Driz būs siltāk, ne bus ledus, kad jūs plānojat atvert laivu nomu?
4.marts 2025, 18:52 | links
daddy_j [3.mar]: Vakar.Paldies. Izmeiğināšu.
tajfun, 3.marts 2025, 11:59
malači!
ruduļus, ja vītināsi, piepilini sālījumam šķidro dūmu (https://kekis.lv/lv/veikals/skidrie-dumi-dazada-veida-galai-un-zivim-187ml-smokeland.html)...
tad Tavu vītinājumu ēdīs gan kaķis, gan sievasmāte... :))
Ledus vēl normāls, ejot starp dīķiem jau tāds...,jatausta ar vergu.
Šodien un rīt vel droši, tālāk nuuu nezinu......
tajfun, 3.marts 2025, 12:04
Vakar.
tajfun, 3.marts 2025, 11:59
mirtins [3.mar]: Tajfun - kā tad svētdien gāja? Es tā arī neaizbraucu. Šoziem būšu bijis vienu reizi :DDDDVakar jau pašvaki bija, bet tomēr drusku salasījām.
tajfun [1.mar]: mirtins [9m]: Tajfun, ja vari, lūdzu iemet atbildi. Nevaru izdomāt, kur rīt braukt. Asaris mēms un vispār neņem, vai tu vienkārši neķēri, jo pievērsies ruduļiem? Ledus caurspīdīgs? Vai es rīt vēl aizbridīšu tur kur tu ķēri, vai tomēr labāk tur nelīst?Ledus caurspīdīgs. Asarus īpaši nemeklēju.Paldies!!!!
Es domāju, kā uz savām točkām tiksi točna, paņem vergu līdzi.
mirtins [1.mar]: Tajfun, ja vari, lūdzu iemet atbildi. Nevaru izdomāt, kur rīt braukt. Asaris mēms un vispār neņem, vai tu vienkārši neķēri, jo pievērsies ruduļiem? Ledus caurspīdīgs? Vai es rīt vēl aizbridīšu tur kur tu ķēri, vai tomēr labāk tur nelīst?Ledus caurspīdīgs. Asarus īpaši nemeklēju.
raivonnen [1.mar]: Kā ledus un cope?Rītdien varēs droši?

Simsins [28.feb]: Kā ar ledu? Brīvdienās vēl varēs?Šodien džeki bija, ledus labs!!!