Lādzēnu dīķi

Un atkal tikai ar marcipānu :DDDDD
3.jūnijs 2025, 17:50 | links

Kamēr copes lietas bija
" remontā " līņiem un karūsām izšāva korķus. Pedējās 4 dienās Viss Notiek kā no laivām, tā krasta un abiem pontoniem.
Pats iebraucu vakar vakarā un nepilnās 3h 12 gab+ karūsas.
Ko gaidām? Domāju, ka visos Latvijas ezeros notiek tas pats. Izmantojam, jo plēsēji jau būs cauru gadu.
Ne asakas.
3.jūnijs 2025, 16:45 | links

Biju Lādzēnos piektdien un svētdien uz līņiem.
Līņi ņem, trāpās arī smukas karūsas!!!!!
Šī karūsa 1.530 kg.
2.jūnijs 2025, 11:17 | links

.
26.maijs 2025, 19:46 | links

Rezultāts necerēti jauks. Čēmnieku asari nenoķēru un tad 30 nieks tā arī palika lielākais. Asaru nebija daudz, domāju mazāk nekā 10. Vienu noslaktēju, jo bija pārāk rijīgs. Līdaku ... Nu kā lai saka... Ja teikšu daudz, tas nebūs pateikts vispār. Līdaku kā dubļu? Nu arī nē... Malā braucot sajūta bija kā kādreiz Maksimas akvārijos, kad pirms Ziemassvētkiem piebāza pilnus un gandrīz sausām kājām varēja pāri pāriet :))))) Ņemot vērā ka makšķerēju ar mazajām gumijām, līdaciņas nebija lielas. Bija kādas trīs nu pa visām mazās. Lielākā daļa tādas +- 40. Mēriņi trīs. Viena atbrauca mājās, divas palika ezerā. Copēja visur,pirmo izvilku jau iebraucot labās puses dīķī klajumā. Redzēju,ka sīkās iet pa gaisu, nolēmu pamēģināt. Un bija. Un pēc tam pa visu ezeru, tad labās puses otrajā dīķī un atpakaļ. Grāvjos, kad iepūta vējelis ,bija izteikti mazākas. Bet tas noteikti tādēļ, ka nebiju gatavs tādam dziļumam. Līdz ar to augšā cēlās un tālāk skrēja sīkās. Bet lielās gulēja. Vienai piebrauc klāt gandrīz ar bortu. Gulēja jaunajās niedrītēs. Uzsita tādu šļakatu, ka likās tur tikai bebrs tā prot. Es viņu ļoti labi saskatīju. Milzīgs baļķis. Nu vārdu sakot brauciet copēt! :))
26.maijs 2025, 18:46 | links

Bet teikšu atklāti, grāvjos asaru aktivitāti baigo nejūt. Tomēr aktīvāki ir seklumos. Grāvjos pilns ar mazajiem dūcīšiem. Būs jālien atpakaļ pie zivīm :)))
26.maijs 2025, 15:04 | links

Nē nu zivis jau pa kādai arī gadās .. tā nu gluži nav, ka nav vispār
26.maijs 2025, 15:02 | links

Vēl viens mēriņš... Šis nebija tik alkatīgs
26.maijs 2025, 14:53 | links

Nu tāpat ir skaidrs, ka agrāk vai vēlāk būs kāds negausīgs mēriņš... Nācās nožmiegt, jo āķi rīklē pat neredzēju...
26.maijs 2025, 14:35 | links

Šodien uz asaru gumijām pārsvarā šādas... 40+. Bet es cītīgi turpinu meklēt asari.
26.maijs 2025, 14:05 | links

Tajfun.....Ezers tiek "sargāts"! :))))), un zivju te naffff....:))))
26.maijs 2025, 13:52 | links

Šodien iegadījās dažas stundas pusdienlaika copei. Teikšu atklāti, braucu ķert līdakas. Pirmais izskrēja zemmērs. Pēc tam vienu zemmēru izvilku. Trešā cope, un kaut kas notirinājās. Sapratu, ka tas bija asaris. Un te nu man izšāva korķus :)))) Paņēmu asaru spiningu, un sāku apbraukāt asaru spotus. Pašlaik kādi 4 asari. Lielākais 30 nieks. Visi peld tālāk. Kā vienmēr, asaru točkās sēž mazās zobainās. Pašlaik lielākā 40 cm. Bildē šīs sezonas pirmais 30 nieks:))) man smaids līdz ausīm. Visiem ne asakas. Ja noķeršu čēmnieku, došu ziņu.
26.maijs 2025, 13:25 | links

Vakar bijām iebraukuši dīķos, līni pameklēt.
Neatradam, pagājūšā gada točkas nestrādāja.
Pat ruduļi nebija aktīvi.
P.S. ūdens līmenis ļoooti liels.
Redzējām daudz laivas ar spinningotājiem, bet ka parasti, nevienas atskaites....
26.maijs 2025, 09:09 | links

Domāju,ka asarim ir vēl par aukstu....Paskatieties no rītiem 0 + 5c un tas maijā...
12.maijs 2025, 10:28 | links

Iepriekšējam ierakstam nokrita bilde ..
11.maijs 2025, 22:10 | links

Šodien vakara copīte uz stundām četrām. Kopā ar dēlu 13 gab. Salika mani vienos vārtos. Lielākoties zemmēri, bet bija arī mēriņi. Neviena līdaka šoreiz mājās neatbrauca. Asaru tur vairs nav vispār, lai neteiktu, ka nemāku noķert :))) Bildē mans zemmērs. Šodien lielākās reāli norāvās. Cope stipri aktivizējās ap plkst.19. bet līdz tumsiņai copēt laika nebija. Ne asakas!
11.maijs 2025, 22:04 | links

Kas tās bija par sacensībām un kādi rezultāti? Redzēju tikai Smirnova video, bet citur info esmu palaidis garām.
10.maijs 2025, 19:33 | links

Tas kāC noslēpums ??
9.maijs 2025, 21:01 | links

Vai tiešām būtu jālien tik dziļi, lai redzētu ciparus ???
9.maijs 2025, 21:00 | links

Redzamas bildes, nu smukas,,, tik neviena cipara !!

Jon-Hill, 9.maijs 2025, 20:07

Bookings iedeva ciparu, normāli!
9.maijs 2025, 20:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager