man ir 2008. gada hei fei. neko sliktu nesaku. sāk jau pagurt, bet nu cepuri nost!
9.jūlijs 2014, 21:12 | links
Piezīme.
Gribēju pirkt Bushu, bet patrāpījās 1 reizi braukta China - Hi Fei (3,00m) par svieztmaizi. 2 sezonas braucu - nekādu pretenziju. Pirms tam paskatīju par to Ķīnas rūpnīcu ... diezi vai pasaulē būs atrodama vēl lielāka laivu ražotne? Ne tikai lielums, bet arī modernas tehnoloģijas.
doks1959, 8.jūlijs 2014, 09:28
Sveicināti! Ir šeit kāds spečuks no Daugavpils ar kuru varētu vienoties apskatīt lietotu motoru noteikt tā stāvokli... Protams, ne par velti negribas braukt tādu gabalu, lai vēlāk nopirkt nojātu motoru un nožēlot :)
litrabols, 8.jūlijs 2014, 01:25
Sveiki !
Vot , doma bij nopirkt Bush Kaiman k330r , sazinajos ar internet veikalu Laivunams.lv , bet man pateica ka Kaiman jau labu laiku ka nerazo :( un piedavaja 2 citus variantus Bush Crab un Hibo Seabon .
Kadu labak panemt ? CRAB ir pilniga kopija Kaimana (pec izskata ) , bet baida tas ka apraksta ir rakstits ka ta ir budzeta laiva ( kur tika saekonomets ?)
Padalaties pieredze .
Paldies!
CROCOP, 7.jūlijs 2014, 16:44
Sveiki ! Vot , doma bij nopirkt Bush Kaiman k330r , sazinajos ar internet veikalu Laivunams.lv , bet man pateica ka Kaiman jau labu laiku ka nerazo :( un piedavaja 2 citus variantus Bush Crab un Hibo Seabon .Kadu labak panemt ? CRAB ir pilniga kopija Kaimana (pec izskata ) , bet baida tas ka apraksta ir rakstits ka ta ir budzeta laiva ( kur tika saekonomets ?)Padalaties pieredze .Paldies!
CROCOP, 7.jūlijs 2014, 16:44