Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Motilis tai pleķī bija paslīcināts pietiekami Tā ka brekšus tur var gaidīt Mēģināšu tai pleķi fišu pieturēt ;DDD
14.marts 2011, 21:41 | links
 
Dofiga i boļše! :)))
Bonusā kiloška breksis! ( neesmu gan vēl viņu uz svariem uzlicis! :))) )
14.marts 2011, 21:38 | links
 
Cik tad beigās sakapāji ;DD
14.marts 2011, 21:18 | links
 
Paldies, Bums! Brieztu darbiņam ne pa jokam!
:)))
14.marts 2011, 21:09 | links
 
Reņģe želejā
Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos un cep eļļā .Atdzesē aukstas.

Želeja
1.Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.
2.Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½ tējkarotes
3.Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm
Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.
14.marts 2011, 21:03 | links
 
Too Sagittario Speciaļno vārda reņģes vietā liec Usmas rauda
Reņģe marinādē

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Reņģes apviļā miltos olā un
Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.
Marināde
Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus
5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.
Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min
Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej reņģes ar aukstu marinādi.
Ja procesu grib paātrināt reņģes pārlej ar karstu marinādi.
14.marts 2011, 21:00 | links
 
StormsLV
Paldies par atbildi, diemžēl Salmo piedāvājumā vairs nav.
14.marts 2011, 20:42 | links
 
:)))
Es savējās vēl neesmu datorā ielādējis!
Bumsi, paldies par viesmīlību! Esmu gandarīts līdz ausīm! Izrādījās, ka Usma ir labvēlīga arī man! :)))
Vēl tā kā vajadzētu to "etiķaino" recepti raudām. Slinkums rakties recepšu sadaļā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka esmu jau paspējis apkamt to apaļīgo draugaļu, bulamoreni vārdā! :)))
14.marts 2011, 20:17 | links
 
Brikets jau atsūtīja mājiniekiem nevar rādīt :DDD
14.marts 2011, 20:02 | links
 
bumsi, pēc hoķa sūtīšu Tev emīlu.
14.marts 2011, 20:00 | links
 
Gunča vai tu dzīvs ????????
14.marts 2011, 19:57 | links
 
vimbistnieks Kāpēc gandrīs Peipī palika ? Iesprūda vai ?
14.marts 2011, 19:52 | links
 
Rēkačs kapitāls-bet tikai pēc tam :DDDDDDDDd
14.marts 2011, 19:48 | links
 
Bums,nezinu vai smieties,vai raudāt,bet jebkurā gadījumā,jūtu līdzi.
14.marts 2011, 19:35 | links
 

Usmas stinču meklējumos :DDDDDDDDDD
14.marts 2011, 19:33 | links
 
Man tas atgādina asarīti kuru šķērsām paņēmusi līdaka bet nav spējusi norīt :DDDDDDD
14.marts 2011, 19:28 | links
 
Lai nebūtu pārpratumu ielieku lietišķos pierādījumus kurus fiksēja Experts Briketa kungs ;DDD
14.marts 2011, 19:26 | links
 
Ar to kuces dēlu bija tā ;Atstājis, pa angļu modei,kompāniju svinot lielo cepienu -devos mājup Čagas ietekmē bičiņ nojuka orientieri Attapos tikai tad ,kad ieraudzīju suņa būdu Nožvadzēja ķēde un nakts melnumā parādījās
Baskervilas suns /kaukāzieš izskatā/ Dieva laime ,ka bija biezie bikši un zābaki Štimme pagaisa kā rīta rasa Viens lēcien un es biju drošībā .Nebija nekas pārkosts tikai spēcīgs zilum un 2 nelieli nobrāzum-bet sāpīgi.Apakšbikses jāmazgā nebija jo nobīties nepaspēju.:DDDDD
14.marts 2011, 19:19 | links
 
to kredo
Man liekas ka Salmo var iegādāties veikalā vai servisā.
14.marts 2011, 18:03 | links
 
Re,vēl viens nākošais buma klients mocās!
14.marts 2011, 16:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager