Ziemas naktī uz Teiksmotā ezera

Kā es braucu Brekšus lūkoties!? Foto stāsts ne par lomu, bet par pirmatnējo pieredzi. Gan jau būs arī lomi!
«
»
 
18.03.12 cl@otinjsh
6 Skatījumi 1734
 
Ar acs kaktiņu pamanu ( :) ), ka netālu sirojošie Vilki, jau lūr uz manu pusi. Pēc 5min viens jau dodas "āliņģu apgaitā" uz manu pusi un tā cītīgi, bet pieklājīgā attālumā, peldina savus ķikurus. Cope apklust pavisam. Man pacietība pietiek vel 1h un jau krāmējos uz māju. Karodziņam tā arī nesacēlās, mērķa zivs bija asar-līdaka. Kā tiko sazīmēju azimutu uz māju pusi un sāku kustēt, tā Vilki uzklūp maniem alliņģiem, bet varbūt tās bija hiēnas.!? Bet kāda maltīte tika šamiem? Tas jau ir viņu stāsts.... Secinājumi: - jābaro viesmaz 3-4 vietas ar dažādām barībām, nakts laikā jāpstaigā tās visas; -labi ja neesi viens ziemas nakts copes maratonā; -jāmācās sadzīvot ar meža zvēriem; - eksperimentēt!! Domāju, ka rezultāti būtu kudiš labāki, ja nakts laikā darbotos ar mormišku; -jāvelta vismaz divas dienas šim pasākumam (tāds karpenieku pasākums); - nežēlīgi dārga tā cope sanāk, ja jāsalīdzina ar asaru medībām; - kaut kas tajā visā pasākumā ir, tik vel jācenšas /TO/ saprast un izkopt. Obligāti braukšu vel, tik laikam ne šajā ziemā.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
artiss

Supper.. Man patika.. Emocijas tik pat kā pats uz ledus :)

Pa to laiku, kamēr lasīju, man kebabs atdzisa.. eh.. būs vien mikrenē jāsilda. :DDD

Cepuri nost, kas nu ir , tas nu ir :)

18.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

Atkal Labais aprakstelis Otiņ! Gan jau ar vēl sanāks, man ar ļoti velk uz to brekšu copi ziemā ar pludu, bet tā īsti nav sanācis/ ar kompanijs nav, a vienam, rieksts pa mīkstu lakam :D

Lai veicas!

19.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
janchuks

:D labs raksts :)

19.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
andzus69

Laba reportāža, Tev ir talants :)) Man patika :)

Tev vajadzētu uz Alūksnes ezeru uz pēdējo ledu uz brekšu nakts copi aizbraukt :) Kādreiz te vīri baigās lāpstas vilka, bet es pats tos brekšus neesmu pa nakti mēģinājis ķert :)

19.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Super apraksts!

19.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager