Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 24.septembris 2020, 21:10 | Komentēt | 2375 skatījumi

Bušu copes meistarus aicina uz čempionātu Jūrkalnē

Jau desmito reizi Jūrkalnē notiks Latvija Čempionāts jūras makšķerēšanā no krasta tautas klasē. Kā ierasts, tiek gaidītas vismaz 75-80 komandas, katrā pa diviem dalībniekiem. Tomēr organizatori arī pieļauj, ka varētu tikt pārsists visu laiku apmeklētības rekords. Ja laika prognoze 17.oktobrim būs pietiekoši zivīga, tas ir ļoti ticams rezultāts.

Vienlaikus notiekošā Jūrkalnes Festivāla Jūras Makšķerēšanā no Krasta ietvaros paredzēts arī pasākums ģimenēm “Ķeram zivis” ar darbnīcām bērniem, zivju kūpināšanu, zivju tirgu un koncertu. Savukārt sacensību dalībnieki pēc mačošanās pulcēsies Jūrkalnes Tautas Namā uz siltām vakariņām un labāko komandu apbalvošanu. Labākie jūras makšķernieki saņems kausus un medaļas, sponsoru gādātās balvas, tai skaitā žurnāla “Copes Lietas” abonementus.

Pieteikšanās sacensībām atvērta līdz 15. oktobrim, bet pašas sacensības notiks 17. oktobrī. Pieteikuma anketa ir jānosūta uz e-pastu: avotumajas@gmail.com ar norādi Jūras festivāls. Informācija par pasākumu 28320219

Vairāk informācijas sacensību nolikumā

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager