sidla,ar 3x sanāks,mēģini vēlreiz:)
4.decembris 2023, 17:52 | links
Vajag konsultāciju. Intresē adapteris ar rokturi Mora ledus urbim. Cik noprotu Tonari u.c. neder jo Morai diametrs 18mm, Tonaram 19/20mm. Intresē kurš adapteris der un kur var nopirkt, vēlam lai netā lai nav jāvizinās uz Rīgu:)
EdgarsLiel, 4.decembris 2023, 12:24
Piesakies tepat Bumam, vai aizraksti PM. Viņš var uztaisīt jebkuram urbim un sūta arī pa omnivu.
mirtins, 4.decembris 2023, 13:03
Vajag konsultāciju. Intresē adapteris ar rokturi Mora ledus urbim. Cik noprotu Tonari u.c. neder jo Morai diametrs 18mm, Tonaram 19/20mm. Intresē kurš adapteris der un kur var nopirkt, vēlam lai netā lai nav jāvizinās uz Rīgu:)
Piesakies tepat Bumam, vai aizraksti PM. Viņš var uztaisīt jebkuram urbim un sūta arī pa omnivu.
mirtins, 4.decembris 2023, 13:03
Es tik padalījos pieredzē. Skaidrs, ka labāk jaudīgāks. Izmantoju to, kas saimniecībā jau ir iegādāts un nav ne vainas.
Pagaišgad arī Peipusa ledus paborēts.
Kolēğis vēl nokonstatēja, ka ar tonaru 50cm urbjot kombinzonā ir karsts, tad abi urbām ar manu makitu :)
EdgarsB, 4.decembris 2023, 08:44
EdgarsLiel [04.12.23]: Vajag konsultāciju. Intresē adapteris ar rokturi Mora ledus urbim. Cik noprotu Tonari u.c. neder jo Morai diametrs 18mm, Tonaram 19/20mm. Intresē kurš adapteris der un kur var nopirkt, vēlam lai netā lai nav jāvizinās uz Rīgu:)es savai morai pirku sportfiske zviedru lapā
EdgarsB [04.12.23]: Es tik padalījos pieredzē. Skaidrs, ka labāk jaudīgāks. Izmantoju to, kas saimniecībā jau ir iegādāts un nav ne vainas.viss oki, katrs jau piemeklē savām vajadzībām. es teiksim borēju tos coķus nejēgā, skraidu pēc aktīvā asara, pasīvais asaris neinteresē, nepatīk pakāst laiku uz to, pie tam aktīvajam "pisaks" pavisam cits. bet katram jau savas prasības uz visu
Pagaišgad arī Peipusa ledus paborēts.
Kolēğis vēl nokonstatēja, ka ar tonaru 50cm urbjot kombinzonā ir karsts, tad abi urbām ar manu makitu :)
svens76 [04.12.23]: bums [Vakar]: Zēni nečakarējiet sev prātu ,ja paņemsiet jebkuru bezogļu bormašinu ar normālu aķi viņa jums ledu borēs /brushles/šis Edgaram adresēts
Cik ilgi darbojas bezsuku motori?
Ja meklējat motoru ar ilgu mūža ilgumu, apsveriet iespēju izvēlēties bezsuku motoru. Birstu motora kalpošanas laiku ierobežo birstes tips, un tas var sasniegt vidēji 1000 līdz 3000 stundas, savukārt bezsuku motori var sasniegt vidēji desmitiem tūkstošu stundu, jo nav nodilušas birstes.
Šķiet, ka pastāv nepareizs priekšstats par bezsuku motoriem un griezes momentu. Pats ar suku vai bezsuku motora dizains īsti nenorāda griezes momenta lielumu. Piemēram, pirmajai Milwaukee M18 FUEL āmura urbjmašīnai bija mazāks reālais griezes moments nekā modelim ar sukām, kas bija pirms tā.
Tomēr galu galā ražotāji saprata kaut ko ļoti svarīgu. Bezsuku motoros izmantotā elektronika vajadzības gadījumā var nodrošināt šiem motoriem lielāku jaudu.
Esmu notestējis daudzus bezsuku motorus arī ķiniešus Visi urba un nekarsa Vienīgais jautājums par ķīniešu ilgmūžību Milwaukee M18 FUEL man kalpo jau 10 gadus Jau ir nomainītas 2 patronas Aķi un pati bormašīna rullē bez aizķeršanās Vienīgais pāris reizes nostrādāja mitruma sensors /drošiba/ar gaisu izpūtu izžāvēju un aizgāja tālāknu ja būs pabiezāks ledus, tad ar tiem 54nm var būt par īsu
bums [03.12.23]: Zēni nečakarējiet sev prātu ,ja paņemsiet jebkuru bezogļu bormašinu ar normālu aķi viņa jums ledu borēs /brushles/nu ja būs pabiezāks ledus, tad ar tiem 54nm var būt par īsu
Cik ilgi darbojas bezsuku motori?
Ja meklējat motoru ar ilgu mūža ilgumu, apsveriet iespēju izvēlēties bezsuku motoru. Birstu motora kalpošanas laiku ierobežo birstes tips, un tas var sasniegt vidēji 1000 līdz 3000 stundas, savukārt bezsuku motori var sasniegt vidēji desmitiem tūkstošu stundu, jo nav nodilušas birstes.
Šķiet, ka pastāv nepareizs priekšstats par bezsuku motoriem un griezes momentu. Pats ar suku vai bezsuku motora dizains īsti nenorāda griezes momenta lielumu. Piemēram, pirmajai Milwaukee M18 FUEL āmura urbjmašīnai bija mazāks reālais griezes moments nekā modelim ar sukām, kas bija pirms tā.
Tomēr galu galā ražotāji saprata kaut ko ļoti svarīgu. Bezsuku motoros izmantotā elektronika vajadzības gadījumā var nodrošināt šiem motoriem lielāku jaudu.
Esmu notestējis daudzus bezsuku motorus arī ķiniešus Visi urba un nekarsa Vienīgais jautājums par ķīniešu ilgmūžību Milwaukee M18 FUEL man kalpo jau 10 gadus Jau ir nomainītas 2 patronas Aķi un pati bormašīna rullē bez aizķeršanās Vienīgais pāris reizes nostrādāja mitruma sensors /drošiba/ar gaisu izpūtu izžāvēju un aizgāja tālāk
Dadzis12 [03.12.23]: Rikko [Vakar]: Dadzis12 [Vakar]: Rikko [19:10]: Rikko [18:28]: Kādu makitas skrūvjmašīnu izvēlēties,lai nenokauju ledus copei?Makita jo darbā lietoju tieši šo modeli,un baterijas jau ir.Es urbju ar 484. Šķiet, ka 130tā galva un moras urbis, bet varu kļūdīties. Es tur baigi viņos neorientējos. Pietrūkst, ka nav tā papildus ručka. Reizēm, kad urbjot iesprūst, ir sajūta, ka satraumēt plaukstām locītavas ir vieglāk par vieglu.
DDF 484z?DDF486z?Juuu šis būs gana spēcīgs.ddf484 ?484 būs pa švaku. Ņem.nu 486
Rikko [Vakar]: Dadzis12 [Vakar]: Rikko [19:10]: Rikko [18:28]: Kādu makitas skrūvjmašīnu izvēlēties,lai nenokauju ledus copei?Makita jo darbā lietoju tieši šo modeli,un baterijas jau ir.
Dadzis12, 3.decembris 2023, 09:20
Dadzis12 [03.12.23]: Rikko [Vakar]: Dadzis12 [Vakar]: Rikko [19:10]: Rikko [18:28]: Kādu makitas skrūvjmašīnu izvēlēties,lai nenokauju ledus copei?Makita jo darbā lietoju tieši šo modeli,un baterijas jau ir.maucu ar 486to, nav bijis tā ka netiek galā ar ledu, arī metrīgu. max boris 180mm izmantots, viss čoina
Rikko [02.12.23]: Dadzis12 [Vakar]: Rikko [19:10]: Rikko [18:28]: Kādu makitas skrūvjmašīnu izvēlēties,lai nenokauju ledus copei?Makita jo darbā lietoju tieši šo modeli,un baterijas jau ir.484 būs pa švaku. Ņem.nu 486
DDF 484z?DDF486z?Juuu šis būs gana spēcīgs.ddf484 ?
Rikko [02.12.23]: Dadzis12 [Vakar]: Rikko [19:10]: Rikko [18:28]: Kādu makitas skrūvjmašīnu izvēlēties,lai nenokauju ledus copei?Makita jo darbā lietoju tieši šo modeli,un baterijas jau ir.DDF 484 ir 54nm, DDF 486 ir 130nm!
DDF 484z?DDF486z?Juuu šis būs gana spēcīgs.ddf484 ?