Latvietis parastais, lietas būtību nezin ,bet savu korķi pudelē jāiebāž... Tā arī dzīvojam....
Katru reizi viens un tas pats , kāda daļa enkur tev no tā kas notiek šajā tilpnē?
Pierādījumu tev nekādu nav ko tu tur piespried Einim , tāpēc iebāz savu internet Rembo atpakaļ sev pakaļā un klusē!
einis [06.12.23]: Drausmas.Cilvēks neievērojot likumu, vajās citus likuma pārkāpējus...
No viena gala laiž iekšā, no otra smeļ ārā,
Nu veči/maliķi tā pa nopietnam.
Es noķeršu pie rokas būs smags gadījums bez jautājumiem.
Es ciest nevaru to tukšo diršanu! Katru dienu būs pārbaudes vai uz ezera vai izejot krastā!
Un nebāziet lūdzu tās zemmēra līdaciņas biksēs, kā citus gadus.
Atkal būs ar līdakas asti pa muti, un tad jau policija, un visas pārējās ekstras ieskaitot manu "roku" Es tiešām brīdinu!!!
Mēs jau tā atļaujam ar divām ūdām + makšķerīte. Tak ķeriet uz nebēdu!:))))
jurciks66 [06.12.23]: Es ar šito nekad neesmu sapratis - ar kādām tiesībām šis kungs valsts īpašumā uzvedās tā, it kā tas būtu viņa privātīpašums. Tad jau es varētu noskvotot kādu valsts ezeru un prasīt visiem naudu par atrašanos pie/uz tā.Noskvato. Tev kāds liedz? Alja Alūksnes ezeru arī ir noskvatojusi un kas tur sūdīgāk kļuva? Nē, tavu brīnumu, kļuva labāk!