Reņģe želejā
Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos un cep eļļā .Atdzesē aukstas.
Želeja
1.Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.
2.Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½ tējkarotes
3.Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm
Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.
Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos un cep eļļā .Atdzesē aukstas.
Želeja
1.Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.
2.Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½ tējkarotes
3.Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm
Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.
14.marts 2011, 21:03 | links