Uzcep ikrus,nepārkaltējot,cep ar vāku,tad ieliec dārzeņu marinādē būs-mmmmmm
16.februāris 2015, 09:02 | links
Varbūt varat ieteikt kā garšīgi pagatavot ikrus no asara.Pateicos jau iepriekš.
vienkars, 15.februāris 2015, 22:21
Ko dara ar reņği pirms kūpināšanas.
dimkins, 20.janvāris 2015, 10:30
Un iekšas nav jāņem ārā?
Bullis, 12.janvāris 2015, 08:01
Kā bija jācep tie asari eļļā lai sanāktu tādi kraukšķīgi?
Bullis, 11.janvāris 2015, 23:06
Bet ja tiešām pašam galvā nekas nerosās, tad gugles tante piedāvā šo:https://www.google.lv/#q=hotdogu+receptes
urmaas, 27.aprīlis 2014, 14:38