Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
mammadaba.lv | 5.decembris 2017, 11:32 | Komentēt | 1334 skatījumi

Ielūdz uz AtlaidMammu! II sezonas noslēguma pasākumu!

Abu sezonu "atlaid mammu!" konkursantiem un tiem, kuriem savu zivi neizdevās noķert, kā arī tiem, kuri apsver savus makšķerēšanas paradumus mainīt nākamgad, akcijas atbalstītājiem, sadarbības partneriem, vides organizācijām, mediju pārstāvjiem un individuālajiem aktīvistiem, jaunajiem copmaņiem un profesionāļiem. Visiem tiem, kam liekas interesanta zemāk izklāstītā programma un "atlaid mammu!" ideja.

I E L Ū G U M S

Ir aizvadīta otrā akcijas "atlaid mammu!" sezona LVM ezeros – Kaņierī, Lielauces ezerā, Tērvetē un Gulbju ezerā, konkursa ietvaros, no maija līdz novembrim, makšķernieki devās plesēju medībās, līdz ņemot oficiālo zivjusili mērīšanai. Lai pieteiktu zivi konkursam, tā bija saudzīgi jāatbrīvo no āķa, jāizmēra un jānofotografē, jāuzņem īss video ar atlaišanu un jāiesūta konkursa organizatoriem, izmantojot anketu.

Salīdzinājumā ar pirmo gadu, noķerto un atlaisto zivju daudzums LVM ezeros ir seškāršojies, pirmoreiz pieteikti lieli asari, vismaz 2 līdakas noķertas un atlaistas divreiz, tāpat ievērojami pieaudzis pieteikto zivju vidējais izmērs. Konkursā pieteikumus iesnieguši 30 makšķernieki, taču akcijas ietvaros filmētajos "Makšķerē ar Olti" sižetos piederību "mammistiem" apstiprināja daudz lielāks makšķernieku skaits. Gala pasākuma ietvaros apskatīsim 2. sezonas ievērojamākos notikumus videoversijā, noklausīsimies lektoru stāstījumu, apbalvosim sezonas aktīvākos un veiksmīgākos konkursantus.

"Latvijas valsts meži" un "atlaid mammu!" ielūdz Jūs uz 2. sezonas gala pasākumu LVM Tērvetes atpūtas mājā, 17. decembrī, plkst. 12:00

Pasākuma norise:

12:00 Ierašanās

12:20 Māra Oltes ievadvārdi

12:30 Video kompilācija "atlaid mammu!" 2. sezona

Labākie momenti no "Makšķerē ar Olti" un iesūtītajiem video.

13:15 Populārzinātniskās lekcijas no sērijas "Zemūdens pasaule"

Lektori – Matīss Žagars, Armands Roze

15:00 Kafijas pārtraukums

15:30 LVM pārstāvja uzruna

15:45 Konkursa 2. sezonas laureātu godināšana

16:15 Neformālas sarunas

Pieteikšanās anketu noslēguma pasākumam Tērvetē meklē šeit!

Uz tikšanos Tērvetē!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager