Sveiki! Varētu lūdzu apstāstīt cik ilgi zivis jātur tajā sālsūdenī, lai pēc tam varētu kaltēt? Peipusā saķēru raudas un gribu vītināt! esmu jau ielicis sālsūdenī bet grūti saprast cik ilgi tureet!
17.marts 2012, 11:48 | links
Tas Hotentotam!
Laikam jau sanāk,ka es arī ar to ,,atviegloto"procesu tieku pie ,,voblas"!:)Izlaižu kiškas zivītei,noskaloju un dāsni saberu sāli puncī un no ārpuses.Salieku traukā bez jebkādas secības.Pēc sutkas vai vairāk(ir gadījies aizmirst):) atkal noskaloju un karinu pašdarinātā marles(vienā kārtā) kastē.Ja nav caurumu,tad mušas vai citi ,,knišļi" nav novēroti!Gatavība atkarīga no laika apstākļiem un gaumes!:)Ja zvīņas ar ādu lobās nost,tad jau zivīte ir ēdama!:)Ziemā salobu voblu,sablenderēju ar ķiplokiem,sīpoliem,iejaucu majonēzē...dūšas piesiešanai labu-labā pastēte!:)Vai pareizi to daru...vienmēr visas ir notiesātas!!!:)))
snipiens, 11.aprīlis 2013, 18:00
Es esmu sakāris eksperimenta pēc rudušus,nav ne jausmas kāds būs rezumē,ja būs gardi,tad palielīšos.
sidla5, 11.aprīlis 2013, 18:18