Ledus urbji

pa leetaam naudaam tirgojas Mora Ice Pro 130mm - http://www.689.lv
Nez kaa shis, ar ko atshkjiras no Ice Easy? Maacees kaads pastaastiit? Runa iet par asmenjiem. Aaatraak uzrbjaas? vai tas pats?
19.februāris 2010, 12:19 | links
 
Es nevienam neko negribu pierādīt.Tika,ka Krievija ir slavena ar to ,ka no labiem materiāliem sūdus vien taisa.Vēl par to akmeņu borēšanu .Nekad jau jūs kungi tos akmeņus neborējat,pārsvarā visa šaize notiek ar bori tīrot āliņģi -padod uz leju un augšup.Tikai tā padošana uz leju beidzas ar sitienu pret grunti /labākajā gad/ vai pret akmeni.Borējot upēs āliņģus tikai galīgs profāns borēs āliņģi uz ledus paaugtinājuma,kas nozīmē,ka apakšā ir liels akmens.Bet nu ,ko tur.Cilvēks ir vienīgā dzīvā būtne ,kura mācās no savām kļūdām ne no citu pielaistajiem fēleriem.Ne asakas.
19.februāris 2010, 12:02 | links
 
bums tomēr grib pierādīt :)))
es runāju tikai par nažu materiālu ;)
19.februāris 2010, 11:51 | links
 
Vēl piebilde copmaņiem kuri copes laikā izborē pāris caurumus tiešām nevajag saspringt.To lohu ledū ja labi grim pat ar ciri var izcirst.Man kā asaru medniekam labs boris ir veiksmes un veselības saglabātājs.
pamēģinat ar sliktu štrumentu copes laikā saborēt 30-50 caurumus.Pēc pirmās dienas rokas būs ,kā gorillam Rīgas Cirkā.Tātad vispirms sev nostādiet mērķi kā un ko ķersiet un kāds instruments būtu nepieciešams.Ja ķerat vecajos āliņģos td jau ar vergu pietiks.:)))
19.februāris 2010, 11:43 | links
 
Nezinu kā jāurbj lai sajustu pretestību, varbūt ar pirkstu galiem + tad vēl jābūt superlabam reakcijas ātrumam (varat pārbaudīt - http://www.iauto.lv/reakcija )!...nu ja kāds iespaidīgāks šķērslis, tad jā, bet tik un tā ieurbties kaut nedaudz sanāk! Vismaz es, kad uzrbju, urbju diezgan ātri, bet tik labas reakcijas lai sajustu kādu zariņu nav :D Un fizikā arī ir tāds jēdziens kā inerce!
19.februāris 2010, 11:37 | links
 

Nesaprotu šīs polemikas nozīmi Kamdēļ tad ar žiguļiem un Moskvičiem vairs nebraucat ,bet iegādājaties VW BMW un citas labas lietas ?? Spoles arī lietojat normālas reti kurš Par Krievu spolēm vairs atceras.Tā patās ar boriem.Ar pirkstu arī var šur tur parubināt.DDDDDDDD Agri vai vēlu pie zviedriem nonākiet tikai vispirms naudu par mēsliem izgrūdīsiet.
19.februāris 2010, 10:43 | links
 
man pat liekas, ka tagad veiklos cenas bija labākas nekā i-veikalā, morai -25 vai pat 30%
19.februāris 2010, 10:32 | links
 
absolūti piekrītu daddy, agrāk arī bija krievinieks, bet kad pastrādā ar mora, tad ar krievinieku urbt tā īsti vairs negribas, nebija jau vīņš slikts, bet starpība ir stipri jūtama.
19.februāris 2010, 10:24 | links
 
Kilkam
Es tikai pasmaidīju par „īsto zviedru tēraudu”, ko izmanto moras nažiem.
Labu nazi var uztaisīt arī no normāla oglekļa tērauda, nevajag damascēto, bet no stainlesstīla sanāk tikai smuks. Materiāls, ko izmanto Barnaulas nažiem, būtībā ir labāks par „īsto zviedru”. Moras nažiem viss labums ir pareizā ģeometrijā. Protams, iebraucot akmeņos, noviebsies gan vieni, gan otri.
Tos nezicikturtās reizes locītos ir pieņemts saukt par damascētajiem, jo tas ir tehnoloģijas pakaļdarinājuma mēģinājums, nu līdzīgi kā champagne un cognac.
„Damascētajiem” nažiem, ko var nopirkt pie mums veikalos, parasti damascējuma raksts ir vienkārši iekodināts virsmā :)))
19.februāris 2010, 10:24 | links
 
zivniek - urbji un slēpes ir jāpērk pavasarī, kad tirgotāji atbrīvo bodes un ir gatavi tās mantas par sviestmaizi atdot, lai tik nebūtu tās visu vasaru jāglabā!
19.februāris 2010, 10:21 | links
 
mirtin - tā ir. es arī savulaik no krievu urbja esmu gana izcieties...OK, var ar viņu urbt, bet...tagad jau pasen urbju ar mora un starpība ir apmēram tāda pati, kā braukt ar moskviču vai volvo :))

a no tā krievu ledus urbja sanāca lielisks zemes urbis - ja saimniecībā vajag apaļu bedri mietiem, trubām, etc..
19.februāris 2010, 10:18 | links
 
Vairis30
bet man tak nav tā smukā un jūtīgā rapala...man ir vecais labais krievinieks, kurš maigumu tā īsti nepazīst, ja nu vienīgi pilnīgi cietā ledū.
19.februāris 2010, 10:15 | links
 
daddy_j
trīs urbji tā jau būtu daudzsievība :D :D
mirtins
es jau pats sev esmu silti (pat karsti) ieteicis rapalu, bet lai kā gribētos būs šitā sezona jānobeidz un jāpiebeidz tā galoša.....
19.februāris 2010, 10:12 | links
 
Man te vēl viena doma radās - liekas ka Zivnieks ar Rapalu urbj ar spēku (tas taču nav krievu brīnums) vai nu galīgā tvanā. Urbjot ar šāda tipa urbjiem taču var just pat mazāko pretestības izmaiņu, nu tad met mieru un urb citā vietā. Vakar meklējot ašukus pie iesalušiem kokiek es arī uzdūros uz koka (bums pat noņirdzās, ka sulas vēl netekot), metu mieru un urbu citā.

P.s.Engurē arī nedaudz nokļūdījos un ieurbu apakšējās niedrēs, bet tas jau netraucē vakarā pārbaudīt asmeņa kvalitāti.
19.februāris 2010, 10:12 | links
 
Bralitis - ko tu mani biedē - domā es peippī ļeņningradieti neesmu līdz ručkai sanesumos urbis :DDD Turklēt pēdējā reizē es to ieurbu, sadzinu spirāli čupā un atstāju iesalušu ledū:DDD Ja kāds ar vergu neizcirta, tad urbis tur guļ dibinā vēl šodien :DDDD
19.februāris 2010, 10:12 | links
 
daddy_j - smej vai nesmej. Kad es nopirku sev jaunu urbi un aizbraucu cop[et kopā ar tēvu, viņš ar savējo vairs neurba, bet ar manējo ar visu savu sačakarēto roku izurba 10 āliņģus pēc kārtas, ko ar ļeņingradieti vienkārši nespēja izdarīt. Nākamajā reizē viņam jau bija Mora... un viņš ar to urbj svilpodams :D
19.februāris 2010, 10:10 | links
 
fragments no tava komenta mirtin: "jums nav tiesa. Varbūt, ja pa dienu izurbjat 3 - 10 āliņģus, nesanāk nekam uzurbties virsū, bet es mīlu daudz staigāt, urbties un meklēt jaunas neskartas vietas."

Ko varu teikt tev par šo .... :) Brauc man līdz uz peipi ,es tev parādīšu kur urbt ... -tu urbsi.............,pastaigāsies.....es copēšu....neskartajās vietās :)))) Būs tējiņa kāds graķītis ...:))))))
19.februāris 2010, 10:09 | links
 
Zivnieks - silti iesaku rapalnieku! Man ir un nesūdzos. Pats gan briestu un nevaru vien nobriest Morai, bet tas specifiskiem apstākļiem. Moras ir ļoti labi, viegli urbjami... Tikai prasa saudzīgu attieksmi. Es izturos pohabno :DDD tādēļ man rapalnieks ir kā radīts :D
19.februāris 2010, 10:08 | links
 
es jau neko... /apbrīnā un skaudībā pieklust/ :)

bet...ja šitā patīk urbt, tad varbūt uz copi jāņem 3 urbji un 1 makšķere, nevis otrādi...un nevis mormišku kastīte, bet asmeņu kastīte - visādiem lediem, dažādam grunts sastāvam, brūnajam vai zaļajam stiklam... :))
19.februāris 2010, 10:07 | links
 
nu nezinu....nu neiet man ar to urbi šogad nu....es tak nevaru izzīlēt, ka kaut kur pa vidu ledum ir kāda pudele vai zars....par to, ka ieurbos zemē arī čābīgi sanāca - nezināma vieta bija 40 metrus no krasta dziļums 6 metri, a 30 metrus no krasta ledus līdz dibenam....tā kā man makšķerēšana ir svēta, un ir vienīgais kā es izraujos no visa ārā, tad es ļoti kopju gan savu inventāru gan arī visu pārējo saistība ar makšķerēšanu, vakar visus savus murmulīšus smuki sakārtoju jaunā maciņā....draudzene sēž blakus un saka, labi, ka vismaz kaut ko dzīvē dari kārtīgi :D un tas kreivinieks jau ar man mīļš, bet kā jau jebkurās attiecības ir kašķi un strīdi, un šobrīd uz viņu esmu ļoti dusmīgs un gribu atrast sev citu partneri ziemas copē, bet vajag tik daudz cik oficiāli izšķirties no vecā....
19.februāris 2010, 10:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager