Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 29.maijs 2023, 11:11 | Komentēt | 1501 skatījums

Noskaidroti LČ spiningošanā no krasta 1. kārtas uzvarētāji

Vēl nepaspēja atdzist diskusijas par mūsu izlases startu Pasaules čempionātā Bulgārijā, kad spiningotājiem no krasta bija jāpulcējas atkal, lai turpinātu cīņu par valsts čempiona titulu un iespēju pārstāvēt Latviju nākošgad starptautiskā arēnā. Šogad Unitika/Vision Latvijas čempionāts norisinās divās kārtās, bet katra no kārtām - divos posmos. Pirmais no tiem notika maija sākumā, bet otrais - šajās 27-28. maija saulainajās brīvdienās.

Grūti jau spriest, kas čaļiem vairāk bija galvā - foreles vai hokejs, jo uzmanību nācās mazliet padalīt. Arī dalībnieku sastāvs nošūpojās, bija gan uz starta izgājuši jauni un līdz šim mazāk redzēti makšķernieki, gan arī tādi, kas šo posmu nolēma izlaist. Skaidrs, ka ne vieni, ne otri cīņā par kopvērtējuma medaļām neiesaistīsies, tomēr kopējo noskaņu par to, ka sporta veids attīstās, tas veido gan.

Jauki arī tas, ka čempionāts atkal ir mazliet starptautisks, tajā piedalās sportisti no Lietuvas, kur šis makšķerēšanas sporta novirziens pagaidām vēl nav iegājies. Nopietnu konkurenci mūsu labākajiem leiši gan vēl pagaidām nesastāda.

Šajā nedēļas nogalē individuāli vislabāk veicās mūsu jaunajiem - Rūdolfam Oto Eglem un Nemo Oltem. Līdzi tiem spēja turēt tikai Andis Freivalds - katram pa 3 ballēm. Tas arī sakārtoja vietas individuālajā kopvērtējumā.

1. vieta Andis Freivalds (Mēs Zivīm)

2. vieta Ģirts Dombrovskis (MK Salmo)

3. vieta Rūdolfs Oto Egle (MK Salmo)

Komandu ieskaitē

1. vieta Mēs Zivīm

2. vieta Kurbads

3. vieta MK Salmo

Otrā čempionāta kārta notiks rudenī un arī uz to vēl ir iespēja pieteikties katram, kas vēlas izmēģināt spēkus šajā dinamiskajā un azartiskajā copes viedā.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager