Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 7.decembris 2017, 11:40 | 1 komentārs | 2583 skatījumi

Balvas un vilinoši piedāvājumi decembra CopesLietās

Vēl nesteidziet egli rotāt ar košajiem vizuļiem un ieziemot spiningus. Ūdeņi draud palikt ledus neskarti līdz pat gada beigām, kad viedi prāti un citādi pareģi, kaut arī nedroši, taču sola pirmos lauskus. Un, lai arī cik bieži jūs nepiesauktu Peipusu, ezera krastu komendanti tik un tā ilgi un pacietīgi gaidīs drošo ledu, pirms ļaut mums to saurbt trofejasaru barus meklējot.

Lai vai kā, prognozes jau tāpēc vie ir tikai prognozes, jo vairumā gadījumā tās mēdz nepiepildīties. Un tas, savukārt, nozīmē – laiks gatavoties!

Šomēnes: Valdis Holbergs par asariem zin visu – nenovērtējama pieredze! Normunds Grabovskis par drošu baudu uz pirmā ledus. Egīls Zirnis uz provokatīvu interviju izaicina Anatoliju Livdānu. Einis Asaris atklāj ka “Viens no Mums” ir arī Atis Zviedris, jeb Flame – grupas Flame&TheRolltones līderis.

Par to, kas sasāpējis uz ūdeņiem un zandarta spēju aptumšot cilvēka prātu – Kārlis Goldmans. Oskars Braņevs – soli pa solim, bez maģijas un fotošopa, izmantojot vien roku veiklību, izveido lielo gumiju sistēmu vai stingeru. Statistika ne vienmēr ir tikai garlaicīga, tā mēdz būt arī nežēlīga – Gunārs Klēģers iedziļinās skandināvu pētījumā, kas atklāj, kuri no līdaku mānekļiem ir tām visletālākie. Guntars Lagūns pasniedz mušiņmakšķerniekiem špikeri kā gatavoties 2018. gada Eiropas čempionātam Čehijā. KarpuLietu eksperta Edvīna Šļubovska rakstā – fundamentālas atziņas un izplatītākās kļūdas, ko visbiežāk pieļaujam karpu copē. Lai neapjuktu izvēloties jaunu spoli, Mārtiņš Babris atver spoļu apzīmējumu vārdnīcu. Tiem, kas vairs neprot noķert zivi bez eholotes :) – konspektīva pastaiga MetsTrade2018 izstādē kopā ar Mārtiņu Balodi.

… bet tikmēr ... Trofejkonkursam pieteikts 11 kg zandarts!!!! MēnešaBildei balva no Keitech, bet eBoat dāvinās jaunāko Favorite X1 spiningu CopesFavorīta konkursa uzvarētājam!

… un pats svarīgākais – Neko neesi aizmirsis? Vai CopesLietu abonements jau ir Tavā arsenālā?

Ja ne, tad ielāgo: abonēt CopesLietas ir ne vien forši, bet arī izdevīgi!

Abonējot žurnālu, kopā ar 12 numuriem Tu saņemsi īpašu copes prognožu sienas kalendāru 2018. gadam un CL Lasītāja Karti, kas sniegs būtiskas atlaides maksķerēšanas veikalos, laivu bāzēs u.c. – tādā veidā ar uzviju atgūsi abonēšanā ieguldīto naudu!

Ja esi kaut nedaudz veiksminieks, abonējot CL automātiski piedalīsies Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā būs iespēja laimēt copes ceļojumu uz Zviedriju, laivu, laivu motorus, spiningus, eholotes un vēl 33 dažādas vērtīgas balvas. Turklāt pats varēsi izvēlēties, kādu balvu saņemt!

Jau vairāk nekā 60 žurnāla lasītāji pēdējo gadu laikā ir laimējuši un izbaudījuši Copi Zviedrijā, kamēr mūsmāju ūdeņus vago neskaitāmas laivas un motori – arī laimēti CL loterijās.

NeAsakas Jaunajā, 2018. gadā!

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
kalevs7

Izklausās skaisti un vilinoši, bet pati pamata doma par žurnāla piegādi saprātīgos termiņos, nerealizēta. Vajag palasīt forumā, tad sapratīsiet....Ne asakas!

12.12.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager