Daddy.Tomātu audzēšana nav mans hobijs.Kas atticas uz grunduļiem.Nu ja izmērs ir,tad nogriežu filejas.Bez ādas.Labāk griezt lielos,nu tādus 250 +. Vakar tādi nebija.Nu kādi bija 200-nieki.Nu tādas filejas bez ādas un pilnībā bez asakām ir veids,kuru es atzīstu.čakars protams ir.Bet garšīgs.Nu tā- vienā rindā ar asari.Pārējie sagatavošanas veidi,kā krievi saka,uz mīlētāju.Pavisam nesen man atnesa kūpinātus.Vēl siltus.Garša laba.Bet asakas savdabīgas.Un centrālā asaka sadrūp fragmentos. Tāds zināms čakars.Kūpināts asaris ir nesalīdzināmi labaks. Nu kurš ir ļoti pacietīgs var ēst kūpinātus grunduļus. Kaut kā tā.daddy,pamēģini.Nebūs jābāž zem tomātiem.
14.maijs 2023, 11:26 |
links