Par ledu-nu pagaidām puslīdz normāls, bet nu ja šitā kusīs, tad, man šķiet, ka ilgi vairs nebūs drošs. Vietām ir izskaloti palieli āliņģi un arī starp niedrēm ,pārejot starp dīķiem, vietām ir izskalojumi.
13.janvāris 2023, 18:31 | links
mirtins [13.01.23]: Ziniet ko gudrinieki, izejiet cauri forumam, un paskatieties, cik daudz informācijas par dīķi jūs esat ielikuši. Meklētāji, ipio! Es godīgi ierakstu atskaites pa copi, daddy arī ir atskaitījies par savu vizīti dīķos. Kur ir viss pārējais? Katru dienu čupa ar mašīnām stāv pie bāzes, bet atskaišu nav. Tad nu sākas tukšdiršana. A ko darīt?Bet, Tu pajautāji tieši to pašu, ko jautā visi pārējie - kāds ledus stāvoklis... :D
Eini, jā, par ledu lūdzu gan derētu. Paldies!
mirtins [12:11]: Mirtin,nevajag.Vienīgo reizi biju 22.decembrī.Ir absolūti pilna atskaite.Apskaties un pasaki,ja kas trūkst.
Bjorgvins, 13.janvāris 2023, 12:06
Es te par citiem indivīdiem drusku :DTak visiem pie .... Tavas atskaites, kurš mācēs tas noķers, kurš nemācēs nenoķers... cilvēkiem reāli interesē vai uz ledus tiks virsū, nevis Jūsu draudzīgie dialogi.
JRSSS, 13.janvāris 2023, 13:09
mirtins [13.01.23]: Mirtin,nevajag.Vienīgo reizi biju 22.decembrī.Ir absolūti pilna atskaite.Apskaties un pasaki,ja kas trūkst.Tak visiem pie .... Tavas atskaites, kurš mācēs tas noķers, kurš nemācēs nenoķers... cilvēkiem reāli interesē vai uz ledus tiks virsū, nevis Jūsu draudzīgie dialogi.
Es te par citiem indivīdiem drusku :D
Mirtin,nevajag.Vienīgo reizi biju 22.decembrī.Ir absolūti pilna atskaite.Apskaties un pasaki,ja kas trūkst.
Andriņš atzinās visā,D
DSV, 12.janvāris 2023, 16:21
sauc nevis par Kāla, bet Ludmilas ezeru!!!
P.S. Savējie sapratīs :):):)
andreiko, 12.janvāris 2023, 12:28
sauc nevis par Kāla, bet Ludmilas ezeru!!!
Daddy, to līdakas tilpni sauc nevis par Kāla, bet Ludmilas ezeru!!!