Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Kalsnavas Ziņas | 22.augusts 2017, 22:08 | Komentēt | 1859 skatījumi

Latvijas veterānu čempionātā pludiņmakšķerēšanā

Kalsnavas pagastā Aiviekstes upē notika Latvijas Republikas makšķerēšanas čemmpionāts veterāniem. Sacensības organizēja Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija sadarbībā ar Madonas novadu un Kalsnavas pagasta pārvaldi. Dalību ņēma dalībnieki no Talsiem, Rīgas, Jēkabpils, Preiļiem, Viesītes, Rudzātiem un Kalsnavas.

Sacensības tika dalītas divās grupās 50+ un 60+. Kā jau ierasts, pulcēšanās notika Kalsnavas pamatskolas pagalmā pirmās sacensību dienas pusdienlaikā, lai jau pēcpusdienā varētu sākties makšķerēšana. Pirms sacensībām reģistrēšanās, iepazīšanās ar noteikumiem un sacensību norises vietu un gaitu. Šis bija jau trešais pēc kārtas Latvijas čempionāts makšķerēšanā ar pludiņu tautas klasē veterāniem un otro reizi pēc kārtas tas norisinājās Kalsnavā, pateicoties Kalsnavieša Viktora Ūdra entuziasmam, ar Latvijas makšķerēšanas sporta federācijas un Kalsnavas pagasta pārvaldes atbalstu. Īpašs paldies arī Ivaram Petzālam, Mārītei Rūlietei un Jānim Zīliņam.

Šoreiz laika apstākļi lutināja dalībniekus un dažam paveicās izvilkt paprāvu lomu. Pavisam sacensībās piedalījās trīspadsmit makšķerēšanas entuziastu, kuri ceļu bija mērojuši no Daugavpils, Rīgas, Jēkabpils, Talsiem, Preiļiem, Viesītes. Seši dalībnieki grupā 50+ un septiņi dalībnieki 60+. Bija pieteikušies vairāk, bet dažādu iemeslu dēļ sacensībās ierasties neizdevās. Vecākajam dalībniekam I. Mednim jau 75 gadi. Grupā 60+ ar 3 punktiem uzvarēja Kalsnavietis Viktors Ūdris un grupā 50+ R. Purniņš no Rīgas ar 2 punktiem.

Grupa 60+

2. J. Nikandrovs 6 punkti( Jēkabpils)

3. P. Vorobjovs 7 punkti ( Jēkabpils)

4. V. Kasenko 8 punkti (Talsi)

5. J. Volkovs 9 punkti ( Rīga)

6. I. Mednis 11 punkti ( Jēkabpils)

7. V. Larionovs 12 punkti ( Daugavpils)

Grupa 50+

2. K. Anspaks 5 punkti ( Rudzāti)

3. J. Blēderis 5 punkti ( Talsi)

4. E. Jodguds 10 punkti ( Viesīte)

5. A. Žubris 10 punkti ( Preiļi)

6. I. Iļjins 10 punkti( Daugavpils), dalībniekiem ar vienādo punktu skaitu izcīnīto vietu noteica iegūtā loma svars.

Latvijas sporta federācijas sarūpētos kausus un medaļas pasniegt bija ieradies pārstāvis no federācijas Miervaldis Bērziņš – „ Paldies par izturību divu dienu garumā, pēc vīru sejām redzams, ka pasākums ir izdevies. Skaistā dienā, skaisti ir noslēdzies šis pasākums.” Sarūpētās pārsteiguma balvas pasniedza Kalsnavas pagasta pārvaldes vadītājs Artis Mūrmanis.

Uz tikšanos un ne asakas.

Vineta Vorslova. Foto: Linda Ūdre-Rizga

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager