Rīgas jūras līcis

Jūra ir jūra , līcis ir līcis un gan cope , gan zivis tur atšķirīgas
Lucīši Vecāķos?
Pirmo reizi dzirdu, laikam - stulbs vai izliekos.
Man kaut kā likās, ka viņiem akmeņi patīk.
Iespējams, ka nemaz nav jābrauc aiz Saulkrastiem.

Tā nav p/provokācija? :)

-d.

Par vecāķiem nemācēšu stāstīt.Bet bērnībā ķēru Kauguros.Tagadiņās Saučos.:)

drl-, 29.janvāris 2013, 22:00
29.janvāris 2013, 22:08 | links
 
Lucīši Vecāķos?
Pirmo reizi dzirdu, laikam - stulbs vai izliekos.
Man kaut kā likās, ka viņiem akmeņi patīk.
Iespējams, ka nemaz nav jābrauc aiz Saulkrastiem.

Tā nav p/provokācija? :)

-d.
29.janvāris 2013, 22:00 | links
 
ledus bija 10cm un gluds(bez vižņiem) kur cepiens???
29.janvāris 2013, 18:07 | links
 
-iepirdu kādu kili, palēkāju,itkā normāli!!!-

Nu dod džeks ! Jūra nav piemājas dīķitis. Nākošreiz sasadomāsi īpirst paķer līdzi tā vairāk ņammas , ka nesanāk tā ilgāk uzkavēties... :DDD !
Tas labākajā gadījumā.
29.janvāris 2013, 17:42 | links
 
Droši vien....iegāju, ieskrēju, ierāpoju kādu 1 kilometru no krasta...saprati:-)
29.janvāris 2013, 17:35 | links
 
"iepirdu kādu kili"
šito vēlreiz un latviski...
29.janvāris 2013, 17:27 | links
 
piektdien biju vecāķos,iepirdu kādu kili, palēkāju,itkā normāli!!!
29.janvāris 2013, 15:16 | links
 
Kaut tulīt.Ledus jau ir. :)
Labākā cope būs uz pavasari.Bet vai būs ledus? :)
29.janvāris 2013, 15:10 | links
 
kad sākas to sasodīto luču "bliezšana"???
29.janvāris 2013, 15:05 | links
 
Receptes nekadas nav luču kūpināšanai....iztīra iekšas..galvu atstaj..tad ver uz iesmiem bet tikai caur zodu lucim..savādak kūpinot nokritīs...vel nianse..no sakuma namiņu vaļā un uz uguns apžāvē kamēr āda sausa...tad ver namiņu ciet un ber alkšņu skaidas slāpējot uguni....tad dabū to smuko smaku un krāsu....gatavus pako traukā un kamer silti pārber sāli....nepārforsējot....kad atdziest un nedaudz izdod savu sulu..ir gatavi ēšanai:)
28.janvāris 2013, 12:17 | links
 
Chest!Nu ja...tad skurstenī nekarini!Gan jau kāds uzrakstīs labāku recepti!P.s.bez sarkasma!!!
28.janvāris 2013, 11:30 | links
 
Par to pareizo biju domājis recepti kā zvejnieki žāvē, jo viņiem sanāk ideāli lucīši! kā pareizāk kūpināt, karināt, vai uz restēm - tam visam ir diezgan liela nozīme!
Pats esmu mēģinājis pāris reizes, nesanāk tik labi, tāpēc prasu padomu!
28.janvāris 2013, 10:59 | links
 
Kas ir pareizi vai nepareizi...!?Dari kā gribi...lai tik garšo!:)Mēs ar fāteri kādreiz iekarinājām skurstenī un kamīnā alksni iekšā...pa pirmo zorti!!!:)))
28.janvāris 2013, 10:52 | links
 
Ja jau zivis pagaidām neķeras un nav ko apspriest, tad varbūt kāds var pastāstīt kā pareizāk kūpināt lucīšus!? Kāda marināde + pats proces?
28.janvāris 2013, 10:48 | links
 
Nav isti jegas list. Čoms bija pamerit ledu. pie krasta labs, talak jau vietam 10 un vel talak 5cm.
Pacopeja ari biki, nebija ne piesitiena. cilveku ari tukss. Tas saučos. tā ka jagaida veel.
26.janvāris 2013, 16:53 | links
 
ņu kaada info shodien par ledu? peec kartes saka ka esot vidzemes juurmala ciet ar ledu liidz 15cm...

ir kaads bijis trenkaat luchus un meeriit ledutinju!?

http://www.smhi.se/oceanografi/istjanst/produkter/sstcolor.pdf
26.janvāris 2013, 12:46 | links
 
urmas, hel;)
25.janvāris 2013, 23:45 | links
 
a ko sakat ja ritdien carnikavā ir doma uzlist uz ledus?
25.janvāris 2013, 23:23 | links
 
Dzesē... . Es jau arī gaidu pavasari. T krekliņš taču foršāks par pufaiku.
25.janvāris 2013, 21:55 | links
 
Čau Māri.Butes neķerās.Tagad tops uz stintojām un okkuneniem.Nāks pavasaris,būs citas privilēģijas.Pie Tevis stipri dzesē.Tāpēc pagaidīšu siltāku laiku.:))
25.janvāris 2013, 17:51 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager