Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
VentasBalss | 6.maijs 2018, 12:24 | Komentēt | 1721 skatījums

Ar sacensībām atklāj laivu nolaišanas vietu Ventā

Ābolu ielas galā pie peldvietas Ventā atklāta laivu nolaišanas vieta, kas tika atzīmēta ar makšķerēšanas sacensībām.

Sacensībās piedalījās 32 makšķernieki (Ventā devās 17 laivas) no dažādām Latvijas vietām – tālākie viesi bija ieradušies no Jelgavas. Viņu uzdevums bija tikt pie līdakas, kuras izmērs ir pēc iespējas tuvāks izlozē noteiktajai. Šoreiz tie bija 66 centimetri. Lai gan makšķernieki to atzina par labu izmēru, tik viegli ar sešdesmitnieču iegūšanu nemaz neveicās. Precīzāk – tādas zivis tikai vien diviem.

Visprecīzākais, laivā dabūjot 64 cm zivi, izrādījās Jānis Krūmiņš no Ventspils, kurš par to no pilsētas mēra Aivara Lemberga rokām saņēma pašvaldības sarūpēto balvu – elektrourbi, kas noderēs ziemas sezonā. Īpašā finālā, kurā ar parasto makšķeri turpat pie laipiņām bija jānoķer piecas zivis, tika pieci makšķernieki. Veiklākais no viņiem izrādījās jelgavnieks Dmitrijs Tereščenko, kuram piederēja arī otrais precīzākais loms - 62 cm gara līdaka. Viņš balvā saņēma modernu eholotu, turklāt atzina, ka nemaz tik bieži pie uzvarām makšķerēšanas mačos nav ticis.

o r i ģ i n ā l s

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager